Şimdi Ara

HUKUK YAZACAKLARA ABILERINDEN TAVSIYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önüne gelen hukuk okuyor, issiz hukuk ordusu şimdiden kapıda lütfen araştırıp tercihte bulunun eger memur çocugu iseniz rahat atanabilcegnz meslek secin hakimlik/savcılık kotenjanlari doldu artık (2013 itibariyle 12bin hakim -savcı varken sirf bu yil 6bin kisi alındı) fazla alim olmaz yilda 600 anca alirlar mezun sayisi yilda 20bini geçti bu arada toplamda 100bin avukat var desek, 4 yılda Cumhuriyet tarihi boyunca olmayan avukat sayisi kadar avukat gelcek. Ben mi? 2014 istanbul hukuk mezunuyum, hâlen issizim kpssden kurum avukatlgi bekliyorum ama onda 87puanla bile atanamiyorum. Allah yardimimiz olsun. Bu yil fransizca ogrenip is yapmak icin gsu felsefe amaciyla sinava girdim, sinav iyi geçti ilk 10k gelecek istanbul psikoloji yazacagim ve sonrasinda bu hukuk camiasindna kurtulacagim inşallah. Bu arada kıbrıs mezunu avukatlar para kazanmaya devam ediyor, eger babaniz zenginse yazın okuyun size muvekkil getirir ve herhalukarda paraniza para katar daha zengin olursunuz ama memur çocuğu garibansaniz (benim gibi) hem mulakatlardan elenir hem avukatlikta tutunamazsiniz yillarca verdiğim emeklerim nerde diye aglarsiniz, donemimde pdr okuyanlar evlendi arabasini aldi ben halen babamdan aylik 200tl harclik aliyorum inanci olmayan birisi olsam su dakikak intihar ederdim, 4 kere hakimlik mulakatindan 1 kere hukuk uzmanlgindan 1 kere yurtdisi yuksek lisans bursu mulakatndan elendim(fiziksel bir sıkıntısı var diye düşünebilirsiniz vallahi yok elim yuzum, konuşmam düzgün, sicilmde herhangi bir sıkıntım yok, Türk -musluman vatan sevdasiyla büyümüş, herhangi bir yapi ile uzaktan yakından ilişkisi olmayan, kendi halinde elinden gelen tek şeyi ders çalışmak olan biriyim ) bu arada hukuk kazanmanın ve ayrica o fakülteyi bitirebilmenin zorluğu da cabasi ozellikle istanbul hukuk cok zor, saçlarınz ile girdgnz fakülteden muhtemelen kel cikacaksinz... Gidin boğaziçi, odtu, galatasaray uni. De düzgün bolumler okuyun hukuk bitirmek icin vereceynz emeği yabanci dile verin, emin olun çok dua edeceksiniz. Allah yardımcınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi griphep1 -- 27 Haziran 2016; 2:50:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam eliyor :D

• Hocam ortalamanız kaçtı? Kaç senede bitirdiniz okulu?

• 3 ortalama, alesim 89 yds 59, kendi univerisitemde yüksek lisansta yapıyorumm hali hazirda, inanmayanlara açıklama yapmayacağım ne de olsa ilerde görecek.. bana inanmayanlar lutfen etrafindan hukuk mezunu birilerini bulsum ve konuşsun tercih zamani bana bir Allahin kulu tavsiye vermedi liseden hayalim olan savcılık icin tercih ettim ama maleaef her şey hayal edildigi bir bi gitmiyor

• Adam haklı beyler benim bi akraba avukat oldu mülakatlardan hep elediler torpili yoktu bu da bir büroda işe başladı aylık 1500-2000 civarı alıyor sanırım. Gerçekten her yer hukuk fakültesi oldu bu senede 3 tane açılacak. Hukukun önü 4-5 yıla kapanır tahminimce.
  • öyle mi diyorsun

• Sizce ingilizce psikoloji okusam avantajlı olur mu dil ve konuşmadan da çap yapsam herkes işsiz kalırsın diyor

• Unide almanca ogrensem ingilizce var zaten almanyada babamin kuzeni var onun yaninda oturup yuksek lisans yapsam simdi is bulamaz miyim ben?

• Abi Uluslararası ilişkiler e ne diyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu şu bir bölümü gömenler bari alternatif olarak tercih edilebilecek yerleri de yazsınlar o okunmaz bunda iş yok diye açılan konulara bakarsak tıp hariç herkes işsiz kalacak ülkede (ki tıpa dahi gömen var)

• nerden mezunsun acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: koğuş ağası

nerden mezunsun acaba

istanbul üni. yazmış ya.
  • eyzır02561 E kullanıcısına yanıt
    ne bieyim eski konularında sanki sürekli bölüm değiştirmiş gibi geldi anlamadım
  • Dıbına koy*im onda iş yok bunu okursan aç kalırsın yok önü kapalı lan biz bir yerimizi yırtıyoruz iyi puanlar alıp puanı en yüksek üniversiteleri kazanıyoruz ne demek iş yok ya bir kişi işsiz diye herkes mi işsiz olacak. Eniştem kendi bürosunu açtı 6 yıl önce şuan altında porsche var, kusura bakmayın ama sizin yeteneksizliğiniz
  • NASIL İŞ YOK GERİZEKALI İŞ İLANLARI SİTELERİNE BAKIYORUM ÇOK RAHAT ÇOK GÜZEL İŞLER VAR . AFEDERSİN DE TAM MALSIN GERÇEK HAYATTA KARŞILAŞSAM YÜZÜNE TÜKÜRÜRDÜM HERHALDE
  • Bu nedir ya?

Gerçek olabilir mi anlamadım kurum avukatı olmak çok mu zor

• ist hukuktan mezun oldum işim yok ist psy gireceğim diyor. bu kafayla fazla yaşamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewardx E kullanıcısına yanıt
    olm eniştelerin doblosu olur bir yanlışlık olmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sülale değişik :D
  • Marmara hukuk geliyor bu sene marmara hukuk bitirirsem işsiz mi kalacagim yani istanbul-ankara-marmara ekolunden cikip issiz olmak buyuk basari hakikaten enistemin arkdasi marmara mezunu avukat adam banknot basıyor evinde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.