Şimdi Ara

Boy Özgüven Para Tip Çene

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boy yok.Tip yok.Ağız laf yapmıyor.Özgüven ve para yok.Dandik bir ünide okuyorum.Var mı böyle benim gibi olan dertleşelim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutel -- 25 Aralık 2015; 15:08:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• var bro
    bu akşam film izleyecektim ama olsun varsın benimde dertleşmeye ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDoctor

var bro
    bu akşam film izleyecektim ama olsun varsın benimde dertleşmeye ihtiyacım var

sayfayı yeniledim yeniledim mesaj gelmedi wifi bile beni terk etmiş düşün artık bro. ne var ne yok durumlar ne sen de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum.
  • Hangi üni bro bölüm ne
  • Haftalık ozguven sorunu konusuna hoş geldiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çene geriliği var mı
    geçen yıl açıldı
    Çene çok önemli (ssli)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutel

Boy 1.70.Tip yok.Ağız laf yapmıyor.Özgüven ve para yok.Dandik bir ünide okuyorum.Var mı böyle benim gibi bunalımda olan dertleşelim beyler.Çok sinirliyim bu gece şarkı falan da atabilirsiniz.

O değil ne kadar güzel betimliyor kendini :D tip yok, ağız laf yapmıyor para ve özgüven yok ...

• Boy , tip , kilo bir erkekte cok onemli.
    En azindan 1,80+ idealdir diye tahmin etmekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutel K kullanıcısına yanıt
    baktım cevap veren yok ben de filmimi izledim

bende durumlar karışık, sevgilim hiç olmadığı için hep kendimi ezikliyorum ama hiçbir kıza daha açılmadım.
  • Az önce annem sevgilin var mı dedi. Ben de yok dedim. İçimden bu tipe kim bakar dedim. Sonra benim kardeş var, daha 16 yaşında velet, eve kız atmış, annem de diyor ki senden hızlı çıktı. Hey yavrum hey. Yalnız öleceğim lan.
  • Kendini eğitime ver başarılı oldukça özgüvenin kendine gelicektir.Aranılan kişi olacaksın.
  • Boyum 180, ozguvenim yetecek kadar var, tipim kotu degil ama iyi de degil o kadar cene yok cunku cok konusmak beni yoruyor, param da bir ogrenci nasilsa o kadar..cok iyi bi universitede okuyorum..

Ama berbat bi hayatim var, sormayin nedenini..hayat cok acimasiz..ben en basit biseyi elde etmek icin bile diger insanlardan hep cok daha fazla calismak ugrasmak zorunda kaldim ama sonunda hep kaybettim...neyse hayat cok acimasiz

• Boyum var, tipim var , param var , kendi işim var ; ama olmayınca olmuyor , Demekki bişeyler eksik
  • Boy tip cene ozguven yalan varsa yoksa para

• Yaş 33 tip orta para orta çene orta özgüven orta ortalamaya takılıyorum hep kız yok

• Şu boy konusunu geç inan bana herkes kendi kendine takıntı yapıyor onu.
    Para ve çene yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

Haftalık ozguven sorunu konusuna hoş geldiniz

Burası konu dışı ÖZEL

• Bizi bu duruma düşüren ( ) . Baska hicbir nedeni yok

• gayim tum kizlar benle ilgileniyor gym e gidip kendime bakiyordum sadece boy 1.76

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.