Şimdi Ara

SAGLIK BILIMLERI TIP IC ISLERI VE MSB ADINA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-Intibak egitimi ne demek ne kadar surer ne yapiliyor 6 yilda kac defa yapiliyor?
    2-Istanbulda sivillerle birlikte egitim goren askeri tıplar hangisini secen ogrencilerdir?
    3-2016 darbe girisiminden sonra kaldirilan GATA yonetmeligi artik uygulanmadigina gore ogrenci ayrilmak istediginde tazminat odemesi gerekiyor mu?
    4-Mezun olan ogrenciler orada calismak zorunda mi?Normal yasamimiza devam edip baska yerde calisabiliyormuyuz?
    5-Hafta sonlari normal okullar gibi serbestmiyiz?
    6-Askeri oldugu icin telefon tablet kullanimi serbestmi?
    7-Tus sınavi icin Istanbulda dersane ye gitme sansimiz oluyor askeri de buna gitme imkanimiz olurmu?
    8-Haftalik işleyis nasil uyanis ders kalma ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canlar siz kafayı mı yediniz? 19 yıl boyunca sıfır baskı/sifir stresle buyuyup yedigi önünde yemediği arkasında bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirip bir anda kendi elinizle tercihen kendinizi cehennemin(yerme amacı kesinlikle yoktur) içine mi atmayı planliyorsunuz? İstersen tabip ol istersen pilot fark etmez bir kez orduya Ya da teşkilata girersen oranın malı olursun. Geleceğin ipoteklenir. En basitinden evlenecek dahi olsan senin haberin olmadan eşinin tüm güvenlik kontrolleri yapılmış 7 ceddinin seceresi dökülmüş olacak(benim için mide bulandırıcı bir şey.) Ha bir de girdikten sonra bu tür okulların geri dönüşü yoktur ancak yüklü miktar tazminat ödersiniz o da sansliysaniz. Okulu sebepsiz terk ederken dua edin de hakkınızda soruşturma başlamasın :) yeniden sınava hazırlanmak yerine durusmalarda günlerinizi geçirirsiniz. Ha bu arada kim bilir belki sebebini bir olay yüzünden müebbet hapse bile carptirilabilirsiniz daha 20'nizde. Neyse yine de ben mani olmayayım sizlere. Umarım gonlunuzce olur.
  • 1-ilk sınıfta bir defa maltepe askeri lisesinden 15 gün (bu senekiler öyleydi)
    2-msb adına (ben gülhanedeyim istanbuldan emin değilim)
    3-evet ödeniyor hem de yüklü miktarda
    4-hayır tsk veya jgk'nın belirlediği ve seni atadığı askeri kurumlarda çalışırsın(doğu dahil)
    5-evet
    6-normalde yasak ama ben kullanmayan görmedim
    7-bilmiyorum
    8-6-.00-6.30-7.00 civarı komutanın o gün veya o hafta belirlediği saatte kalkılır hazırlanılır , kahvaltıya gidilir ve içtima alınır.
  • Gitmeyi düşünüyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 k gelcek gibi ama kafamdaki soru işaretlerine tam cevap bulmam lazım tıp istiyordum en son kafkas yeni acilan siirt felan da olsa bunlarin 20 k yı gecmeyecegini dusunuyorum ic isleri adina tip msb adina olan tıptan daha az yoruyormus bunu ogrendim ancak sorularima tam yanit almam lazim

• ABEeee A kullanıcısına yanıt
    Mulakatlara baktın mı?

• Canlar siz kafayı mı yediniz? 19 yıl boyunca sıfır baskı/sifir stresle buyuyup yedigi önünde yemediği arkasında bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirip bir anda kendi elinizle tercihen kendinizi cehennemin(yerme amacı kesinlikle yoktur) içine mi atmayı planliyorsunuz? İstersen tabip ol istersen pilot fark etmez bir kez orduya Ya da teşkilata girersen oranın malı olursun. Geleceğin ipoteklenir. En basitinden evlenecek dahi olsan senin haberin olmadan eşinin tüm güvenlik kontrolleri yapılmış 7 ceddinin seceresi dökülmüş olacak(benim için mide bulandırıcı bir şey.) Ha bir de girdikten sonra bu tür okulların geri dönüşü yoktur ancak yüklü miktar tazminat ödersiniz o da sansliysaniz. Okulu sebepsiz terk ederken dua edin de hakkınızda soruşturma başlamasın :) yeniden sınava hazırlanmak yerine durusmalarda günlerinizi geçirirsiniz. Ha bu arada kim bilir belki sebebini bir olay yüzünden müebbet hapse bile carptirilabilirsiniz daha 20'nizde. Neyse yine de ben mani olmayayım sizlere. Umarım gonlunuzce olur.

• dostum o gitmeyecek bu gitmeyecek kim hizmet edecek o zaman bu ülkeye. kim durcak mehmetçiğimizin yanında. Bu iş maaş için yapılmaz zaten vatan sevdası için yapılır.

Mesala Amerikada askeri tıp aşırı gelişmiş durumdadır Türkiye çok geride kalmaya başladı üzülüyorum ülkenin haline
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VETERINERLIK ATAMALARI IYI MI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortalama kaç kişi başvuruyor bu okula girmek için ?

• Istanbul askeri tip 41 binle kapamis sebebi cok elenme olmasi 103 kisiden 43 u gecmis ic isleri tipta ise elenme cok az 30 kisiden 27 gecmis spor mulakatlari farkli o yuzden sanirim

• Sunu unutma bu iş ben yardım edeyim söyle yapayım böyle edeyim demekle olmaz. Bu tür yerlere basvuranlarin çoğu iki üç kahramanlık filmi izleyip de gaza gelenler(sozum meclisten dışarı) hayatındaki en zor zamanlarını düşün ve bu iş için o zor zamanlardaki psikolojinin 4-5 katına sahip olman gerektiğini de unutma. Daha fazla ayrıntıya girip caka satmak istemiyorum eğer gerçekten merak ediyorsan özelden sorup cevap alabilirsin.

• ABEeee A kullanıcısına yanıt
    Hocam gülhanedekinin kontenjanı erkek askeri öğrenci 140 kişi nasıl 40 kişi geçiyor?

• Ben istanbul icin konusuyorum giren kisi sayisi ve okuyan kisi sayisi var yök atlasta giren 93 okuyan 43 yaziyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.