Şimdi Ara

Çene çok önemli (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çeneli biri tipsiz olabilir ama çenesiz birinin tipli olması imkansızdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu forum harbi harbi psikolojisi bozulmuş hastalıklı insanlarla dolu. Fiziksel özellikleriyle kafayı yemişler.

Ulen çeneniz olsa boyum yok dersiniz,

boyun olsa sakalım çıkmıyor dersiniz,

sakalım olsa vücudum kötü omuzlarım dar dersiniz bu liste böyle sıralanır gider.

Dertlere bak arkadaş ya, yok çeneymiş, yok boymuş. Ulen şu hayatınız boyunca tek dert bu olsun arkadaş. Böyle gereksiz mevzular yüzünden kendinizi strese sokmayın arkadaşım.

Çıkın dışarı bi hava alın len, odanızdaki o pislikleri temizleyin. Derli toplu düzenli insan olun. Kendinizi ifade edin. Dik duruşunuz olsun.

Yazık len acıdım he. yaradan başka dert vermesin

ya bilader şu inceller gına getirdi artık

önce reddite damladılar sonra ekşiye şimdi foruma

hayat enerjim sönüyor oğlum sizi görünce. içinizdeki eziklik bana da yansıyor modum düşüyor

allah için birisi google chrome'a incel-blocker extensionu falan yazsın da hepsinden kurtulalım

sizin sorununuz tipsizlik değil genetik mirasınız olan düşük iq. trilyonlarca kez anlatıldı erkeğin yakışıklı/güzel olmasının bir anlamının olmadığı, doğada işlerin öyle işlemediği ama hala 17-16 yaşındaki kızların justin bieber hayranlığını görüp "keşke böle olsaydım:'/((" tribinden çıkamadınız

yeter be arkadaş incel olmayan eleman kalmadı

• Tipim nası SS'li

Çene çok önemli (ssli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Tipim nası SS'li

Mankenlerin nerdeyse hepsinde var bu çene olayı. Bu istisna bu dediğim kaideyi çürütmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çene estetikle dolgu yapılabilir. İntihar sebebi değildir. Mesela beyin estetikle düzeltilemez. Ama cehalet mutluluktur. Çok takmamak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim göz şeklin çirkinse isterse taş gibi çenen olsun gene iğrenç yaratığa benzersin her zaman göz>çene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeneyi sakalla kapatabilrsin veya genişmiş gibi gösterebilirsin brom çok sıkıntı etme, çene olayından dolayı erkeklerin çoğu sakalsız çirkin cidden erkeğin makyajı sakaldır lafı çok doğru...

• Göz şekli de maxilla(üst çene kemiği) ile alakalı zaten. İyi gelişmiş bir maxilla olunca göz çukuru biraz içerde kalmış oluyor. Estetik bir görünüm oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim ne tipmiş ya. Tipe bu kadar takılma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu forum harbi harbi psikolojisi bozulmuş hastalıklı insanlarla dolu. Fiziksel özellikleriyle kafayı yemişler.

Ulen çeneniz olsa boyum yok dersiniz,

boyun olsa sakalım çıkmıyor dersiniz,

sakalım olsa vücudum kötü omuzlarım dar dersiniz bu liste böyle sıralanır gider.

Dertlere bak arkadaş ya, yok çeneymiş, yok boymuş. Ulen şu hayatınız boyunca tek dert bu olsun arkadaş. Böyle gereksiz mevzular yüzünden kendinizi strese sokmayın arkadaşım.

Çıkın dışarı bi hava alın len, odanızdaki o pislikleri temizleyin. Derli toplu düzenli insan olun. Kendinizi ifade edin. Dik duruşunuz olsun.

Yazık len acıdım he. yaradan başka dert vermesin

• Irkla alakalı çene. Bak caucosoid diye kuzey avrupalı kafatasını koymuşlar çeneye bakın önce düz iniyor keskin şekilde öne gidiyor. Muhtemelen avcı toplayıcıydılar et yemekten sert yemek yemekten çene kareli olmaya evrilmiş. Biz tarım toplumuna geçenler çenesi küçülmüş.

Çene çok önemli (ssli)
  • John WICK kullanıcısına yanıt

İnsan ırkı olarak da farklıyız ama bilim ırkçılık tepkilerinden korktuğu için açıklamıyor

• Sen bu kafayla çok yaşamassın
  • istanbul da olsam bu kadına giderdim

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt

Ozaman maksilla iyi gelişmemişse bunu ameliyatı var yapınca gözümü z güzelleşir mi ?

• Çoğu ünlü yaptırıyor bunlardan ama 1 sene içinde eriyor. Ünlü değilseniz hiç gereği yok bana göre. Onun yerine çenede sakal bırakın daha karizma ve daha erkeksi görüntü olur.

Türk erkekler zaten sakal bırakmak zorunda çene problemi yüzünden ve sakal da yakışıyor genel olarak.

• Ameliyatta muhtemelen sadece alt kısım ileri alınıyor olabilir, net bilgim yok. Bu durumda etki etmez. Ama ameliyatsız bir nebze gelişim sağlanabilir, özellikle gelişim çağında doğru postür ile iyi bir çene yapısına ulaşmak zor değil. Mewing olarak araştırabilirsiniz. Bu konuda Türkiye'deki en uzman kişi de Aişe Cemile Cansız. İnstagram hesabından güzel bilgiler paylaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 18 Mart 2021; 22:34:47 >
  • doğru olabilir. ben zayıf olduğum dönemlerde teklif almıştım. kilo aldığımda yanaklarım biraz doldu çene hatlarım kayboldu ve durum tersine döndü.

• ya bilader şu inceller gına getirdi artık

önce reddite damladılar sonra ekşiye şimdi foruma

hayat enerjim sönüyor oğlum sizi görünce. içinizdeki eziklik bana da yansıyor modum düşüyor

allah için birisi google chrome'a incel-blocker extensionu falan yazsın da hepsinden kurtulalım

sizin sorununuz tipsizlik değil genetik mirasınız olan düşük iq. trilyonlarca kez anlatıldı erkeğin yakışıklı/güzel olmasının bir anlamının olmadığı, doğada işlerin öyle işlemediği ama hala 17-16 yaşındaki kızların justin bieber hayranlığını görüp "keşke böle olsaydım:'/((" tribinden çıkamadınız

yeter be arkadaş incel olmayan eleman kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Irkla alakalı çene. Bak caucosoid diye kuzey avrupalı kafatasını koymuşlar çeneye bakın önce düz iniyor keskin şekilde öne gidiyor. Muhtemelen avcı toplayıcıydılar et yemekten sert yemek yemekten çene kareli olmaya evrilmiş. Biz tarım toplumuna geçenler çenesi küçülmüş.

bunlara inanma la o batı sana bunları dayatıyo

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt

Hocam üst çeneyide genişletebilim öne alabiliyolar ama etki etmez sanırsam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.