Şimdi Ara

Bow Char Yapılandırması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bow char açmayı düşünüyorum fakat ne yapacağıma karar vermedim. 100pacheon 100fire 80light 20cold görüyorum bazen 60cold 40light görüyorum ne yapmam gerektiğine açıkçası pek karar veremedim. Sizlere danışayım dedim. Lütfen gereksiz cevaplar atmayalım...

• 100 Fire 100 Pacheon 100 Cold
  • Öyle düşündüm fakat aşırı derecede yavaş oluyor. Druga da pek para veremem açıkçası...
  • Fire>pach>cold yap set olarakta pro set giy. 60-40 yada 50-50 yapılandırmalara hiç bulaşma çok pişman olursun.
  • Cold yapsam zaten phy def yeterli seviyede olacak. Pro giyersem hem nukerlere karşı tehlikedeyim hem de garmenttan gelen hızı kaybederim. En iyisi fire pac cold garment gibi teşekkürler arkadaşlar...

Biraz drug parası ayıracağız kenara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 1 Ağustos 2009; 13:50:07 >
  • ben şuan lighting fire pac kullanıyorum üstümdede armor var
  • Drug parası falan ayırmana gerek yok. Zaten kasarken düşer drug parası. %100'lük drug kullanırsan yetmez; ama %50'lik drug için fazladan para temin etmene gerek yok.

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 1 Ağustos 2009; 14:03:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    İnt bow hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 pacheon 100 fire 80 light 20 coldu tavsiye ederim phy açığınıda clericden kapatırsın serverde clericden bol ne var... Amacım sadece pvp dersen belki diğer yapılandırma olabilir aksi taktirde tavsiye etmiyorum coldu 100lemeni...
  • 100 fire 100 pacheon 100 light yap ben öyle kullanıyorum
  • Serverda tanıdığım cleric yok. Yanlızım serverda yanlız da kalkmak hoşuma gidiyor açıkçası
  • 100 pacheon 100 fire zaten standart.Kalan 100 mastery'de cold açmanı tavsiye ederim.Bowun zaten damageleri baya sağlam.100lvl cold açarsan defansıda güzel olucak.Drug ise 100lvl biri için sorun olmaz.Günde m'lerce para kasıcaksın.En kötü durumda 2 saat taksi yapsan drug paran çıkar.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 1 Ağustos 2009; 14:09:37 >
  • Her türlü yorum için hepinize teşekkürler arkadaşlar
  • fire force pacheondum 90 cap da
    100 cap da fire cold pacheona çevirdim pişman oldum
    tamam çar sağlam ama ben pvp yapmayı pek sevmiyorum pvp çarı olmuş bu.
    force en eğlencelisi açıkçası.
    Çevirsemmi tekrar
  • Pac/cold/ligh bu buildi yapan kişiler gördüm hem seri hemde sağlam oluyor
  • STR isen Light açmanın bir mantığı yok,sadece hızlı koşmak için 100 lvl mastery mantıklı gelmiyor...Colddan alınacak defans daha fazla işe yarar...
    Arkadaşın biride cleric ile defi kapatabilirsin demiş...Bard bir arkadaş bularak hızlı koşma işinide çözebilirsin ki...Yanlız olsan bile hızlı koşmanı sağlıyacak NPC drugları var...Ama def yok
  • 100 pech
    100 fıre
    70 cold
    30 lıght

• quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

STR isen Light açmanın bir mantığı yok,sadece hızlı koşmak için 100 lvl mastery mantıklı gelmiyor...Colddan alınacak defans daha fazla işe yarar...
    Arkadaşın biride cleric ile defi kapatabilirsin demiş...Bard bir arkadaş bularak hızlı koşma işinide çözebilirsin ki...Yanlız olsan bile hızlı koşmanı sağlıyacak NPC drugları var...Ama def yok

Light'i Bir Hızlı gitme aracı olarak gören kişilere gülüyorum , Light'in Parry Ratio'sunun ne işe yaradığını bilmeyen kişilerede açıyorum, Parry Ratioyu elbiselerde sağlamaya kalksan sun alacak paran gider fakat bunun bir caresi var Light'i acıp Parry ratio'u uplamamız Ve light'in Parry Ratiosu, Speedi ve Magic damage veren skilleriyle vazgecilmez bir Yaşamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

STR isen Light açmanın bir mantığı yok,sadece hızlı koşmak için 100 lvl mastery mantıklı gelmiyor...Colddan alınacak defans daha fazla işe yarar...

Light'i Bir Hızlı gitme aracı olarak gören kişilere gülüyorum , Light'in Parry Ratio'sunun ne işe yaradığını bilmeyen kişilerede açıyorum, Parry Ratioyu elbiselerde sağlamaya kalksan sun alacak paran gider fakat bunun bir caresi var Light'i acıp Parry ratio'u uplamamız Ve light'in Parry Ratiosu, Speedi ve Magic damage veren skilleriyle vazgecilmez bir Yaşamdır

Arkadaş cevabı vermiş zaten benim cevap vermeme gerek kalmamış Bu arada merak ettiğim birşey str bir charda lightteki magic buff işe yarıyormu? Ben bi etkisini göremedim

• Str Bow için 100 Cold 100 Fire 100 Bow

İnt Bow İçin 100 Cold 100 Light 100 Bow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 1 Ağustos 2009; 19:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Elbiselere parry basana kadar sun parası harcıyor isen, o senin şanssızlığın.

Asıl gülünç olan, 336 phy. defans puanı yerine 72 parry puanını seçmektir!

EDIT: düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 1 Ağustos 2009; 19:45:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.