Şimdi Ara

PHILPS MARATON SERISI - HANGISI TERCIH EDILMELI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
20.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ara supurge arayısı içindeyim. Kullanıcı yorumları teknik özellikleri inceledim ve içime sinen Philips Marton Serisi oldu. Sizlere yardimci olacağını düşünerek bir karşılaştırma tablosu hazırladım. Karşılaştıra tablosunu sadeşliştirerek aradığım özellikleri ve modelleri listeledim.

.
    Giriş Gücü 9912/01 - 2400 9924/07 - 650(ics) 9923/07 - 650(ics) 9238/01 - 2200
    Emiş Gücü (W) 9912/01 - 450 9924/07 - Asınıf 9923/07 - Asınıf 9238/01 - 440
    Filtre 9912/01 - HEPA13 9924/07 - HEPA13 9923/07 -HEPA13 9238/01 - HEPA13
    Agırlık (kg) 9912/01 - 6.3 9924/07 - - 6.2 9923/07 -6.2 9238/01 - 7.5
    Enerji Sınıfı 9912/01 - Belirtilmemiş 9924/07 - A 9923/07 -A 9238/01 - Belirtilmemiş
    Ses Seviyesi 9912/01 - Belirtilmemiş 9924/07 - 75 9923/07 -75 9238/01 - 78

Ben bu özelliklere göre tercihte bulunuyorum. Eğer gözönünde bulundurmam gereken başka özellik varsa siz değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    Not: 9924ve9923 Modeli için Emiş gücü hiçbir yerde belirtilmemiş. Philips destek hattında da Dilek isimli birşey bilmeyen biri oturuyor. Emiş gücü A Sınıf deyip tekrarlıyor. Onun için A sınıfı olarak yazdım ama 450Watt oladuğunu düşünüyorum.

Bu karşılaştırmaya göre 9923/07 Modelinde karar kıldım. Bir üst modeli 9924/07 ile arasındaki en büyük fark kumandasız olması ki ben de kumanda istemiyorum. Birde mağazada görüp en uygun yerden almayı planlıyorum. Yine yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PHILIPS Marathon Serisi: Hangisini Tercih Etmelisin?

Philips Marathon serisi, dayanıklılığıyla öne çıkan bir koşu ayakkabısı serisidir. Peki bu seri içerisinde hangisini tercih etmelisin? İşte Philips Marathon serisini karşılaştıran bir rehber:

Philips Marathon Serisi Sıralama

Philips Marathon serisi, özellikleri ve fiyatına göre çeşitli modellere ayrılır:

• Philips Marathon Essential (Giriş Seviyesi)
    • Philips Marathon Pro (Orta Seviye)
    • Philips Marathon Ultimate (En Üst Seviye)

Philips Marathon En İyisi Hangisi?

İhtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır. Temel özellikleri arıyorsan Philips Marathon Essential harika bir seçenektir. Performansı artırmak için ekstra desteğe ihtiyacın varsa Philips Marathon Pro'yu tercih edebilirsin. En üst düzey performans ve özellikleri istiyorsan Philips Marathon Ultimate senin için idealdir.

Philips Marathon Ultimate Serisi Farkları

Philips Marathon Ultimate serisi, diğer serilerden aşağıdaki farklarla ayrılır:

• FlyteFoam Propel teknolojisiyle geliştirilmiş üstün yastıklama
    • Dinamik Uygunluk Sistemi ile mükemmel uyum
    • Uzun süreli dayanıklılık için geliştirilmiş dış taban

Philips Marathon Hangi Serisinin En İyisi?

En iyi seri, ihtiyaçlarına en uygun olan seridir:

• Giriş seviyesi koşucular: Philips Marathon Essential
    • Orta seviye koşucular: Philips Marathon Pro
    • Profesyonel koşucular: Philips Marathon Ultimate

Philips Marathon En İyi Modeli Hangisi?

Her serinin en iyi modeli şu şekildedir:

• Philips Marathon Essential: Essential 8
    • Philips Marathon Pro: Pro 2
    • Philips Marathon Ultimate: Ultimate 2

Philips Marathon Hangi Modelini Almalıyım?

En iyi Philips Marathon modelini seçmek için aşağıdaki hususları göz önünde bulundur:

• Koşu seviyen
    • Bütçen
    • Rahatlık tercihlerin
    • İhtiyacın olan özellikler

Philips Marathon serisinin yorumları, en iyi modeli seçmene yardımcı olabilir. Diğer koşucuların deneyimlerine göz atarak senin için en uygun ayakkabıyı bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Maraton serisinde ilerleyen zamanlarda yedek parça olarak ne almak gerekiyor ve fiyat aralığı nedir? Mesela hepa13 filtre sık sık değişim gerektiriyor mu? yada herhangi bir başka parça.

• folkeyno kullanıcısına yanıt
    Hepa filtreyi senede 1 kere değiştirmeniz kafidir.

• -DanceOfEternity- kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler
    Pahali bir filtre mi?

• Ben philips marathona bu kadar para vermem şahsen. Tek siklonlu, tozun çoğunu hazne arkasındaki filtreye atan fason Türkiye üretimi bir süpürgeye 900 lira vermek mantıklı gelmiyor bana. Hatta bu seri marathon bile değil, orta sınıf seri olan Power Pro'nun süslenmiş hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 22 Aralık 2015; 15:08:54 >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Siz ne tavsiye edersiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK KOMBI INDIRIMI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    rowenta ro 8221 silence force (640 tlye buldum) tavsiye edermisiniz?yoksa Electrolux Ultra Captic Animal/ZUCANIMAL Süpürgeyi mi tavsiye dersiniz (700 tl).zucanimal enerji bakımından e sınıfı rowenta konusunda bilgim yok.birde electorluk toz haznesi küçük sanırım.tavsiyeniz benim için önemli. beyaz eşyalarımı sizin tavsiyeleriniz üzere aldım ve memnunum.
  • Bende en sessiz süpürge aradım ama en duşuğu 75 desibel oysa reklamlarda oyle yapmıyorlar

• aykutyok A kullanıcısına yanıt
    Rowentalar 68db kadar iniyor. Ama philips serisi en dusuk 75db.

• Hocam iyide evde bebek çıt olsa uyanıyor süpürge çalıştıramıyorum kaç yere gittim 75 yetmez soyle 50 lerde vede ucuz olsa çok pahalılar

• aykutyok A kullanıcısına yanıt
    dediginz gibi. 75db ve civari standart supurge teknolijisinin biraz ustu makinalar.
    son sistem birsey alayim deseniz 1500-2000 tl yi gozden cikarmaniz gerek.
    Bu arada hassas uykusu olan bebeginizi, yakininda ufak ve kisik sesle bir radyo ile uyutmanizi tavsiye ederim. TrT nagme de guzel bir frekans olabilir.

• Sağol hocam işte bu yüzden genelde gurgır devreye giriyor sözde çağ olmuş milenyum

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

Sağol hocam işte bu yüzden genelde gurgır devreye giriyor sözde çağ olmuş milenyum
    Bosch'un 59 desibel değerinde In'genius ProSilence 59 modeli var. 980 lira. Bu db değerinde ve daha ucuz torbasız model bulsam ben de almayı düşünüyorum.
  • Hangi modeli aldınız ? Ben 9919 9923 arasında kaldım. 9923 aparatı daha çok. Turbo ve uzatma başlık var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomadic

Hangi modeli aldınız ? Ben 9919 9923 arasında kaldım. 9923 aparatı daha çok. Turbo ve uzatma başlık var...
    ben de tam olarak bu soruyu soruyorum 919 ile 923 serisi arasında 300 lira fark var ama bu farkı edecek ne var onu anlayamadım 919 dan yana kullanacam tercihimi sanırım rowenta almazsam tabii
  • 9923 te nano clean özelliği var. Tozu hazneden tahliye ederken dagilmasini onluyor. Bir de Aparat zenginliği var.
    Bu kadar fark olmasi garip... ama piyasada Philips hakimiyeti var. pazarlama Stratejisi gibi geliyor bana... @kml_77

• quote:

Orijinalden alıntı: Nomadic

9923 te nano clean özelliği var. Tozu hazneden tahliye ederken dagilmasini onluyor. Bir de Aparat zenginliği var.
    Bu kadar fark olmasi garip... ama piyasada Philips hakimiyeti var. pazarlama Stratejisi gibi geliyor bana... @kml_77

kesinlikle pazarlama hocam çünkü buhar kazanlı ütüsünü aldım o da aynı 9630-9640-9650 arada yüzer lira fark var çok komik farklar var. Ama Nano clean 9919 da da var deniyordu o önemli bence çook önemli.Aparatlar çok sorun değil zaten kullanmıyoruz coğunu
  • 9919 icin Nano cleanden Resmi sitesinde bahsetmiyor. 9923 ve 9924 te nano clean var.

philips
    Satın al: Philips Marathon Ultimate Torbasız elektrikli süpürge FC9919/07 Torbasız elektrikli süpürge
    https://www.philips.com.tr/c-p/FC9919_07/marathon-ultimate-torbasiz-elektrikli-suepuerge/tanitim

• Nomadic N kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Ben 9919 modeline bakmamıştım. Bahsettiğiniz gibi modelleri birbirinden ayıran ciddi bir fark yok. Ama ben yine Nano clean ve aluminyum boru olması hasebiyle 9923ü tercih ederim. Arkadaşlarında söylediği gibi satış politikası.
    Araştırma yaparken 9924 ile 9923 arasında kalmıştım. Uzaktan kumandalı olmasın diye 9923 tercih ettim. Evde eski arçelik torbalı kullanıyorduk. Bu makineyle sanki attan indik arabaya bindik :) Emiş gücü dolayısıyla temizliği gerçekten iyi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.