Şimdi Ara

STEREO ICIN BUNLARDAN HANGISI SIZCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KLIPSCH RF-62

KLIPSCH RF-25

DYNAUDIO X32

• Herkesin kulağı farklıdır.

Hoparlör seçimi eş seçimine benzer. Başkasına sorulmaz.

Madem İstanbul'dasınız dinleyin ve siz karar verin.

Dinlerken yanınızda sesini çok iyi bildiğiniz bir CD götürün.

Dinlediğiniz amfinin ton kontrolleri ile kurcalanmamış, flat olduğuna dikkat edin.

Her ne kadar kulak hafızası çok iyi olmamakla birlikte sağlıklı bir değerlendirme yapabilirsiniz.

• bunlardan sanirim karakter olarak stereo ya en yakin olani b&w olmasi lazim. digerleri ev sinema sistemlerine daha uygun diye pazarlaniyor. ancak tabi sadece pazarlama verisi de olabilir bu @erenimo

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • soru yanlis anlasildi sanirim, bunlardan hangisi daha iyi yada daha guzel diye sormak istemedim aslinda.

bunlardan stereo calmaya daha yatkin olacak hoparlor hangisi sizce ? dinleyen bilenler varsa bilgilendirebilirse sevinirim.

• erenimo E kullanıcısına yanıt

Soru yanlış anlaşılmadı...

İnetrnette bolca araştırma yapabilirsiniz.

Testlerini okuyabilirsiniz...

Tüm bilgisi bir takım çöp dergilerden aldıkları bilgiler olan veya kendini "uzman" sanan bir takım kişilerden öneri alabilirsiniz.

Burada hakem sizin kulaklarınızdır.

Daha iyi, daha güzel, en iyisi gibi kavramlar (stereo olsun, AV olsun) geçerli değildir.

Hiçbir hoparlörün sesi bir diğerine benzemez. Hepsi sese bir şeyler ekler (veya çıkarır).

Önemli olan sizin kulağınız, zevkinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 23 Ocak 2024; 19:26:12 >

olmaz

olamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAZIM OLABILECEK PARCALAR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

olabilir

• test @erenimo test

• Dinlemeden hoparlör almak çok mantıklı değil. çok fazla sayıda hoparlör dinlemiş birisi olarak tavsiyem, mümkünse kullanacağınız amfiyi yanınıza alarak dinlediğiniz müzik tarzında medyaları yanınıza alıp gidip canlı dinlemektir. Müzik zevk işidir. Benim bu güne kadar gördüğüm hifi tutkunlarının %80' i raf tipi hoparlörde stereo müzik dinliyor. Ben de kule hoparlörlerim olmasına rağmen, raf tipi hoparlörde müzik dinliyorum.

Ha, tipine yorum yapın. derseniz o başka konu.

düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkTime -- 27 Haziran 2024; 10:23:51 >
  • TurkTime kullanıcısına yanıt

Bir kısmına tamamen katılıyorum ama tüm bu söylediklerinize rağmen sahip olduğunuz amplifikatörünüz ile gitseniz yine de kendi dinleti ortamınız ile alacağınız hoparlörü dinlediğiniz alan ve o alanın akustik ortamı aynı olmayacağı için yine karar aşamasında yüzde yüz bir netlik olmayacak ama katıldığım nokta tüm bunları yapmak ciddi oranda fikir verecektir alınacak hoparlörler için.

• venom800 kullanıcısına yanıt
    Yüzdeyüz doğru. Fakat hepsini aynı anda sağlamak mümkün olmayacak. Doğruya en yakın olabilecek sistem bence bu…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkTime kullanıcısına yanıt

Haklısınız... Bu işte keşke her riski ortadan kaldırıp tam on ikiden vuracağımız nokta atışı bir tane metot olsa da hepimiz onu uygulasak ama bende çoğu zaman alacağım kuleyi dinlememişimdir bile ne yazık ki ... Şimdilerde çok şükür ki eski yıllara nazaran oluşmuş bir çevre ve ciddi bir kullanıcı var etrafımda. Çoğu öğrencim de Hifi sistemlere meraklı olunca bir sürü dost ziyareti oluyor haliyle :) onların da bana geldiği durumlar oluyor elbette , temelde bir tane hedef var ve herkes onun peşinden bir şekilde gidiyor , bu esnada yaşanan o dost tanıma süreci de bence bu Hifi sistem sevgisinin en büyük artıklarından...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.