Şimdi Ara

Bowling bayiligi veren firmalar varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bowling bayiligi veren firmalar varmı ?

• Bayilik sistemi yerine kendiniz bir yer açsanız daha uyguna gelir diye düşünüyorum.Google bowling kurulumu yazınca birçok firma çıkıyor tek tek fiyat almak mantıklı sanırım.
  • yani dedigin sistem tabiki daha dogru ve daha karlı ama elımde bunların hepsıne yetcek mıktarda bı bırıkımım yok o yuzden taksıtlendırme gıbı bı ımkan arıyorm
  • Maliyet konusunda en ufak bir fikrim yok ama sizin yerinizde olsam 2ci el ekipman yada atıyorum 5 atış poligonu(Adının bu olduğundan emin değilim:) ) yerine 3 tane kurabilirsiniz.Kosgep ufak yatırımcılara gerekli yardımlarda bulunuyor tam şartlarını bilmiyorum ancak kredi deneyebilirsiniz.
    Bu tip işletmelerde Franchising sistemine girip mutlu olan görmedim.Umarım siz mutlu olur ve hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.
  • Söyle Söyleyim Hat Basına Toplam Kurulum Herseyıyle bırlıkte anahtar teslım 70 mılyar gibi bi ücret cıkıyo arastrmalarıma göre yani nerden baksan en az bi 6 hat acmak lazım bowlıng ıcın bunun ıcınde 420 mlyar gıbı bı ucret cıkıyo sadece 6 hatta ama tabıkı hesaplamalarıma gre bu 420 mlyarı 1 sene bilemedım 2 seneye gerı dönüyo bıze kar olarak sızınde dedıgınz gıbı franchising sistemine girin dıyen cok oldu ama bılmyorum ne dir faiz oranları ne olur acıksası banka ısını pek bılmyorm 2. el konusuna gelırsekte 2.el bi bowling hatta bulmamız turkıyede nerdeyse ımkansız gıbı bısı tabi bunun yanına bilorda masaları oyun makınaları vs vs dukkan ıcı mafrafları kırası gıbı bı sonuc cıkarttım zaman bu bana 750 mlyar gıbı bı ucret cıkıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.