Şimdi Ara

Bowmanlerin grcek gucu -Mükemmel bi video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • server sanırım venice su eklenen strong bow skili dehset otesi haywanımsı vuruyor
    soze gerek yok buyrun video

ayrıca sarkının adını bilen varmı?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnessé -- 2 Ağustos 2007; 14:33:50 >

• süper video şimdi sun blader en sağlam build 2 tane 80 lik glavier yatıramaz diyenlerin yorumlarını görmek lazım.Aslında gerçektende 2 tane 80 lik galvier yatıramaz tek bow yeter yani bi bakıma doğru 2 tane 80 liğin yatıramadığı.Cevapları görür gibiyim; oynamayı bilmezsen yatarsın. şarkı ismide videonun sonunda yazıyo
  • Yatıp yatmamak sadece itemlara ve elbetteki oynamayı bilip bilmemeye bağlıdır. Build hikaye..
  • Bu işte bi iş var sanki, adamın canı &70-80'den aşağı inmiyor, bu kadar da güçlü olabilir mi
  • Ben hep diyorum full str-fire bowman en iyisi ( Full farm ve biraz SUNla)
  • server rome
    guild WarCrew
    oyuncu ____Jv____
    bu brazil guildi çok sağlam yaw 4 5 tane sun bowları war bu elemanda en sağlamları ____Jv____ full sun tamamladı sanırım. Ama beni kesemiyorlar yine o ayrı konu

ama bu adam bu chara gerçekten büyük yatırım yaptı ya her bowman böle olamaz sun+7 bow ve itemlerinin %90 ı sun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowboys -- 2 Ağustos 2007; 16:08:25 >
  • bu ne yaw benim böle charım olcak offffffff ortalığı mafederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde lvl 62 Full Str 85m Gold Farmlı 64+5 , 60+5 Bow , 8D Garment , 7D Garment , 7D Armor Set 2 Sos Full Blue Bütün Setler ve Bowlar Soslar Satıyorum ama bakalımArtık Bow Zamanı Bana Göre

• quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

Benimde lvl 62 Full Str 85m Gold Farmlı 64+5 , 60+5 Bow , 8D Garment , 7D Garment , 7D Armor Set 2 Sos Full Blue Bütün Setler ve Bowlar Soslar Satıyorum ama bakalımArtık Bow Zamanı Bana Göre

Server?

• Valla bence en iyisi 3str 1 int.Nuke leride kullanabilir böylece.Full str sandıkları için armor giyip gelirler nuke u yiyincede tıpış tıpış giderler.

Yahu adam auto pot u %70 e fln ayarlamış.Nıçnıçnıç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 2 Ağustos 2007; 17:43:06 >
  • beyler sarkının ismini söylermisiniz vidyoyu izlemedim sonuna kadar kota misali
  • çok gusel bi video bi yer dikkatimi çekti bowla sütun kodu int çiye o hangi skill bilen var mı?
  • İnsanın bowman olası geliyor.bu arada merak edenler için şarkı Bush - Machine Head
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKuTa_SaMe

çok gusel bi video bi yer dikkatimi çekti bowla sütun kodu int çiye o hangi skill bilen var mı?

Strong bow serisinin 3. kitabı. Ayrıca videoyu izleyince okcu kasmakla yanlıs yapmadıgımı anladım.
  • onu bunu bilmem şarkı on numara
  • Full farm bowmanlerde üstün en yüksek seviyede str int hp konumunda max olması gerekir yoksa pekde işe yaramaz yani +5 full blue bi garment seti çektinmi ne int ne str seni kesebilir.Aslında bu videolardaki herifler işi biliyo yani çar nasıl olur ne gerekir biliyolar zaten sp farm en kolay bow da yapılıyo bu liste uzayıp gider...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.