Şimdi Ara

BowYapılandırması :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Alpsteki Wizard carım çalındıgından dolayı Bow Kasmak istiyorum
    Öncelikle bazı videoları izlerken int bowları gördüm ve baya bi yaptıklarınıda sezdim
    Şimdi ben Hem Unique de Hemde pvp de sağlam bi bow yapmak istiyorum İnt Mi Strmi olsun bi türlü karar veremedim Diyelim bunu geçtik
    Mastery Nasıl olucak ? bu konuda yardım ederseniz sevinirim
    bow rehberini okudum ama sadece 80lv için var 100lv için anlatımı yok yada ben görmedim :(

• Int bow kasması zevklidir alan skilleri uzaktan vurus mesafesi bunu arttıran skilli mind bow serisi gibi skilller ile taxilerde vs wizard kadar hızlı mob kesebilir

Daha çok unique ağırlıklı istiyorsan Fire Light Pacheon öneririm

Yok ben Pvp de de sağlam istiyorum dersen o zaman Light Cold Pacheon

Fire Cold Pacheon yapmanı Str Bow olursan tavsiye ederim str bowlarda gayet iyi gider

Ayrıca biraz araştırıp radikal bir kararla Hybride Bow da kasabilirsin en zevkli buildlerden birisidir aksini iddaa edenleri dinleme bile

Hybride bow yapılandırması ise str int bow yapılandirması gibi düşünebilirsin str ağırlıklı isen Fire Cold int ağırlıklı gidersen Light Cold yada Light fire,

Edit=Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randall -- 17 Ağustos 2009; 18:16:42 >
  • Str bowum da var int bowum da, ikiside bowcu ama ikisi de çok farklı build gibiler

İnt bow yapacaksan Cold/Light/Bow yaparsın

Str bow yapacaksan cold/fire/bow veya force/fire/bow

İnt bowun kasması seri ve str ye oranla çok yüksek damageleri var oynaması zevkli, daha önce int oynadıysan ve inti seviyorsan int bowu deneyebilirsin.
  • Sadece şunu diyeceğim int bowdan verim almak istiyorsan parana kıyacaksın ve setini en az +5 full blue yapacaksın... Çünkü defans olarak gerçekten zayıf olur. Benim tercihim str bow yapılandırma pacheon fire cold
  • evet int bow masraflı olur str bowa göre
  • İnt bow uniqlerde, pvplerde zevkli olur ama cold u 100 lvl yapıcaksın.

+7 ve üzeri bowun olucak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.