Şimdi Ara

Ektomorph Vücuda Sahip Olmak Çok Kötü Birşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet hacimli kaslara sahip olurken benim yaptığım çalışmalar sadece vücudumun güzel görünmesini sağlıyor .Çok acı birşey beyler.Boks salonundaki herkes ayı gibi kaslara sahip.Bense sadece şekilli kaslara sahibim

• Vücut tipi diye birşey yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-12 White

Vücut tipi diye birşey yoktur.

http://www.sportmeniz.biz/archive.php?kid=42
  • Aynısı benimde omuzlarım çok dar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Orijinalden alıntı: D-12 White

Vücut tipi diye birşey yoktur.

http://www.sportmeniz.biz/archive.php?kid=42

Bu herhangi bir bilimsel makale değil.Bende biliyorum ekto endo mezo nedir.Bunlar kanıtlanmadı kardeşim ,sadece birçok vücut birbirine kıyaslanarak sınıflandırma yapıldı.

• .Savas hocayi dinle vucut tipi hakkinda

• quote:

Orijinalden alıntı: erotikkedi

.Savas hocayi dinle vucut tipi hakkinda

Millet ağırlık çalışırken ben callisthenic çalışabiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erotikkedi

.Savas hocayi dinle vucut tipi hakkinda

savaş cebeci o konuda ne dediğini bilmiyor kendini örnekliyor kendi örneğini bile yanlış cevaplıyor kendıne ecto sayılırım diyor hard gainer diyor ki oysaki kendisi saf mezo ayrıca işin pirinden öğreniceksin arnoldun kitabına bakarsan o vücut tipleri hakkında bilgileri gözlemleri var .
  • ektomorph falan bilimsel bir araştırmaya dayanmıyor 100 kişi toplayıp aralarında görünüşe göre bir liste çıkarmışlar
  • Zaten yapılan kıyaslamalar sonucu bu veriler elde ediliyor buda gözlem oluyor gözleme görede bu şeyler kavramsallaşmış yani olan bir bulgudur anlayacağın bilim adamının yazıp yazmamasının bir önemi yok bunu işin piri arnoldun kitabında kendisi vücut tipleri hakkında gözlemlerini tavsiyelerini aktarıyor.
  • sizin tabirinizle ektomorf olan bi arkadaşım 3 yıl sonra yine sizin tabirinizle mezamorf oldu

olay tamamen kas ve yağ oranıyla alakalı.

Ektomorph Vücuda Sahip Olmak Çok Kötü Birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 30 Ocak 2016; 0:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

Zaten yapılan kıyaslamalar sonucu bu veriler elde ediliyor buda gözlem oluyor gözleme görede bu şeyler kavramsallaşmış yani olan bir bulgudur anlayacağın bilim adamının yazıp yazmamasının bir önemi yok bunu işin piri arnoldun kitabında kendisi vücut tipleri hakkında gözlemlerini tavsiyelerini aktarıyor.

Sadece şunu diyorum sana.Kilo aldığım zaman bana bakan direk endo derdi.Yani bende o kıyaslamaya bakacak olursam kendime direk endomorph derdim.Sonra ciddi anlamda zayıfladım.Vücudumu gören sen ektosun demeye başladı.Yine aynı şekilde tam bir ektomorph özellikleri gösteriyordum zayıf yağsız kas miktarı az.

Şimdi fitnessla uğraşıyorum ss atsam direk mezosun diyeceksin.Spor salonundakilerde öyle diyor.

• Senin vücudun daha sağlam dar omuz fark etmez... dar omuzlu insan spor yaparsa diğer geniş omuzluya göre daha güçlü olur ayrıca Kasın şişkin değil güclü olanı önemli... çok kaslı erkek gördüm pısırık

• Burda zaten saf mezo veya saf ekto olmak tam anlamıyla mümkün değil karışık oluyor genelde bu senin olayına benzer , bu olayları tam anlamak için hiç spor geçmişin olmadan ki durumun ve spora başladıktan sonraki durumun önemli çünkü ne kadar hızlı kaslandığın veya yağlandığın belirtiyor bunu herkes illa mezo veya illa endo olucak diye birşey yok bunların karışımıda oluyor o mantıkla gidersen ben 55 kgdım suan 72 kgyım mezo olmam gerekli ama hala ölümüne zor yiyerek gıdım gıdım ve bir mezoya göre çok güçsüzüm aşırı zor kütle elde ediyorum ama mezo değilim bu tamamen yapısal görünüşsel kısmı senin vücut yapın belirliyor postür kemik v.s derin konular bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedJøhn -- 30 Ocak 2016; 0:12:18 >
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Vücut tipleri tam anlamıyla görünüşsel olsaydı evet değişirdi ama atladığın konu o düşük kilodan bu kiloya geldiğindede vücut yapısı değişmedi o arkadaş zor kilo alıyorsa gene zor kilo alıyor arkadaş gene güçsüzse o vücuda geldiğinde diğer mezolara göre gene güçsüz anlatabildimmi iş 2-3 yıl sonrakı değişiminde değil vücudunun içinde .
  • quote:

Vücut tipleri tam anlamıyla görünüşsel olsaydı evet değişirdi ama atladığın konu o düşük kilodan bu kiloya geldiğindede vücut yapısı değişmedi o arkadaş zor kilo alıyorsa gene zor kilo alıyor arkadaş gene güçsüzse o vücuda geldiğinde diğer mezolara göre gene güçsüz anlatabildimmi iş 2-3 yıl sonrakı değişiminde değil vücudunun içinde .

ama siz yorumlarken görünüşe göre yorumluyorsunuz?
  • bana gore avantaj cabuk kilo alıp çabuk kilo veriyorum vede sürekli parçalı duruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Senin vücudun daha sağlam dar omuz fark etmez... dar omuzlu insan spor yaparsa diğer geniş omuzluya göre daha güçlü olur ayrıca Kasın şişkin değil güclü olanı önemli... çok kaslı erkek gördüm pısırık

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Görünüşe göre hangi yorumumda yorumlamışım ? Savaş cebeci kendine ekto diyor ama adam ekto değil çünkü gösterdiği fotoğrafa göre yorumladı kendini bende kendi yorumu üzerinden gittim burda adamı direkt olarak yoruımlamadım farkındaysan Arkadaş burda ekto olmak kötü birşey yazmış bende vücut tiplerini reddedenlere burda açıklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedJøhn -- 30 Ocak 2016; 0:21:47 >
  • quote:

Görünüşe göre hangi yorumumda yorumlamışım ? Arkadaş burda ekto olmak kötü birşey yazmış bende vücut tiplerini reddedenlere burda açıklıyorum.

seni konuyu açan arkadaş zannettim, sen olmasanda insanları vücut görünüşlerine göre kategorize ediyor herkes. kimse senin hücrelerin daha hızlı bölünüyor, sen benden az yemene rağmen daha kolay kas kazanıyorsun falan diye birine mezamorph diyen görmedim. bahsettiğin olay genetik farkı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.