Evet pwp için güzel oluyor bunun herkes farkında.Fakat bowda ben forceyi tercih ediyorum.Elindeki silahın phy ve crit iyiyse zaten forceyle birlikte karşındaki yıkılır
100 lvl de forceyi açmak daha mantıklı,adam bir 100 olsunda forceyi o zmn düşünür
Millet zaten 100 artık.Herkes harul hurul level atlamak için elinden geleni yapıyorlar.
BENCE 100GLAVİE 100 COLD 100 FİRE
quote:
Orijinalden alıntı: SsheytanN
adam bow sordu :D
Bu arada bunuda diyim cold glavie birşey yapmaz.Zaten glavie str veriyor.Glavie cold açıcaksın hiç vuramayacaksın.Zaten az vuruyordu.Pwpde bow alır seni.Snowda sadece 2 dk alabildiğini alacaksın . .
quote:
Orijinalden alıntı: eXtraVaido
bence çok karışırk 3 skill agacı devam etmenizi öneririm
bencede ama bowa cold daha çok yarar
quote:
Orijinalden alıntı: SsheytanN
+ BOW 0 Yazmayı unutmuşsun
quote:
Orijinalden alıntı: muttigirgin
Bu arada bunuda diyim cold glavie birşey yapmaz.Zaten glavie str veriyor.Glavie cold açıcaksın hiç vuramayacaksın.Zaten az vuruyordu.Pwpde bow alır seni.Snowda sadece 2 dk alabildiğini alacaksın . .
O ezik Cold Glavie yapılandırmasını zamanında Extralooblular kasıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Maveran
quote:
İstediği kadar kassın.Cold glavie adam gibi bir char olamaz.Onu kasma zorluğuna gireceğine cold bow veya cold blade kas.Ama bence cold glavie i anca extralooblular kasar zaten :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Maveran
quote:
İstediği kadar kassın.Cold glavie adam gibi bir char olamaz.Onu kasma zorluğuna gireceğine cold bow veya cold blade kas.Ama bence cold glavie i anca extralooblular kasar zaten :D
Aynen.
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak
quote:
Orijinalden alıntı: sage29
okuduğum bazı konularda artık yeni bi build cıkmıs olduğunu gördüm bu 100 pac 100 fire 80 light 20 cold tabii pacheon yerine diğer skillerde olabilr ama ben bow kullandığım için öyle yazdım Bu buildin +lar ve - leri nelerdir ne giymelidir?Pvp ve FTW lerde başarılı olur mu birde 20 cold ne sağlıyor??
Şimdiden Teşekkürler
20 cold açmalarının sebebi snow shıled sikilinden faydalanmak istiyorlar. Bana kalırsa yapılandırmaların çorba gibi yapılması çok mantıksız. 80 Light yapıcağına 100 light yap kardeşim.
Ben 3. sikil ağacımı cold yönünde kullandım. Alırım %100'lük drugumu paşalar gibi takılırım . Açarsanız kesinlikle charınızdan tam kapasiteyle faydalanamazsınız öyle çorba gibi sikillerle..
Peki bow musun ? Eğer bowsan colddan memnun musun ?
bence 100 fire 100 force 100 pacheon elinizde gzl critli bide bow warsa serverde oyunu bırakan çok olur ama daha salam bi build 100 cold 100 fire 100 pacheon
quote:
Orijinalden alıntı: Brachiapod
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak
quote:
Orijinalden alıntı: sage29
okuduğum bazı konularda artık yeni bi build cıkmıs olduğunu gördüm bu 100 pac 100 fire 80 light 20 cold tabii pacheon yerine diğer skillerde olabilr ama ben bow kullandığım için öyle yazdım Bu buildin +lar ve - leri nelerdir ne giymelidir?Pvp ve FTW lerde başarılı olur mu birde 20 cold ne sağlıyor??
Şimdiden Teşekkürler
20 cold açmalarının sebebi snow shıled sikilinden faydalanmak istiyorlar. Bana kalırsa yapılandırmaların çorba gibi yapılması çok mantıksız. 80 Light yapıcağına 100 light yap kardeşim.
Ben 3. sikil ağacımı cold yönünde kullandım. Alırım %100'lük drugumu paşalar gibi takılırım . Açarsanız kesinlikle charınızdan tam kapasiteyle faydalanamazsınız öyle çorba gibi sikillerle..
Peki bow musun ? Eğer bowsan colddan memnun musun ?
98 Level bow charım var Pacheon> fire > cold charımdan çok memnunum .
+1
97 lvl pacheon /fire / cold benimki de Ama bıraktım
Guild Wars Assasin / Elementalist takılıyorum
Bende Eos ( New ) ta kasmıştım.100 Lw Pacheon >Cold >Fire çok güzel bir yapılandırma.Açacakların tereddüte düşmesine gerek yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme