Şimdi Ara

FIZIK SEVMEYEN BIRI HANGI MUHENDISLIGI YAZMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
15.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fizik ders agirligi az olan muhendislikler hangisi?

Bilgisayar ve endustri muhendisligi var.Baska muhendislik var mi?

Turkiyede bitik bir bolum olmasin,molekuler biyoloji ve genetik gibi bir bolum onermeyin yani.

3 yildir fizigi kotu yapiyorum.Ayt fizikte 5 yanlisim vardi mesela.Elektrik ve mekanikten hoşlanmıyorum o yuzden eem ve makine muhendisligini eledim.

Insaat ve mimarlik da elenir sanirsam.

Yardimci olur musunuz,hangi muh.var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ablam bilgisayar mühendisi 4. sınıfta fiziki sevmeye başladı nefret ediyordu yapamıyordu.ygs lys de kötüydü.
  • Endustri Muhendisligi harici Fizikle uzak kalan bir muhendislik animsayamiyorum.

EEM, Makine, İnsaat, KOM bunlari direkt ele.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elektrik-elektronik, matematik ağırlıklı bir bölüm. İntegral tabanlı bir sürü ağır ders var.

Bilgisayar yaz geç, eğer ismi olan kaliteli bir okulda okuyacaksan endüstri de olabilir.
  • Dakath kullanıcısına yanıt
    Elektrik elektronik de yazabilir miyim yani?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Elektrik elektronik de yazabilir miyim yani?
    Fizikten nefret ediyorsan yazma Demek istediğim tamamen fizik ağırlıklı bir bölüm olmadığı, integral tabanlı dersler çoğunlukta.

bilgisayar veya endüstri yaz geç. ama bunları okusan dahi fizik 101-102 dersi alacaksın.
    Hocam mühendislikten anlayan birisiniz size birkaç soru sormak istiyorum

Benim sıralamam 40 bin bilgisayar mühendisliği istiyorum

Ege 38.2

Dokuz Eylül 41.2

İstanbul üni 41.3 ile almış sıralamalar gerileyebilir ama bilgisayar mühendisliği sıralamaları hep arttığı için ya değişmeyecekler ya da ilerleyecekler bence o yüzden ege zor diğerleri de %50 gibi

Bu 3 ünden sonra ankara üni var 46 binde ama onu da istemiyorum hem ankara istemiyorum hem ankara üni bilgisayarı kötüleyeni de gördüm

İstanbul endüstri geçen yıl 41 binle almış sıralaması hep gerilemiş o da tutabilir bir de istanbul ee 44 binde

Ama açıkçası benim asıl istediğim bilgisayar mühendisliği sizce ilk yazdığım 3 ü gelmezse ankara bilgisayar mı yazAyım yoksa istanbul endüstri mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs-lysz3

Hocam mühendislikten anlayan birisiniz size birkaç soru sormak istiyorum

Benim sıralamam 40 bin bilgisayar mühendisliği istiyorum

Ege 38.2

Dokuz Eylül 41.2

İstanbul üni 41.3 ile almış sıralamalar gerileyebilir ama bilgisayar mühendisliği sıralamaları hep arttığı için ya değişmeyecekler ya da ilerleyecekler bence o yüzden ege zor diğerleri de %50 gibi

Bu 3 ünden sonra ankara üni var 46 binde ama onu da istemiyorum hem ankara istemiyorum hem ankara üni bilgisayarı kötüleyeni de gördüm

İstanbul endüstri geçen yıl 41 binle almış sıralaması hep gerilemiş o da tutabilir bir de istanbul ee 44 binde

Ama açıkçası benim asıl istediğim bilgisayar mühendisliği sizce ilk yazdığım 3 ü gelmezse ankara bilgisayar mı yazAyım yoksa istanbul endüstri mi?
    Ankara'da savunma sanayi faktörü var niye istemiyorsun? ankara'daki maaşlar daha dolgun, yeni mezun arkadaşların aldığı tekliflere göre bu yorumu yaptım.

maalesef dediğin okullar hakkında bilgim yok. sağda solda odtü'yü, bilkent'i, boğaziçi'ni kötüleyen de var. Çok takılma, mezunlarla ve okuyanlarla konuş.

• Fizik sevmiyorsan hiç bi mühendisliğe bulaşma en yoktur dediğinde bile iğreneceğin kadar fizik var.

• bilgisayar olabilir bence

• Diş geliyor o da hosuma gitmeyen bir meslek.Mecbur muhendislige kaliyorum,sistem utansin.

Tyt fen ayt kimya ve bioda netlerim cok yuksek ama beni kurtaramadi tıp icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 1 Ağustos 2018; 2:31:43 >
  • Regina Phalangie kullanıcısına yanıt
    Hocam bana meslek kalmadi gidip atlasam mi bir yerden?

• endüstri ve bilgisayar
    Evet odtü boğaziçi bilkent gibi 1.sınıf okul değiller maalesef, peki hocam sağolun biraz daha araştıracağım Teşekkürler, Ankaraya karşı önyargımı da yıkmaya çalışacağım

• Kesin çözüm hocam. Kafa rahat olur en azından.

• Hocam eski sistem olsa çok rahat tıp kazanırdınız siz ama işte mahvettiler sistemi umarım sizin için hayırlısı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.
    aslında kendisi tıpçı hocam da kazanamama durumuna karşılık fiziksiz mühendislik istiyor
  • Bence sana tıp gelecek

• Sadece fizik dersi diye bakma hocam. Tüm mühendisliklerde matematik-fizik temelli bi atmosfer var. Yani beynini o yönde şekillendirmen gerekiyor. Mühendislik bırakan biri olarak söylüyorum. Severek ve isteyerek hastalıkta ve sağlıkta kabullenmeyeceksen yazma.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.