Şimdi Ara

boy sınırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim sorum şu ; Bu sene bilindigi gibi birtakım üniversiteler bu bölümü açtılar ve benim istedigim üniversitede Türk Hava Kurumu Üniversitesi. Bu üniversitenin ve özyegin üniversitesinin pilotaj bölümündeki şartlarına baktıgımda gerekli Mf4 puanın alınması , boy-kilo orantılı olması ve saglık kosullarını saglanması gerektigi yazıyor bunların dısında önceden olan boyun 1.65 - 1.90 arası olma olayını hiçbirinin gerek internet sitesi olsun gerek istedigi sartlarda olsun yazmadıgını gördüm. Üniv rektörü ise bir konusmasında gereklı puan ve saglık kosulunu saglayan her ögrencı aramıza katılabilir gibi seyler söyledi ve yıne boydan bahsetmedi. acaba bu boy şartı kaldırıldı mı diye üşünmeye başladım. bilgisi olan var mı bu konuda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smy_18 -- 28 Aralık 2012; 13:04:37 >

• bende pilot olmak istiyorum ilkönce askeri lise sonra ünüverste ordan şeçmeler ordanda herharde eğitim başlar Anadolu Kartalları
  • Sivil Havacılıkta boy ve kilo oranına pek bakılmaz. Askeri havacılıkta var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etuvan

bende pilot olmak istiyorum ilkönce askeri lise sonra ünüverste ordan şeçmeler ordanda herharde eğitim başlar Anadolu Kartalları

kardes benim boyum uzun geldi almadılar ışıklar a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yas 17 boy 1.83 girsem alirlar mi ki la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smy_18

merhabar ,
    benim sorum şu ; Bu sene bilindigi gibi birtakım üniversiteler bu bölümü açtılar ve benim istedigim üniversitede Türk Hava Kurumu Üniversitesi. Bu üniversitenin ve özyegin üniversitesinin pilotaj bölümündeki şartlarına baktıgımda gerekli Mf4 puanın alınması , boy-kilo orantılı olması ve saglık kosullarını saglanması gerektigi yazıyor bunların dısında önceden olan boyun 1.65 - 1.90 arası olma olayını hiçbirinin gerek internet sitesi olsun gerek istedigi sartlarda olsun yazmadıgını gördüm. Üniv rektörü ise bir konusmasında gereklı puan ve saglık kosulunu saglayan her ögrencı aramıza katılabilir gibi seyler söyledi ve yıne boydan bahsetmedi. acaba bu boy şartı kaldırıldı mı diye üşünmeye başladım. bilgisi olan var mı bu konuda ?

Dediğin sınırlar sağlık muayenesi içerinisinde zaten .. 1.65 - 1.90 aralığında olman gerekmekte . Tabi 2 cm içinde yakmazlar sizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.