Şimdi Ara

Uzun boy kare vücut aşırı kaslı bacaklar kalın kollar ve yüksek IQ için neyinizi verirdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mükemmel vücut mükemmel zeka vb herşeyiniz mükemmel olucak (cinsel güç hariç)
    Hocalar şimdi 197 boyunda kare kaslı vucutlu gelişmiş kaslı sert kemikli 130 küsür IQ lu olucaksıbız bunum için ne verirdiniz ?
    Sadece şeytanla el sıkışın......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 2 Kasım 2021; 22:23:27 >

• Up
  • 130 IQ olsun yeter
    Digerleri hic mühim degil
  • Her gun 30 40dk spor yapiyorum oyle olmak için yani zamanimi veriyorum
  • IQ puanım 130 olacaksa düşecek demektir hiç girmem böyle işlere...

• Hiç bir şeyimi vermem. En fazla 100 yaşına kadar yaşayacağım, sonrası ahiret. Hepimiz bu bedenlere imtihan için sokulduk. O halde bu et ve kemik yığınına bir anlam yüklemek gereksiz.
  • hem spor yapip hem yuksek iq'ya sahip olamazsin

insanin dogasinda yok spor yapmak, yuksek iq'su olan adam bos islerle ugrasmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ne yalan söyleyeyim 197cm olmak istemezdim. Ama 190 iyi olurdu. 130 IQ tek başına yeterli hatta.
  • Belirgin çene hattım olsun isterdim. Birde yüzümde hafif asimetri var o da olmasaydı yeterdi. Bacak kası falan en son işler. 1.68 boyumlada mutluyum. 1,74 falan çok iyi olurdu gerçi. Hiç uzun olmadığım için üzülmedim niyeyse. Ama kol ve omuz kası şart
  • halimden memnunum valla boy var fizik var istediğim üniversitedeyim yakında yurtdışında yaşamaya başlıyacağım o yüzden hiçbir şey vermezdim

• kare vucud ne ya üçgen değil miydi o

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Hocam aç gözlü olma
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Mükemmel yüz dışında verdiğim ölçüler bana ait hocam
  • Zenginlik olsa hepsi olur 😏
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.