Beyler yaş 14 boy 164 cm kilo 56 sizce iyi mi,boyum uzun mu,kısa mı,kilo fazla mı,ayrıca bir kulüpte kaleciyim.Yaşıma göre boy ve kilo oranım hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.Kaleciliğim gelişsin diye de boy uzatma egzersizleri yapıyorum işte,yüzme,biraz düzgün beslenme,basketbol,voleybol vb.İşe yarıyordur İnşallah.Günde 1 paket süt içiyoruz az değil yani
Kardeşim ben 19 yaşındayım o yaşlarda bende senin gibi düşünüyordum daha senin boyunda uzuyacak kilonda artacak.Ama şunu sakın unutma daha 14 yaşındasın ilerde bilgisayar başında kalıp aşırı derecede abur cubur tüketirsen emin ol çok kilo alırsın ve o kilo lu halin senin boyunun gerçek kısmını görsel olarak çıplak gözle göstermez o yüzden dikkatli ol yolun başındasın abur cubur ye ama haftada bir arkadaşlarınla otur bir yerde muhabbet ederken vs. yiyebilirsin ama bir önemli nokta daha sakın ama sakın spor yapmamazlık yapma spor yap derken yanlış anlama yaşına göre yap atıyorum koş yürü futbol oyna basketbol oyna bisiklet sür bunların hepsini kendini ve vücudunu yormadan yap vücudun senin hayat sigortan bunu sakın unutma
Sağolun..Spor zaten her zaman yapacağım şey olacak bu konuyla ilgili..Abur cubur da zaten az yemeyi seviyorum eskiden severdim ama şimdi neredeyse haftada 2-3 kez abur cubur tüketiyorum,cips gibi yağlı yiyeceklere göre daha az kilo aldıran bisküvilerden tüketiyorum.Onları da az tüketebiliyorum zaten pek sevdiğim söylenemez.Neyse,teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme