Çene çok önemli (ssli)
-
-
Tipim nası SS'li
-
Mankenlerin nerdeyse hepsinde var bu çene olayı. Bu istisna bu dediğim kaideyi çürütmüyorquote:
Orijinalden alıntı: DJ TenTipim nası SS'li
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çene estetikle dolgu yapılabilir. İntihar sebebi değildir. Mesela beyin estetikle düzeltilemez. Ama cehalet mutluluktur. Çok takmamak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim göz şeklin çirkinse isterse taş gibi çenen olsun gene iğrenç yaratığa benzersin her zaman göz>çene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çeneyi sakalla kapatabilrsin veya genişmiş gibi gösterebilirsin brom çok sıkıntı etme, çene olayından dolayı erkeklerin çoğu sakalsız çirkin cidden erkeğin makyajı sakaldır lafı çok doğru...
-
Göz şekli de maxilla(üst çene kemiği) ile alakalı zaten. İyi gelişmiş bir maxilla olunca göz çukuru biraz içerde kalmış oluyor. Estetik bir görünüm oluyor.
Kardeşim ne tipmiş ya. Tipe bu kadar takılma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu forum harbi harbi psikolojisi bozulmuş hastalıklı insanlarla dolu. Fiziksel özellikleriyle kafayı yemişler.
Ulen çeneniz olsa boyum yok dersiniz,
boyun olsa sakalım çıkmıyor dersiniz,
sakalım olsa vücudum kötü omuzlarım dar dersiniz bu liste böyle sıralanır gider.
Dertlere bak arkadaş ya, yok çeneymiş, yok boymuş. Ulen şu hayatınız boyunca tek dert bu olsun arkadaş. Böyle gereksiz mevzular yüzünden kendinizi strese sokmayın arkadaşım.
Çıkın dışarı bi hava alın len, odanızdaki o pislikleri temizleyin. Derli toplu düzenli insan olun. Kendinizi ifade edin. Dik duruşunuz olsun.
Yazık len acıdım he. yaradan başka dert vermesin
-
Irkla alakalı çene. Bak caucosoid diye kuzey avrupalı kafatasını koymuşlar çeneye bakın önce düz iniyor keskin şekilde öne gidiyor. Muhtemelen avcı toplayıcıydılar et yemekten sert yemek yemekten çene kareli olmaya evrilmiş. Biz tarım toplumuna geçenler çenesi küçülmüş.
-
İnsan ırkı olarak da farklıyız ama bilim ırkçılık tepkilerinden korktuğu için açıklamıyor
Sen bu kafayla çok yaşamassın -
istanbul da olsam bu kadına giderdim
-
Ozaman maksilla iyi gelişmemişse bunu ameliyatı var yapınca gözümü z güzelleşir mi ?
Çoğu ünlü yaptırıyor bunlardan ama 1 sene içinde eriyor. Ünlü değilseniz hiç gereği yok bana göre. Onun yerine çenede sakal bırakın daha karizma ve daha erkeksi görüntü olur.
Türk erkekler zaten sakal bırakmak zorunda çene problemi yüzünden ve sakal da yakışıyor genel olarak.
-
Ameliyatta muhtemelen sadece alt kısım ileri alınıyor olabilir, net bilgim yok. Bu durumda etki etmez. Ama ameliyatsız bir nebze gelişim sağlanabilir, özellikle gelişim çağında doğru postür ile iyi bir çene yapısına ulaşmak zor değil. Mewing olarak araştırabilirsiniz. Bu konuda Türkiye'deki en uzman kişi de Aişe Cemile Cansız. İnstagram hesabından güzel bilgiler paylaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 18 Mart 2021; 22:34:47 >
doğru olabilir. ben zayıf olduğum dönemlerde teklif almıştım. kilo aldığımda yanaklarım biraz doldu çene hatlarım kayboldu ve durum tersine döndü.
-
ya bilader şu inceller gına getirdi artık
önce reddite damladılar sonra ekşiye şimdi foruma
hayat enerjim sönüyor oğlum sizi görünce. içinizdeki eziklik bana da yansıyor modum düşüyor
allah için birisi google chrome'a incel-blocker extensionu falan yazsın da hepsinden kurtulalım
sizin sorununuz tipsizlik değil genetik mirasınız olan düşük iq. trilyonlarca kez anlatıldı erkeğin yakışıklı/güzel olmasının bir anlamının olmadığı, doğada işlerin öyle işlemediği ama hala 17-16 yaşındaki kızların justin bieber hayranlığını görüp "keşke böle olsaydım:'/((" tribinden çıkamadınız
yeter be arkadaş incel olmayan eleman kalmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: John WICKIrkla alakalı çene. Bak caucosoid diye kuzey avrupalı kafatasını koymuşlar çeneye bakın önce düz iniyor keskin şekilde öne gidiyor. Muhtemelen avcı toplayıcıydılar et yemekten sert yemek yemekten çene kareli olmaya evrilmiş. Biz tarım toplumuna geçenler çenesi küçülmüş.
bunlara inanma la o batı sana bunları dayatıyo
Hocam üst çeneyide genişletebilim öne alabiliyolar ama etki etmez sanırsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çene estetikle dolgu yapılabilir. İntihar sebebi değildir. Mesela beyin estetikle düzeltilemez. Ama cehalet mutluluktur. Çok takmamak lazım
|
bu forum harbi harbi psikolojisi bozulmuş hastalıklı insanlarla dolu. Fiziksel özellikleriyle kafayı yemişler. Ulen çeneniz olsa boyum yok dersiniz, boyun olsa sakalım çıkmıyor dersiniz, sakalım olsa vücudum kötü omuzlarım dar dersiniz bu liste böyle sıralanır gider. Dertlere bak arkadaş ya, yok çeneymiş, yok boymuş. Ulen şu hayatınız boyunca tek dert bu olsun arkadaş. Böyle gereksiz mevzular yüzünden kendinizi strese sokmayın arkadaşım. Çıkın dışarı bi hava alın len, odanızdaki o pislikleri temizleyin. Derli toplu düzenli insan olun. Kendinizi ifade edin. Dik duruşunuz olsun. Yazık len acıdım he. yaradan başka dert vermesin |
Tipim nası SS'li |
ya bilader şu inceller gına getirdi artık önce reddite damladılar sonra ekşiye şimdi foruma hayat enerjim sönüyor oğlum sizi görünce. içinizdeki eziklik bana da yansıyor modum düşüyor allah için birisi google chrome'a incel-blocker extensionu falan yazsın da hepsinden kurtulalım sizin sorununuz tipsizlik değil genetik mirasınız olan düşük iq. trilyonlarca kez anlatıldı erkeğin yakışıklı/güzel olmasının bir anlamının olmadığı, doğada işlerin öyle işlemediği ama hala 17-16 yaşındaki kızların justin bieber hayranlığını görüp "keşke böle olsaydım:'/((" tribinden çıkamadınız yeter be arkadaş incel olmayan eleman kalmadı |
Benzer içerikler
- haftada 3 gün spor yeterli mi
- horoz yumurtlar mı
- bilinmeyen numara nedir
- diş çekiminden sonra üşüme titreme neden olur
- muhabbet kuşum konuşmayı kesti
- google çizim yap
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X