Şimdi Ara

boy 1.68 kız 1.80 buluştuk kız 5 dakika sonra gitti (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
7
Favori
13.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Ayıptır söylemesi 1.96 boyundayım

İnsanların yanında deve gibi kalmakta hoş olmasa gerek. Kısa olmaktan pek bi farkı yok yani toplum içinde bu kadar uzun boyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

İnsanların yanında deve gibi kalmakta hoş olmasa gerek. Kısa olmaktan pek bi farkı yok yani toplum içinde bu kadar uzun boyun.

Alıntıları Göster
    Ben de 1.70'im kardeş boşver bize kız mı yok. Bi 1.80 olsaydık çok iyi olurdu ama olamadık işte napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairlift

kızlar genelde 1.70in altında illaki bulursun :))

Alıntıları Göster
    Ben senin yerinde olsam bi daha dışarı çıkmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

CSB kokusu alıyorum profumuzu bi çağıralım baksın olaya.

eneox anti csb programına hoşgeldiniz

csb tarandı

89 kelimeden 82 kelimesi csb olarak algılandı

csb olmayan kelimeler : hayatımda,böyle,facebook,suçum,ne,lan,benim

• quote:

Orijinalden alıntı: emos123

quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Benim babam 1.58 Annem 1.60
    Boyum 1.78 :D

Hocam burada sakat şeyler gördüm sanki

Dayıların yada amcan felan uzundur.

Aynen. Benim dayım uzun. Annem ve babam benden kısalar. 1.79 boyum. ablam 1.68
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Kızlar öyle düşünmüyor karşim, hele bir de takım elbise giydin mi offf
  • Omq kullanıcısına yanıt
    bayan/erkek olunca sorun olabiliyor :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    isterse 2.mt olsun kızın boyu maddi durumum iyi demişsin nasıl iyi ? bir çok sebeb var kızın öyle olması için gerçekte gördüğünde o kadar sempatik bulmamış olabilir belki tipini beğenmemiş olabilir ? hiç sorun değil özgüven olması iyi ama bir kırmızı bmw ile gitseydin buluşma yerine tipinde düzgünse kız asla öyle birşey yapmazdı tabki bunlardan önce en önemli iş KONUŞMAYI BİLMEK.!
  • la benim peder doctor bende 1 .60 lardaydim bi hap verdi adi da folbiol yeminle bi yilda 1.82 oldum.20 yasini gecmemissen al kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

1.79 um boyun avantajı nedir anlamadm

Kendini uzun mu sanıyorsun ben 1.86yım uzun diyemiyorum kendime
  • Bizim sınıfta bi hobbit vardı benle beraber yüzmeye başladı ben bıraktım yüzmeyi o yüzmeye devam etti şimdi beni geçmiş hayvan yüzün hocam gerçekten işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Bizim sınıfta bi hobbit vardı benle beraber yüzmeye başladı ben bıraktım yüzmeyi o yüzmeye devam etti şimdi beni geçmiş hayvan yüzün hocam gerçekten işe yarıyor
    181im bodye başladıktan sonra arkadaşlarımın çoğunu geçtim 16 da başladım 19um şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A5D1A0F50

quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

1.79 um boyun avantajı nedir anlamadm

Kendini uzun mu sanıyorsun ben 1.86yım uzun diyemiyorum kendime

Alıntıları Göster
    Evlenip boşanmış 30 yaş üstü çocuksuz kız bakarsan çok randıman alırsın.

Bu tip kızlar hızla doğurmak istedikleri için imzayı atan erkeğin fiziksel özelliklerine ve gelirine pek bakmazlar.

bir tanıdık var. Kız güzel, 32 yaşında, evlenmiş, boşanmış. Çocuğu yok. Fiziksel olarak 25 gösteriyor. Boyu 1.74. Sadece benim bildiğim en az yedi kişiyle, evlenme amacıyla çıktı. Erkekler evlenmeye yanaşmıyor artık malum. Neyse, geçen hızla nişanlandı bu. Oğlan işsiz, kel ve 1.55 boyunda. Olsun, benimle evlenmeyi sadece o istedi , doğurmam gerekli dedi.

Bu iş böyle. Sonra erkek ya maymun olacak, kaynananın dediğini yapacak yallah eve para getir olacak. Ya da kız annesiyle oturmaya devam edecek, erkekten koparabildiği kadar para koparmaya devam edecek, namıs abidesi olacak.

Evlenmek, özellikle parası olan eğitimli erkekler için kerizlik gibi bir şey.

Bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataja

Hayatımda böyle bir duruma düşmemiştim. facebookta kızla konuştuk sabahladık hatta bende 2 gün önce demiştim buluşalım mı pazar günü olur dedi kızı 1.70 filan sanıyordum bende gittim buluşma yerine kız ordaydı ilk önce afaladım sonra gittim dedim leylaaa ben geldim kız beni görür görmez yüzü ekşidi dedi merhaba okan dedim boyun baya uzunmuş :) dedi sende baya uzunmuşsun diyip güldü bende ezildim dedim olabilir allah böyle yaratmış filan oda gülmeye devam etti sonra ne gülüyorsun dedim oda dedi kardeşim bile senden uzun dedi neyse benim işim vardı onla ilgileneyim konuşuruz facebooktan dedi ben birşey diyemedim kız gitti

suçum ne lan benim

davul bile dengi dengine
    bende 172 yim benden uzunlara bakmıyorum. faceden konuşup buluşmuşsun keşke tro çıksaydı
  • valla ben 193cm boyundayim ama simdiye kadar kavga etmeye cesaret edemeyenler disinda bir faydasini gormedin. aksine hayatin her alaninda sorun olusturuyor. 47 nunara ayakkabi netten almak zorunda kaliyorum. pantolon boyu denk gelmiyor. rahat arac kullanamiyorum bacaklarim sigmiyor kafam tavana degiyor. toplu tasima araclarina rahat oturamiyorum, uzun yolculuklarda otobus eziyete donusuyor.

baskasina fayda sagliyor mu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxx

Evlenip boşanmış 30 yaş üstü çocuksuz kız bakarsan çok randıman alırsın.

Bu tip kızlar hızla doğurmak istedikleri için imzayı atan erkeğin fiziksel özelliklerine ve gelirine pek bakmazlar.

bir tanıdık var. Kız güzel, 32 yaşında, evlenmiş, boşanmış. Çocuğu yok. Fiziksel olarak 25 gösteriyor. Boyu 1.74. Sadece benim bildiğim en az yedi kişiyle, evlenme amacıyla çıktı. Erkekler evlenmeye yanaşmıyor artık malum. Neyse, geçen hızla nişanlandı bu. Oğlan işsiz, kel ve 1.55 boyunda. Olsun, benimle evlenmeyi sadece o istedi , doğurmam gerekli dedi.

Bu iş böyle. Sonra erkek ya maymun olacak, kaynananın dediğini yapacak yallah eve para getir olacak. Ya da kız annesiyle oturmaya devam edecek, erkekten koparabildiği kadar para koparmaya devam edecek, namıs abidesi olacak.

Evlenmek, özellikle parası olan eğitimli erkekler için kerizlik gibi bir şey.

Bence.

Alıntıları Göster
    Benim boyum da 1.67, yaşım 33. 3 Yıldır düzenli olarak internetten görüştüğüm bir Belarus'lu kız vardı, boyu da herhalde 1.75 falandı. Resimlerinden öyle görünüyordu. Ne ben sordum ne o söyledi. Ne de ben kendi boyumu söyledim. O da boyun kaç diye sormadı. Çok iyi anlaşıyorduk, her gün yazışıyorduk. Karakterli, çok düzgün bir insandı. En sonunda geçen sene Antalya'ya tatile geleyim, sen de gel görüşelim dedi. Senin yaşadığını yaşamaktan korktum. Hastalandım dedim gitmedim. Sonra mesaj attı telefonuma, ben Antalya'dayım gel diye, yine korkudan gidemedim. Sonuç olarak kız beni hayatından tamamen çıkardı, hem de öyle şeyler söyledi ki. Emin ol çok pişmanım gitmediğime.

Kızların bu boy takıntısı da inanılmaz boyutlara geldi özellikle son yıllarda. Hadi bu kız 1.80 diyelim kendisi boyunda bir erkekle çıkmak istiyor. Ya 1.80 altını erkekten saymayan 1.55-1.60'lık kızlara ne diyeceğiz? Allah akıl fikir versin. Kız da nezaketen oturup bir çay içebilirdi yani, tamam belki çıkmayacaksın ama bu kadar görüşmüşsünüz. Ben de bazı kızlarla buluştum, baktım tipim değiller. Ama hiçbirine böyle yapmadım, nezaket icabı 1 saat sohbet edip çay-kahve yemek vs. ısmarlayıp öyle ayrıldım. Ayıp denen bir şey var (dı) ama artık yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataja

hayata küstüm eve kapandım moralim 0 bir dahada bir kızla hayatta konuşamam özgüven denen bir şey kalmadı

Yüzyüze konuşursun hocam nolacak. Sosyal platformdan anca bu kadar olur. Ama kızda çok uzunmuş bea
  • quote:

Alıntıları Göster
    sounds like a csb
  • Hocam takmayin boyle seyleri herkez boya bakmiyor
  • Kardeşim bence kız seni daha kötü duruma düşürmemek için en iyisini yapmış sarıldığınızı düşünsene kız seni havaya mı kaldıracak kendimi eğilecek boşver bulursun boyuna uygun birini sende. Kızın numarayıda ver buradan birine hayrına kardeşlik ölmedi ya.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.