Şimdi Ara

FIZIK SEVMEYEN BIRI HANGI MUHENDISLIGI YAZMALI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
15.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Fizik yapamamasına rağmen ne gençler üniversiteye giriyor mezun oluyor iş buluyor veya işşiz kalıyor bunların aynısını tıp diş eczacılık için söyleyen yok maalesef garanti iş imkanı olunca adam 6 sene eziyet çekiyor resmen sonra 40 yıl da kendi mesleğine her gün küfrederek giden bence çok doktor vardır
  • Bilgisayar mühendisliği olabilir ama ileride animasyon, bilgisayar oyunu falan yapmaya karar verirsen çok iyi fizik bilmen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    14k hocam kontenjan artsa da kurtarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endüstri oku hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 1 Ağustos 2018; 17:16:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hitit ya da kafkas tıpa yerleşeceksin uruk
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar gayet uzak. Tüm mühendislere ortak olan lisenin devamı niteliğinde iki temel fizik dersi var, onları aldım bir tek, mezunum ve kafamda zerre fizik bilgisi yok. İş hayatı da yine hiçbir fizik bilgisi istemiyor.

• Gıda mühendisliğini yazan olmamış ben yazayım dedim. gıdada kimya ve biyoloji ağırlıklı. fizik yüzeysel görüyorlar. eski liseden mezun olan bir abladan öğrendim. bi araştır derim kafana yatarsa yazarsın
  • Ben şu an itü matematik mühendisliğindeyim geçen yıl hemen hemen seninle aynı durumdaydım 24k da ve ne tercih edeceğimi bilmiyordum en son bunda karar kalmıştım ilk dönem hazırlık diğer dönemde bölüme başladığımdan sadece 1 dönem okuduğumdan dolayı bölüm hakkında tabi ki çok bilgim yok
    ancak üst dönemlerle ve hocalarla konuştuğum kadarıyla yazılım alanında çalışan çok fazla mezun var bölümden ,
    yine itü bilgisayar müh den mezun bir tanıdğım matematik müh mezun olup çalıştığım yerde benimle aynı işi yapan insanlar var demişti
    tercihlerinin arasına ekleyebilirsin belki
  • Fizik ağırlıklı olmayan mühendislikler:

Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.