Şimdi Ara

Ektomorph Vücuda Sahip Olmak Çok Kötü Birşey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Vücut görünüşleri ''bir nebze '' bu konuda yorumlanabilir ama asıl sözü vücudun içi söyler genetik farkı dediğin olayda zaten vücut tipleri oluyor en yatkını ise mezomorf fakat diğer vücut tipleride iyi olamacağı anlamına gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

quote:

Orijinalden alıntı: erotikkedi

.Savas hocayi dinle vucut tipi hakkinda

savaş cebeci o konuda ne dediğini bilmiyor kendini örnekliyor kendi örneğini bile yanlış cevaplıyor kendıne ecto sayılırım diyor hard gainer diyor ki oysaki kendisi saf mezo ayrıca işin pirinden öğreniceksin arnoldun kitabına bakarsan o vücut tipleri hakkında bilgileri gözlemleri var .

Tıpçı arkadaşlarıma sorduydum zamanında hayatımda öyle bir şey duymadım dediydi. Yine orada burada böyle bir sınıflandırma yoktur diyen çok insan var. Bunları diyenlerin neredeyse tamamı tıpçı veya anatomiyle falan alakalı adamlar. Bu sınıflandırma sadece body camiasında var. Genelleme gibi bir şey. Bakmışlar bazıları zayıf bazıları değil, biz bunlara isim takalım demişler. Yoksa altında über teoriler yatan bir şey değil. Sallama bir şey. Zayıf olanlar niye zayıf metobolizma, genetik vs. Doğal olarak vücut geliştirmede de, zayıf olanların hepsi aynı şeyleri yaşıyor. Buna ektomorf demişler olmuş bitmiş. Yani aradaki genetik farka isim takmışlar o da belli bir hata payıyla doğru sonucu vermiş. En nihayetinde öküz gibi beslenen, öküz gibi çalışan, steroidi basan ektomorfta öküz gibi olabiliyorsa vücut tipi falan yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

Vücut görünüşleri ''bir nebze '' bu konuda yorumlanabilir ama asıl sözü vücudun içi söyler genetik farkı dediğin olayda zaten vücut tipleri oluyor en yatkını ise mezomorf fakat diğer vücut tipleride iyi olamacağı anlamına gelmiyor.

doğrusu bu şekilde yorumlanması. ama genel kanı nedense sen zayıfsan hiç bir zaman iri olamazsın kafasında.
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Zaten bilim tarafından araştırılan ve kanıtlanan birşey değil zaten genetik farklılıklara verilen isim dedim önceki yorumlarıma bakarsan ,İnsanların metabolizmalarına kemik yapılarına postürüne göre değişiyor bunlarda atıyorum adamın kemikleri iri ama zayıf adam veya göğüsleri harika ama kolları çok zayıf bunlarda mezo-ekto karışımı oluyor senin anlamadığın nokta diyelim 50 kgdan 1.85 boyunda adam var bu adam 50 den 80 e çıkınca harika bir vücudu olsun bu adamın iri gözükmesi bu adamın harika gözükmesi hacimli gözükmesi onun ekto olduğunu değiştirmiyor ekto nasıl zor alıyorsa o kiloyu 80dede zor alıcak 50 kgda gücsüzse 80 kgdede ona göre gücsüz olacak bir mezoyla karşılaştırırsan anlıyacağın burda doğal konuşuyoruz steroid işine girersen arnoldun kitabında genetiğin dışına çıkma konusunda yazısı vardı ilaçlarla çoğu şey mümkün ...
  • Dayı; 3 ayda 10 kilo alıp 75 olmuşum, sadece göbek genişliyor bizde, "diyetisyene göre besleniyorum"

@redjohn haklısın; İşin özünde genetik var, kemik yapısı var, salgılanan hormonlar var..
    Basacam anaboliği, kırmızı ete yüklenecem, haftanın 5 günü salondan çıkmicam, benim çelimsiz vücut 2 yıl sonra olacakmı sana herkül

Tabi günümüzde salona gitmedende yapılıyor bu görüntü, bakınız; synthol
  • Ektolarda omuz çok dar oluyor ve çok zor genişliyor. Ayrıca yandan bakıldığında ince gözüküyorlar. Hayvan gibi yemek gerekiyor ama türklerden bu tarz dar omuz ve yandan ince görünüp sonradan gerçekten hacimlenen pek görmüyorum. Ektoların işi çok daha zor bu anlamda.
  • en iyi vücut şekli uzun ince vücuttur.o da ekto mu oluyo bilmiyorum.

örnek murat boza bakın adama herşey yakışıyo.çoğu manken iri yapılı ve düzgün durmuyo.enlemesine duran insana uzun da olsa hiçbirşey yakışmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.