Şimdi Ara

Boy meselsi:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abm 1 80 annm 160 bbm 170 :D ailecek kısayız
  • Nen bu dayı olayı doğru galiba lise 1 de boyum 1.64 dü.Sınıfta bi kızla beraber en kısaydık basket oynamaya başladım benim dayıda 1.90 bu arada.Lise 2 ye bir geçtim geçiş o geçiş bütün sene kemiklerim ağrıdı ama öyle aman aman bir ağı değil lise 3 te sınıfın en uzunu oldum boy 1.85.Şimdi uzun diyen var devedede boy var diyen var.Sorma kısayken o kadar uğraş uzunlukta kötü.Bi yere ulaşamadıkları anda ilk hedef sensin özellikle kafanı çok vurmaya başlarsın.
  • exselanizm Türkçe yazım kurallarına biraz daha dikkat edelim..Atatürk'ün getirdiği alfabede w,q gibi yabancı harfler yoktur.
  • hmm atatürk getrdiği alfabede yokta kullndığımz klavyelerde var basıyorum öle tkma o kadarda bidaha yazmam
  • hocam bende 92liyim. boy 1.87 tek söyliyeceim basketbol veya voleybol oyna günde bi kaç saat etkisinin görürsün
  • ders veriyor gibi olmasın ama özel isimlerin baş harfi büyük yazılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: exselanizm

hmm atatürk getrdiği alfabede yokta kullndığımz klavyelerde var basıyorum öle tkma o kadarda bidaha yazmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 15 Ağustos 2007; 23:17:08 >
  • artıq basket oynamlıyım tmm oynuyorm ama guard olarak top sürüyorm gnlde bari tek çlışıyım atış
  • Önemli olan işlevi

Ayrıca vücut fln yapıyorum demişsin. Bu yaşta çok ağır çalışırsan uzamayı fln unut anca göğüs kası yaparsın iyi değil. Daha eğlenceli daha hafif sporlar yap.
  • Ya tmm kardşm ben ztn fen lisesinde okuyorm öwnmk istmm ama ztn okulumuda kötülerm hani TÜRKÇEM fena dğildr
  • quote:

Ya tmm kardşm ben ztn fen lisesinde okuyorm öwnmk istmm ama ztn okulumuda kötülerm hani TÜRKÇEM fena dğildr

Sana Türkçe dersinden iyi not veren öğretmene yazıklar olsun
  • :D ya sürünüyoz işte okullarda ama öğrenemdm gtti izmir fen bu arada
  • quote:

:D ya sürünüyoz işte okullarda ama öğrenemdm gtti izmir fen bu arada

Senden Adam olmucana burada iddaaya girebilirim isteyen birisi ile ?
  • quote:

:D ya sürünüyoz işte okullarda ama öğrenemdm gtti izmir fen bu arada

Demek Fen Liseleri de bu kadar düşmüş. Neyse, okulu kötülemeyelim, insanın içinde olması lazım bazı şeylerin.
  • Ya ne yaptığımı anlamadım konu boyumdan geldi nereye türkçe öğretmeni falanmısınız siz zekama güwenirim kndimi öwmem okulumuda bğnmem evet fen liseleri berbat bence tbi zatn türkiyede düzgün okulmu var pardon t byk olcaktı siz sölersiniz zaten r leride söleyemiyorm ona bişey dicenizmi ?( mi soru eki ayrı olur )
  • Bende senin durumundaydım bi aralar kızlar benden uzundu senin yaşında.Sana önerim bol bol basketbol oyna.Asıl önerim ise günde mutlaka bir tane calcium sandoz iç.Portakal aromalılarından tavsiye ederim.Eczanelerde 10 ytlye bulabilirsin.Şuanki boyum 1.94 Sen beni dinle calcium sandozun hiç bi yan etkisi yoktur.Prospektüsünüde okursan görürsün.Lise 1 den Lise 2 ye geçişteki yaz tatilini ii basketbol oynayarak değerlendirirsen kışın boyun atar.İş bitmiştir.Şimdi kızlara tepeden bakma sırası sende
  • quote:

Ya ne yaptığımı anlamadım konu boyumdan geldi nereye türkçe öğretmeni falanmısınız siz zekama güwenirim kndimi öwmem okulumuda bğnmem evet fen liseleri berbat bence tbi zatn türkiyede düzgün okulmu var pardon t byk olcaktı siz sölersiniz zaten r leride söleyemiyorm ona bişey dicenizmi ?( mi soru eki ayrı olur )

Atatürk, bu ülkeyi ve bu ülkenin kullandığı dili, Türkçe'yi bana emanet ettiğine göre, Türkçe'yi katleden birini uyarmam için Türkçe öğretmeni olmam gerekmez.

Şunu unutma; Tek başına zekanın hiçbir önemi yoktur Sen zeki olduğunu düşünüyorsan, ben de yazdığın mesajlara bağlı olarak tam tersini düşünüyorum. Gerçekten zeki bir insan, karşındakine zeki olduğunu hissettirir.

Konuyu gereksiz bulduğum için kitliyorum, ayrıntılı bilgi forum kurallarında mevcuttur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.