Şimdi Ara

FIZIK SEVMEYEN BIRI HANGI MUHENDISLIGI YAZMALI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
15.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereyi biraktiniz hocam ve ozel degilse sebebi ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40k da bi mühendislikti. Şimdi arkadaşlar etkilenmesin bölümü söylemiyim. Sebebi de aynı senin durumundaydım. Son çare olarak istemeyerek yazdım. 2. sınıfta bıraktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar ama donanımda azcık görürsün bişey olmaz.Programlamaya yönelirsin iş hayatında da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristap -- 1 Ağustos 2018; 2:41:41 >
  • Yazma.. havuz derslerinde göreceksin ne mühendisliği okursan oku .yazacaksan da bunu göze al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü işletme mühendisliği gelme ihtimali yüksek hocam kendinizi geliştirirseniz gayet iyi yerlere gelebilirsiniz. İtü matematik mühendisliğini de düşünün özellikle yazılımla ilgilenirseniz güzel şeyler olabilir bence:)

• yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    İtü işletme mühendisliği 22k ya gelme ihtimali düşük.

Matematik mühendisliği mantıklı geldi bana

• Matematik mühendisliği ne oluyor ? Sanirim sadece turkiyede var , junior pc muhendisligi oldugunu tahmin ediyorim

• Mühendislik okuyacaksan bir şekilde sevmen lazım fiziği. Hangi mühendislik yazarsan yaz ilk sınıfta mekanik ve elektromanyetizma görüyorsun lisenin biraz üstü seviyede. Bilgisayarda da devre analizi falan var 2. sınıf birinci dönemi mesela. Ama onun dışında da hiç yok, 2. sınıf 1. dönemden sonra fizik görmüyorsun diyebiliriz bilgisayar için. Endüstride de 1. sınıftan sonra görmüyorsun.

Fizik azlığı açısından endüstri en uygun olanı gibi fakat açıkçası ben önermem. Kalkülüs bilen işletmeci gibi bir şey endüstriciler. Matematiği seviyorsan bilgisayar yaz. Kod yazmak falan bir hayli keyifli. Bir şekilde geçersin fizik derslerini, rahat ol, lisede işin mantığını anlatmıyorlar hiç. Çalışırsan mantığını anlar ve belki de seversin fiziği üniversitede. Zaten ünideki fizik lisedeki fizikten çok matematiğe benziyor, sürekli integral alıyorsun. :D Lisede direkt formülü veriyor sana, üniversitede nereden geldiğini falan anlıyorsun matematiksel olarak temeline indiğin için. Lisede ben de çok sevmezdim fiziği ama genel fizik 1-2 aldıktan sonra sevdim baya.

Başka değişik mühendislikler de var ama ben bilinen mühendisliklerden sapma derim. Diğer mühendislikler ana mühendisliklerin alt dalı gibi bir şey oluyor, imza yetkileri, iş imkanı açısından daha kötüler. O yüzden bilgisayar iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 1 Ağustos 2018; 4:47:24 >

• İşletme müh.

Endüstri müh.

Bilgisayar müh.

Aklıma gelen ilk üç bunlar ama az fizik dense de yine de hatrı sayılır bir fizik göreceksin hangisini seçersen

• Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıpı 3. senede bırakanlar gibi olursun. Her mühendislikte fizik var. Bana sorsan diş yaz derim zaten ilk 2-3 senesi tıp ile aynı dersler. Dişçi olmazsın akadamisyen olursun araştırmacı olursun. Düşün derim

• Hocam sizin ilacınız endüstri mühendisliği. İşletmenin mühendislik sosuna banmış hali gibi bir şey zaten. İnternetten 4 yıllık ders programlarına bakın anlayacaksınız. Hatta işletme mühendisliğine de bakın. 19.5k'yla almış İtü belki tutar.
  • Hocam elektrik olmaz demişsin ama İTÜ elektrik e bir bak istersen arastir tavsiye ederim ben YTÜ deyim ama İTÜ farkı var

• Endüstri mühendisliği tam sana göre

• ah uruk ah yanlıs sularda yuzuyorsun...
  • Shanki kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu sene mühendislik sıralamalarının düşebileceğini düşünüyorum ama hayırlısı.

• mühendisliğin hepsinde var matta var ...

diş yaz bence
  • Bir ihtimal daha var, o da mezuna kalmak mı dersinn

• Fizik sevmeyen bir mühendis mi

Sen sakın mühendislik okuma abicim.Kendine yazık edersin.Fizik yapamıyorsan zaten mühendislik düşünmen hata.Mühendisliğin temelini matematik ve fizik oluşturur.Allahtan elektrik-elektronik fln düşünmemişsin.Okumaya kalksan direk intihar ederdin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.