Şimdi Ara

Boy meselsi:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şmdi bnm boy 168 kız ark. ın boy 175 bu çok fark edermi boym nsl uzar yoqsa uzmzmı (yaş bnm:92 ocak) ihtimal warmı hergn 500ml süt içiyorum fayda yoq çoq şnsızım kızdan ayrılsammı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNs 35 -- 15 Ağustos 2007; 21:06:10 >

• Uzarsın da kızda uzar

Edit: yaşın 92 yse boşuna kasma sana kız mı yok 1 67 buluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Flames -- 15 Ağustos 2007; 21:09:20 >
  • Seni temin ediyorum lisenin ilk senesi cok feci boy atıcaksın en azından bana öyle olmuştu ama yeni nesil kısa ya. bu arada d.yılı 92'idi demi ben yanlış şey etmemişimdir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Flames

Uzarsın da kızda uzar

Edit: yaşın 92 yse boşuna kasma sana kız mı yok 1 67 buluruz
    quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

Uzarsın da kızda uzar

• kız'dan daha ufak boyluysan , ikiniz el ele falan gezerken çok ebes kaçar kız senden 7cm büyük azda deil , gören kızın küçük kardeşi sanar seni
  • biriki şey eklmmşm söliyim lise 2 ye gçtm 2.si ben wctluyumdur kıza oranla o 55 kg bn 62 3. vücut gliştirym kas falan ufak gzkmüyorm yne son olarak kız çoq ta ben ona aşığım ya yoksa kızlar perwane pşmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNs 35 -- 15 Ağustos 2007; 21:13:03 >
  • yardım etcek yokmu gttm 1 bardak daha süt içitm :D uzyan falan yokmu taktiği yokmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs 35

yardım etcek yokmu gttm 1 bardak daha süt içitm :D uzyan falan yokmu taktiği yokmudur
    Basket bol oyna Ama ben Lise 2. sınıfa geçtimde bi anda boy atmıştım ya Lise 3'e geçtim hala boy atıyom 1.80 oldum hadi hayırlısı.
  • ben son 2 snede 4 cm uzadım çokmudur baskette oynuyormda yoq olmuo
  • quote:

yardım etcek yokmu gttm 1 bardak daha süt içitm :D uzyan falan yokmu taktiği yokmudur
    quote:

Orjinalden alıntı: exselanizm

ya dert etme daha uzarsın 20 yaşına kaadr gider bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Assault

quote:

ya dert etme daha uzarsın 20 yaşına kaadr gider bu iş

Alıntıları Göster
    yaşın küçük. hem burdakiler olmaz dese ayrılacak mısın? öyleyse unut gitsin, başkalarinin demelerini geçtim, senin böyle bir soru sorman bile saçma.

sevgiyi, sevgiliyi bu kadar aşağılara çekmeyin lütfen. hem bahsettiğin kişi böyle bişey sorduğunu, olur mu olmaz mi dediğini duysa hoşuna gitmeyeceği kesin, yalan sevgilerin gereği yok.

gerçi belki karşındaki de öyle, bilemem. yine en iyisi kimseye karışmamak. biz kendimize yeni sözcükler bulalım, sevginin, aşkın yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi

yaşın küçük. hem burdakiler olmaz dese ayrılacak mısın? öyleyse unut gitsin, başkalarinin demelerini geçtim, senin böyle bir soru sorman bile saçma.

sevgiyi, sevgiliyi bu kadar aşağılara çekmeyin lütfen. hem bahsettiğin kişi böyle bişey sorduğunu, olur mu olmaz mi dediğini duysa hoşuna gitmeyeceği kesin, yalan sevgilerin gereği yok.

gerçi belki karşındaki de öyle, bilemem. yine en iyisi kimseye karışmamak. biz kendimize yeni sözcükler bulalım, sevginin, aşkın yerine.

Alıntıları Göster
    ya ben onu çok sewyrm bn çok kötü durrmuyuz die ddm bide uzama yolu warmı die ddm yoksa bu kız bnm için farkllı gçmştki kızlar gibi deil ama bi boy uyuşmuo ondn

• quote:

ya ben onu çok sewyrm bn çok kötü durrmuyuz die ddm bide uzama yolu warmı die ddm yoksa bu kız bnm için farkllı gçmştki kızlar gibi deil ama bi boy uyuşmuo ondn

Alıntıları Göster
    Gece yatarken kafanı yatağın demirlerine sıkıştır.Biride ayaklarını gerecek şekilde yatağın sonuna bağlasın.Her gece yap bunu uzadığını görüceksin.

Şaka yaptım ha, ciddi ciddi yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Gece yatarken kafanı yatağın demirlerine sıkıştır.Biride ayaklarını gerecek şekilde yatağın sonuna bağlasın.Her gece yap bunu uzadığını görüceksin.

Şaka yaptım ha, ciddi ciddi yapma

Alıntıları Göster
    Boyuna göre kız bul, o civarlar bi ton kız var.
    Dua et ben gibi 1.90 üstü değilsin, işim ne kadar zor düşün bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Boyuna göre kız bul, o civarlar bi ton kız var.
    Dua et ben gibi 1.90 üstü değilsin, işim ne kadar zor düşün bakalım.

Alıntıları Göster
    ya kız çok istdmmi şmdi blrm boyuma göre hemde hepsi gzl ama ben onu sewiyorm şnszm hep böle şyler bni buluyo

• quote:

ya kız çok istdmmi şmdi blrm boyuma göre hemde hepsi gzl ama ben onu sewiyorm şnszm hep böle şyler bni buluyo

Alıntıları Göster
    aşkda boy yoktur :D

basketbol oyna uzayabilir

• quote:

Alıntıları Göster
    O zaman, hergün tek ayak üzerinde zıpla(antremanda kısa boylulara yaptırırlardı), kemik güçlendirici besinler al.
    Ha bunlarda olmazsa, zaten daha gelişiminini tamamlamamışsın, olmadı Air Jordan giy git yanına kızın, komik gelebilir ama mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

O zaman, hergün tek ayak üzerinde zıpla(antremanda kısa boylulara yaptırırlardı), kemik güçlendirici besinler al.
    Ha bunlarda olmazsa, zaten daha gelişiminini tamamlamamışsın, olmadı Air Jordan giy git yanına kızın, komik gelebilir ama mantıklı.

Alıntıları Göster
    zıplıorum süt içiyorm en az 500 ml yoğurt yiyorm tık yok boyda +protein desteği alıyorum kas için

• quote:

zıplıorum süt içiyorm en az 500 ml yoğurt yiyorm tık yok boyda +protein desteği alıyorum kas için

Alıntıları Göster
    eger genetikse ne yapsan boşkardes ama dayın filan uzunsa merak etme birden atarsın way ben neymısım dersın
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

eger genetikse ne yapsan boşkardes ama dayın filan uzunsa merak etme birden atarsın way ben neymısım dersın
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

yaa hem bu kadar şey yapıyosun hem de tık yok öyle mi ? ama evt daha yaşın küçük uzarsın bence birden etkisi olmaz tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.