Şimdi Ara

Bow Yapılandırması(bi sorum varda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okuduğum bazı konularda artık yeni bi build cıkmıs olduğunu gördüm bu 100 pac 100 fire 80 light 20 cold tabii pacheon yerine diğer skillerde olabilr ama ben bow kullandığım için öyle yazdım Bu buildin +lar ve - leri nelerdir ne giymelidir?Pvp ve FTW lerde başarılı olur mu birde 20 cold ne sağlıyor??

Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sage29

okuduğum bazı konularda artık yeni bi build cıkmıs olduğunu gördüm bu 100 pac 100 fire 80 light 20 cold tabii pacheon yerine diğer skillerde olabilr ama ben bow kullandığım için öyle yazdım Bu buildin +lar ve - leri nelerdir ne giymelidir?Pvp ve FTW lerde başarılı olur mu birde 20 cold ne sağlıyor??

Şimdiden Teşekkürler

20 cold açmalarının sebebi snow shıled sikilinden faydalanmak istiyorlar. Bana kalırsa yapılandırmaların çorba gibi yapılması çok mantıksız. 80 Light yapıcağına 100 light yap kardeşim.

Ben 3. sikil ağacımı cold yönünde kullandım. Alırım %100'lük drugumu paşalar gibi takılırım . Açarsanız kesinlikle charınızdan tam kapasiteyle faydalanamazsınız öyle çorba gibi sikillerle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 5 Ağustos 2009; 22:56:40 >

• Eger cold acarsam charım cok agır olur kasmada problem yasarım ileri levellere kadar drug parası fazla gelir dersen acarsin 25-35 arasi light sonra zamani geldikce yavas yavas geri cekersin 1-2 günlük bir iş zaten +75den sonrada kasmak için drug paran fazlasıyla cıkmış oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randall -- 5 Ağustos 2009; 22:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

Orijinalden alıntı: sage29

okuduğum bazı konularda artık yeni bi build cıkmıs olduğunu gördüm bu 100 pac 100 fire 80 light 20 cold tabii pacheon yerine diğer skillerde olabilr ama ben bow kullandığım için öyle yazdım Bu buildin +lar ve - leri nelerdir ne giymelidir?Pvp ve FTW lerde başarılı olur mu birde 20 cold ne sağlıyor??

Şimdiden Teşekkürler

20 cold açmalarının sebebi snow shıled sikilinden faydalanmak istiyorlar. Bana kalırsa yapılandırmaların çorba gibi yapılması çok mantıksız. 80 Light yapıcağına 100 light yap kardeşim.

Ben 3. sikil ağacımı cold yönünde kullandım. Alırım %100'lük drugumu paşalar gibi takılırım . Açarsanız kesinlikle charınızdan tam kapasiteyle faydalanamazsınız öyle çorba gibi sikillerle..

Arkadaşa katılıyorum.Bow yapılındırması çorba gibi oldu.Öyle yapacağına 100-100-100 yap.Snowdan ne faydanalacaksın zaten.Uzaktan vuruyorsun.Mobs yanına gelene kadar 10 kere yatırırsın

• yaratıkalr kolayda,vs icincold gerekli,fire+cold yap hem magic def hemde phy defansın guclu olur hem strlere hem ıntlere karsı saglam olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodsoul -- 12 Ağustos 2009; 20:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodsoul

yaratıkalr kolayda vs icin,cold gerekli,fire+cold yap hem amgic def hemde phy defansın guclu olur ben strlere hem ıntlere karsı saglam olursun

Evet gerekli fakat.Çorba gibi yapmaya gerek yok.Bow charım olsa hep demona giderim.Colda ihtiyacım kalmaz.
  • 300 master war 3 tane build acıyorsun fire+cold +bow bunun neresi çorba açıklarmısın?ayrıca bir demon için cold açmamak biraz saçma deilmi sence?saatlerce beklicegim birsey için phy defansdan vazgeçilir mi?ne için kasıyoruz pvp de saglam olmak serverin en guclu adamlarından birisi olmak deilmi amacımız?bence bunun içinde phy ve magic defans ların saglam olması gerekir..bow char kasan arkadaşlar daha ii bilir ama benim arkadaşlarım cold+fire kasıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben cold bow kastım Eos(New) de.Alexia_Quant bilirsiniz belki.Dikkat ettiysen pwp severler için cold dedim.Ben pwp charı açtım 100 Lwl cold+fire kastım.Fakat pwp yapmak isteyenler zaten ya force bow acar yada blade acar.Pwp severler bunları alır.Bow bana göre tam bir Demon Shaitan charı.Serverın demon kralı olmak bana göre daha mantıklı
  • muhittin ne ettin sen ya bütün serverlarda wizard dolu senin demonu onlarda alabilmen icin demonun üstüne düşmesi gerekir,genelde 100 lvl bütün bowlar forceye dönüyor,artık blade charlarda 100 de force acmaya basladı,hatta ben light+bicheon+force nuke gördüm adam bow chara force + light nuke ile 46 k ile tek attı,artık herkes forceye dogru kaymaya başladı,bence euların tek eksigi force :D
  • Eğer istiyorsan tartışabiliriz.Build hakkında bilgime bilgi katmak istiyorum.Belki ben yanlış düşünüyor olabilirim.
  • tartışma deild eben sana gördüklerimi anlatıyorum ben ztn sword shield nuke cold+light+bicheon kasıyordum, bic kapatıp fire açıyorum
  • Evet katılıyorm . . . Fakat wizardlardan bowun alması daha kolay bence.Ben çok wizard bow kastım.Fakat bow gibi demonda unıque charı görmedim.Elindeki charın crit ve phy attack yüksekse wizarddan alma sansın daha kolay.Demon elitelerle birlikte cıkıyor.Demonun sekmeyen 2 vurusu var.Bowun daha fazla.
  • elindeki bowun criti ve phy attack % si ii ise alma sansın yuksek ama wizardin da itemleri saglam ise sansın düşer,herşey iteme bakar nukede alabilir bow da wizardda istedigin kadar bow old wizard ol itemlerin dandikse kesemessin
  • İtemler önemli fakat bana göre +5 basmak artık çok kolay.Ben ki çok şükür +9 weapon +7 set falan bastım.Şanslıyımdır o konuda
  • bizede anlat bzde basalım +9:D konuyu saptırdık şimdi laf söylicekler:D arkadasım kendin nasıl istiyorsan öyle bow yap senin zevkin senin charın kisme sana niye böyle yaptın filan demez
  • Str Bow'da light açmak çok mantıksız, cold100 fire100 bow100 en iyisi,savaşlar için zaten Speed drug kullanıyoruz. Str adam sırf parry raito için Coldun binbir faydalı skill ağacından defansından coldundan snowundan niye mahrum kalasınız.
  • 100 pecheon

100 fıre

70 cold

30 lıght

• bence çok karışırk 3 skill agacı devam etmenizi öneririm
  • 99 ff bower(AkmiRa) a sahibim buildim pacheon-fire-cold hepsi 99 a max... ve pvp lerde çok rahatım...99 ff som glaive ile 5 defa pvp yaptım (Th3Shad0w) buildi heuksal-fire-light 5 ini de aldım....100 cap te fire-cold yapılandırması baya iyi...
  • Zaten Bow Uzaktan Atack Yapıyor Cold Daha Mantıklı Bastan 10 lvl e Getirebilirsin %20 hız Veriyor Bu Hız Yeter Ve Artar Pacheon/Fire/Cold En İyisi Pwp lerde Ama En Eylence Build Pacheon/Cold/Light El Yakma Cold Pwplerde Deli Oluyor Adamlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.