Bildirim
BOY 2 METRE BÜTÇE 25 BİN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam c-max, scenic yada meriva gibi mpv araçlar sizin için uygun olabilir. Örnek üç araç;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-opel-meriva-lpg-tertemiz-bayandan-metalik-degiseni-yok-202919324/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-c-max-sahibinden-aile-ve-garaj-arabasi-muayene-06.2016-193828599/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-subaydan-alicisina-cok-temiz-bakimli-168150791/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirio -- 21 Mart 2015; 18:23:21 >
-
hocam teşekkür ederim önerilerin için scenic denedim gecen içi gerçekten genişti ama fiyat yüksek gelmişti.önerileirini mutlaka değerlendireceğim -
cornet -
teşekkür ederim tavsiyen için hocam ama ticari tarzı düşünmüyorum -
Hoxam meriva sizin arac mmutlak deneyin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamın metrelisinden arabanın kilometrelisinden uzak duracan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
opel tigra
colta bakabilirsınız yüksek tavanı sayesinde oldukça fazla baş mesafesi vardır -
eyvallah hocam aklıma yatıyor yarın bir tane bulup içini de denemek istiyorum. -
iyimiş -
teşekkür ederim öneriniz için colt u da denenecekler listesine ekledim -
Hocam boy 2 metre olduğu için mi buyuk harflerle actiniz başlığı
Colt diyorum ne kadar basketbolcu arkadaşım varsa fiyatını soruyor aracın direk.
linea,era
boyum 1.94 aktif olarak bu araçları kullandım
bunlar ideal bence
Bulunursa Honda Jazz derim.
Ford Fusion , C-Max alternatif olabilir. -
2 seneden beri 2005 megane hb kullanıyorum , boyum 1.94, çok ferah olmasa da içine sığıyorum, sıkıntı yaşamadım hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 21 Mart 2015; 22:49:03 > -
Benim boy 1.92 100 kiloyum, 7 yıl Toyota yaris kullandım içi gayet ferahtır 2007 model ve üzeri 1.0 yada 1.3 tercih edilebilir. benzinlisi dizel den biraz fazla yakar ( kullanıma ve trafiğe göre 5-6 lt arası ) -
quote:
Orijinalden alıntı: mrmst
Colt diyorum ne kadar basketbolcu arkadaşım varsa fiyatını soruyor aracın direk.
aklıma baya yattı hocam yarın detaylı inceleyeceğim teşekkürler yorumunuz için -
quote:
Orijinalden alıntı: AlphaScramble
linea,era
boyum 1.94 aktif olarak bu araçları kullandım
bunlar ideal bence
linea hoşuma gitmiyor ama era aklıma yatıyor aslında içini görmek lazım tabi .tşk yorumunuz için
Benzer içerikler
- pirelli 4 mevsim lastik yorumları
- ford fiesta 1.1 yorum
- karoserde ezik ve çizik ne demek
- clio 5 multimedya ekran açılmıyor
- 320 ied hangi motor
- torres evx menzil yorumları
- q4 e tron menzil
- zeekr 001 fiyat
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- ssangyong actyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X