Şimdi Ara

Bow Hakkında Yardım..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar STR Bow char açtım . ama hem uni hem pvpde iyi olsun pvpde çok iyi olmasına gerek yok 10 maçtan 5-6 tanesini alsın yeter ama unide iyi olsun

Char şuan 16 Lv full str dir kendi başıma farm yapıyorum :) 8K sp oldu

Sadece Pacheon 1Lv e

Evet düşüncelerinizi alayım ...

Birde Force-Fire-Cold Bow olrumu?yada Pacheon-Cold-Force veya Pacheon Light Force
    Bunlar önemli lütfen bunlar hakkında yorum yapınız

• YARDIM
  • 100 pacheon-100 fire- 80 light-20 cold benim tavsiyem budur...
  • Boşuna 80light 20cold gibi egzantirik şeylere girme pvp charı ve sağlam(defans açısından) olmasını istiyorsan charının 100cold aç yoksa 100light olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 8 Eylül 2009; 0:20:31 >
  • bow çara light gereksiz light yerine cold açman daha faydalı

100fire 100 pacheon 100cold

yada cold yerine force açabilrsin
  • Bow chara force da tercih etmiyorum(Çok aykırı oldum) Bow uzaktan vuran bir chardır ve dbuff vuracak mesafeye geldiğinizde sizi rahat bırakmazlar. Üstelik pill bug hala daha devam ediyor.
  • Cold açıcan defans falan oldukça önemli.
    Ama lightning de de hızlı koşu falan var o da çok önemli.
    Karışık bir durum var
    %50 veya %100 hız veren potlar da çok pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unique de iyi olsun diyor kendileri
    light açmalı gibi duruyor. Pvp ye önem vermeyen bir arkadaşta olsa Cold açması tavsiyemdir kendisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

unique de iyi olsun diyor kendileri
    light açmalı gibi duruyor. Pvp ye önem vermeyen bir arkadaşta olsa Cold açması tavsiyemdir kendisine.

Yorum Tarzın Hoşuma Gitti TeşeküürlerKendileri Felan kral gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainIvy -- 8 Eylül 2009; 1:50:50 >
  • Bence Bir Char Fire Force Ve Ana Master Olmalıdır . Force'a Gelecek Olan 105 Gapındaki Stun Cok İşe Yarayacak .
  • 80 cold 20 light yada 80 light 20 cold gibilare girme.Defans istiyosan Cold hız ve damage istiyosan light.Benim tavsiyem light hem seri hem güzel damage
  • Tavsiyem 100 Pacheon, 100 Fire, 100 Cold ama Cold yerine Force'da iyi gider. Light düşünme bile
  • Pvp çok önemli değilse cold'a gerek yok diye düşünüyorum.Pacheon-fire-force öneririm.
  • 100 light 100 pach 100 fire git kendi dusuncem en saglam bole oluyor. cold verirsen hem charın yavas olucak hemde daha az vurucaksın lighta a gore bunu unutmayalım. lightta mag atack power veren skill var ve bu yuksek lvllarda 4-5k gibi bi atack etkisi yapabılır(imblue)dan bahsediyorum. lightı sadece hız olarak dusunmeyelım+ parry ration atıcak buda bi nebze olsa seni defans acısından guclendırıcektır. cold duda kucumsemiyorum defans bakımından cok ii fakat bence bi bow charın hem uniq icin hem pvp icin light gitmesini tavisiye ediyorum light gideersen charın pvplerde anlattıklaır kadar kotu degil hatta ben cok ii bilehttp://www.youtube.com/watch?v=Wnmj9HF-SEs örn. bi video buyrun burdaki arkadasta light gitmis

• he bide sunu unutmayalım faster wins :DD: : job savaslarında falan hızın sana asırı derece yararı olcagını soluyrum gerek ısınlanma skılı gerek grass walk skili yararlı olucaktır.
  • Fire-cold-poch
  • yazmayı untumusun sonradan gordum aslında force-fire-cold-bow olmaz en fazla 3 mastery maxlayabilisin. force gitmemeni oneririm pill bugu var. tabi kendi zevkine kalmıs bı bakıma ^^ ama force gitme bnm tavsiyem bu yonde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainIvy

Arkadaşlar STR Bow char açtım . ama hem uni hem pvpde iyi olsun pvpde çok iyi olmasına gerek yok 10 maçtan 5-6 tanesini alsın yeter ama unide iyi olsun

Char şuan 16 Lv full str dir kendi başıma farm yapıyorum :) 8K sp oldu

Sadece Pacheon 1Lv e

Evet düşüncelerinizi alayım ...

Birde Force-Fire-Cold Bow olrumu?yada Pacheon-Cold-Force veya Pacheon Light Force
    Bunlar önemli lütfen bunlar hakkında yorum yapınız

Force-Fire-Cold Bow

hocam fire force cold açınca
    pacheon skillerini açamıyacaksın.
    Pacheon açamazsan zaten silah vuruşun olmayacak ozaman eline neden bow takarsın ki
    bowu ordaki attack rateden yararlanmak için takardık. Eline spear yada glavie alman gerek ki
    o açtığın skiller int e yatkındır. O yüzden Spear tavsiyemdir hani. Hatta hazır int yapmışken
    light da açman yerinde olur. İşlevselliği konusunda birşey diyemeyeceğim. Bir halta yaramaz bence.
    Ama yok ben ; cold-force-light açıp int yapıp spear takarım diyorsan birşeye benzer ama üstteki buildle ne kadar alakası olur onu bilemem.

Pacheon-Cold-Force

Pacheondan güzel cold güzel forcede hoş fakat, kendi defansını yükseltip karşıdakinin atağını düşürme çabası içinde olup karşıdakini yenme olayına girer gibi gözüküyor. Int olursa str olmasından daha yarar sağlayacağını düşündüğüm bir build çünkü Snowu sonuna kadar açar sonrada forceyi yapıştırır ve tutarsa bow ile öldürür. Ama yok ben str yapıcam diyorsan Cold yerine fire yapman önerimdir hani.

Pacheon Light Force

Bu build str yapılırsa direk heba olucak gibi duruyor. Int yapılması en uygunu, pvp de yarar sağlar diye düşünüyorum fakat unique konusuna gelince light diğer moblara seker hissindeyim. Ama yok Eu pt ye girerim bless alırım buff alırım dersen ona karışamam.

Tavsiyem nedir diye sorucak olursan;

Fire-cold-pacheon / Str = Klasik bow buildidir iş yapar.
    Fire-Light-Pacheon /str = Azıcık Unique ve hızlı kasmak isteyenlere göre bir seçim.
    Fire-Light-Pacheon /int = savunması zayıf olsada iyi bir alchemy işleminden sonra can yakar kanaatindeyim.
    Cold-Light-Pacheon/int = alchemy e parası olmayanlar ama int bow zevkini yaşamak isteyenlere göre iyidir.
    Fire-Force-Pacheon/Str = Açıkcası hoş durur farklı bir tarz yaratır. İş yapması artık kullanan insana bakar.

gibi gibi örnekler çoğaltılabilir.

• 80 light - 20 cold iyi oluyor uniquedede pwpdede
  • Ya Ben Arada Uniquede Keseyim PvP'de Yapayım ama PVP Çok Önemli Değil...10 Pvpden 4-5 Alsın Yeter...

Bunun İçin Light-Pacheon-Fire mi açmalıyım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.