Şimdi Ara

Boy Problemi Acil Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşım 15, Boyum:171 Kilo : 73 tek sıkıntım boyumun uzamaması endişesi. sakallarım hiç jilet vurmadığım halde ince telli olarak sağ ve sol yanağımda ve çenede var. göğüste normal bir erkek yetişkinden bir tık daha az var. duyduğuma göre göğüs kılı çıktıktan sonra uzama daha olmuyormuş.

Not: Amacalarım ve erkek kuzenlerim bayağı kıllı.

Babam: 172
    annem:151
    Dayım:1.80

Yardımlarınızı Bekliyorum, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat77 -- 4 Ağustos 2019; 20:55:39 >

• up

acil yardım
  • sokrat77 S kullanıcısına yanıt
    Göğüs kılı çıktıktan sonra da uzarsın merak etme . Epifiz plaklarınin kapanip kapanmadigini
    Tespit edebilmek için sol el bileginin rontgeni cekilir . Onu bi sor doktorlara hangi bolume gidecegini soylerler sana .
  • Agopunkazı kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim, sanırsam 15 yaşında plaklar normal olarak kapanmaz yani başka sitelerse 17,18 gibi kapanıyor diyorlar doğrumu dur?.
    Yani o senin genetiğine göre değişebilir , ergenliğe kaç yaşında girdin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agopunkazı -- 19 Ağustos 2019; 18:52:54 >
    13 yaşında girdim. 14 te sakallar falan çıktı
    Tamam ya daha uzarsın hiç telaş yapma . Ben 13 yaşında ergenliğe girdiğimde boyum 165 ti , şuan 16 yaşındayım boyum 177 . Yılda 4 cm uzamışım . Bir şey daha var , 13 yaşında ergenliğe girmek biraz geç ergenliğe giriyor . Yani bizim epifiz plaklarımız , ergenliğe erken girenlerden ( 10-11 yaşında ) daha fazla açık kalıcak . Senin boyun ergenliğe girdiğinde kaç cm idi ?
    Ayrıca yinede bir endokrin doktoruna görün bence .
    Ergenliğe girdiğinde boy 1.64 falandır herhalde.
    Ben 5,6 yaşında çok proteinli beslemişim. Bayağı kiloluydum. Acaba diyorum ki kilolu olmasaymışım boyum uzar mıydı acaba. Birde hafif göbek falan var ideal kilom 66 zayıflarsam boyum uzama ihtimali var mıdır?
    Zayiflikla alakası var mı bilmiyorum , ama genetiğinin izin verdiği maksimum boy uzunluğu için egzersiz şart . Özellikle yüzme sporu boy uzatmada çok etkilidir . Şu linke bak

Eyvallah ustam, yardımların için teşekkür ederim.
    Umarım biraz daha uzarım max boya gelmem için elimden geleni yapacağım.

İyi forumlar.
    Hayırlı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agopunkazı -- 19 Ağustos 2019; 20:13:37 >
  • sen gene iyisin ben daha 15 ime 10 gün önce girdim boyum 162 ergenlik bitene kadar boy uzar
  • PEKERABİ kullanıcısına yanıt
    Ya şöyle bir durum var. Herkes uzun olacak diye bir şey yok aslında. Ama insanda uzun olmak istiyor çevresindekileri görünce
  • Ben ergenliğe 11 sonu gibi girdim boyum 16 ya kadar uzadı sonra kendimi bildim bileli hep 1.75 tim. Sakallar ve vücut kılları 22 gibi son ve gür halini aldı. Şuan 26 ya girdim ve geçen sene askerlikte sürekli ve soğuk suyla sinek kaydı tıraş olmaktan sanırım sakallar daha da gürleşti bu olmayaydı iyiydi.
    Baba 1.74m
    Ana 1.51m
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.