Şimdi Ara

Burun estetiği olmuş birisi için dövüş sporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene burun estetiği oldum. Burnuma sert darbe almamam lazım. Dövüş sporu yapan birisi illa burnuna darbe alıyor mu. Mma düsünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar sert bir darbe almaman gerektiğini bilmiyorum, o yüzden cevap değişir. Müsabık olmayı düşünüyorsan, o buruna darbe gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

Ne kadar sert bir darbe almaman gerektiğini bilmiyorum, o yüzden cevap değişir. Müsabık olmayı düşünüyorsan, o buruna darbe gelecek.

Yok müsabık olmayı düsünmüyorum. Hobi olarak düsünüyorum özgüven arttırma amaçlı insanın dövüşebildiğini bilmesi iyi hissettirir, çekingenlik azalır.

• Arkadaşın dediği gibi müsabık sporcu olacaksan o burna darbe gelecek. Ama sen olmayacağım diyorsun. Gittiğin salonun hocasına durumu anlat o zaten gerekeni diğer öğrencilere söyler.
  • Burun estetiği olmuşsunuz dövüş sporu fazlasıyla riskli bir olay gittiğiniz salon çok önemli kötü biryer olursa ne kadar dikkat ederiz deselerde acemi biriyle eşlerler ve dikkatsiz herif burnunuza yanlışlıkla vurabilir. Önce temiz bir salon bulmaya bakın

• Dostum bir süre farklı sporlarla ilgilensen daha iyi olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.