Şimdi Ara

Bow Hakkında Yardım..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CaptainIvy

Ya Ben Arada Uniquede Keseyim PvP'de Yapayım ama PVP Çok Önemli Değil...10 Pvpden 4-5 Alsın Yeter...

Bunun İçin Light-Pacheon-Fire mi açmalıyım?

benim bow carım 8str-1int yapılandırmaydı 100lvl olduğunda 100 fire 100 bow 80 light 20 colddu colddun pasive skilini ve snowu açtım bana çok güzel yetirdu carım girdiğim neredeyse bütün pwplerde ölmüyordum %20 snow çok rahatlatıyor pwpde bunu söliyim
  • Uniquelerde ???
  • 80 Cold 20 Light gibi bir düşünceye sakın kapılma. Çünkü 80 Lv. Cold sana hiç birşey kazandırmaz. Ve yine 20 Light sana hiç birşey kazandırmayacağı gibi aksine seni engeller. Kısaca özetlersek Bow yapacaksan iki türlü yapacaksın :)

100 Fire / 100 Pacheon / 100 Lightning
    100 Fire / 100 Pacheon / 100 Cold

Bu ikisinden birini seçebilirsin. Seçim sana kalmış. Ama benim tavsiyemi sorarsan Fire - Pacheon - Lightning yapmandan yada. Bu build ağacı ile bir çok şeyi başarabilirsin. Tabi gerisi senin kabiliyetine ve Silkroad bilgine kalmış . . .
  • Full Str Bowlar için;
    100 Cold 100 Fire 100 Bow öneriyorum, alternatifi 100 Force 100 Fire 100 Bowdur.

Full İnt Bowlar İçin;
    100 Cold 100 Light 100 Bow öneriyorum aksi bir buildi aklından bile geçirme

2 Adet Bowum var, birisi full str birisi full int. İkiside sanki bambaşka charlar ama İnt bow en zevklisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 9 Eylül 2009; 21:53:44 >
  • Tekrar tekrar her konuda yazıyorum anlamadığım şey şu uzaktan vuran bir chara niye force açıp tehlike yaratıyorsunuz force tamamen - bir build yani bir buildiniz yok demek niye? Hala pill bug duruyor. Siz force ddbufflarını vururken herhangi bir stuna denk gelirseniz direk canınız fena halde yanar. Özellikle int charlar , crossbow charlar ve force kullanmayan charlara karşı dezavantajlı olarak başlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Tekrar tekrar her konuda yazıyorum anlamadığım şey şu uzaktan vuran bir chara niye force açıp tehlike yaratıyorsunuz force tamamen - bir build yani bir buildiniz yok demek niye? Hala pill bug duruyor. Siz force ddbufflarını vururken herhangi bir stuna denk gelirseniz direk canınız fena halde yanar. Özellikle int charlar , crossbow charlar ve force kullanmayan charlara karşı dezavantajlı olarak başlarsınız.

Force bowlarla az kapışmadım çok naletler
    Ama str için cold-fire-bow öncelikli tercihiniz olsun.
    İnt için Tartışmasız Cold Light Bow.
  • Yani Hem PvP Hem Uni İçin Light-Fire-Pacheonmu Diyorsunuz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Tekrar tekrar her konuda yazıyorum anlamadığım şey şu uzaktan vuran bir chara niye force açıp tehlike yaratıyorsunuz force tamamen - bir build yani bir buildiniz yok demek niye? Hala pill bug duruyor. Siz force ddbufflarını vururken herhangi bir stuna denk gelirseniz direk canınız fena halde yanar. Özellikle int charlar , crossbow charlar ve force kullanmayan charlara karşı dezavantajlı olarak başlarsınız.

Force bowlarla az kapışmadım çok naletler
    Ama str için cold-fire-bow öncelikli tercihiniz olsun.
    İnt için Tartışmasız Cold Light Bow.

Force bow güzel sağlam vurur da işin ucunda yaklaşıyorsun yani ve bowun da ekstradan ne hpsi ne de kalkanı var(Gerçi kalkan takılabilir ama sorun orada değil) neyse belki adam yakınlaştığında kb vurup sonra force dbuffları çakıp tekrardan yaklaştığında kb vurup kalanları atıp sonradan asıl vuruşlara geçse olabilir gibi. Ama pro olmak lazım gibi

Edit: Yazım yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 9 Eylül 2009; 22:35:17 >

• 100 pacheon
    100 fıre
    70 cold
    30 lıght

• 100 Cold 100 Fire 100 Pacheon veya 100 Force 100 Fire 100 Pacheon ikiside çok güzel.Fakat benim tavsiyem tabiki Cold Bow veya Cold Blade
  • quote:

Boşuna 80light 20cold gibi egzantirik şeylere girme pvp charı ve sağlam(defans açısından) olmasını istiyorsan charının 100cold aç yoksa 100light olsun.

100 lvl str bi bowcu lightning i ha 100 yaptı ha 80 yaptı pek etkilemez, etkiler mi etkiler ama çok değil, fakat cold u 20 yapınca gelen snow shield öyle bir etkilerki :)
  • arkadasım bak sana tavsiyem demışsinki hem pvp hemde uniq de saglam olsun demişsin bak Fire/pach/light ac en iisi bu senin icin bazı arkadaslar tam okumuyor yazıları sen uniqde kesmek istiyorsun snn icin en ideal char tipi /pach/fire/light baskaları ne derse desin aldırma sen benim dedigimi ac ilerde oynadıkca farkına varıcaksın lightın ne işe yarıdıgını sadece hızdan ibaret degil light.
  • fire-cold-pacheon int bow uniq için iyi oluyor.Eline iyi bir silah alırsan uniq ve pvp için çok iyi olur.
  • Pardon int bowda cold-light-pacheon çok iyi oluyor.Eğer str bowunla lvlin yüksek değilse int bow açmanı tavsiye ederim.
  • Fire-Cold-Pacheon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarisDontlu -- 11 Eylül 2009; 21:50:44 >
  • Ben Yapılandırmamı Seçtim...30K SP Şuan 50K Düşünüoyrum....Ve Yapılandırma COLD-FİRE-PACHEON

Zorlu İpek Yolunda Yeni Ve Zorlu Yaratıkların Peşine Düşüp Onların Canına Okuyacağım...
  • s.a birşey soracağım bende şu an full str bow charla oynuyorum bazı arkadaşlar bana peachon+light+fire+(30 lvl'e kadar) cold önerdiler ve ben bunun üstünde gidiyorum... şimdi cold'u mu kapatmam gerekir? Neden? Az önce konuya baktığımda kimse light'ı önermemiş. Neden? Ve az önce birşey daha dikkatimi çekti neden force'yi önerme gereği duydunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnSd

s.a birşey soracağım bende şu an full str bow charla oynuyorum bazı arkadaşlar bana peachon+light+fire+(30 lvl'e kadar) cold önerdiler ve ben bunun üstünde gidiyorum... şimdi cold'u mu kapatmam gerekir? Neden? Az önce konuya baktığımda kimse light'ı önermemiş. Neden? Ve az önce birşey daha dikkatimi çekti neden force'yi önerme gereği duydunuz...

a.s

30 yaparsan bir tanesini 70 e çekmek zorunda kalıcaksın ve 70 e çektiğin builde yazık etmiş olacaksın.
    80-20 belki mantıklıdır ama 70-30 mantıksız geliyor bana. Force sanmıyorum şuan tam performans gösterir
    90 cap Force açma capıydı
    90 fire 90 cold - 90 pac - 30 cold yapılırdı ki süper olurdu. Şuan iş yapmaz demiyimde az iş yapar.

En iyi build = cold-fire-pac
    orta halli olarak = fire-pac-light gözüküyor.

Arz-talep meselesi ; Ne tip ihtiyacın varsa onu yapmalısın.
    Hızlı olmak , drug a para vermemek istersen light iyi seçenek.
    Daha sağlam olmak istersen cold bu isteğini karşılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainIvy

... 10 maçtan 5-6 tanesini alsın yeter ...

O zaman Fatih Terimi transfer etmek lazım o_O
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.