Şimdi Ara

Bow Rehberi Yenilendi!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
76.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde simdi mastery 330 ya sizce nasıl bir buuild yapmalıyım arkadaslar yardım lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23Numara

birde simdi mastery 330 ya sizce nasıl bir buuild yapmalıyım arkadaslar yardım lutfen

110 pacheon
    110 fire
    110 cold

light boşver
  • 110Pacheon
    110Fire
    110Force
  • Karar veremedim . Pacheon , Fire , Light mı --Pacheon , Fire , Force mu -- Pacheon , Fire , Cold mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 2 Mayıs 2010; 11:19:01 >
  • Güzel rehber olmuş. Emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Karar veremedim . Pacheon , Fire , Light mı --Pacheon , Fire , Force mu -- Pacheon , Fire , Cold mu ?

Ben şu anda hala bow-glavie arasındayım sp farmdayım su anda ama hala tam karar vermedim.

Ama bow olursam fire-cold olurum. Hızı Drug ile hallederim para pek problem değil. Parryde kıyafetlere basarım olduğu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Karar veremedim . Pacheon , Fire , Light mı --Pacheon , Fire , Force mu -- Pacheon , Fire , Cold mu ?

Ben şu anda hala bow-glavie arasındayım sp farmdayım su anda ama hala tam karar vermedim.

Ama bow olursam fire-cold olurum. Hızı Drug ile hallederim para pek problem değil. Parryde kıyafetlere basarım olduğu kadar...

fire-cold-pacheon+ drug :)
  • konu yenilendi..
  • Ben yeni açtığım charda 110 pac. 100 light. 100 fire 20 de cold yapmayı düşünüyorum şu an 95 lvl im mantıklı değilmi?
  • Apollodaki bi arkadaşımın karakter yapılandırmasını , pvp,job war, fw olarak inceledim."BeyondLimits" char 110 ff +550 k sp ye sahip olup force fire bowdur. Hayatımda bu kadar kıytırık bi build oynamamıştım. Phy def armor set taktığım halde dipte duruyordu. Dandirik dagger sahipleri bile tek critle charı kesebiliyodu. Kısacası tavsiye etmediğim bi build .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.