Şimdi Ara

Boy uzaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
16.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok kısa olmakta bir avantaj değil. otobste ayağın yere değmio warlığın pek anlaşılmıo yüksek bi yerden bişi alamıosun, yetişemiyorsun. benden küçükler bnden büyükmüş gibi davranıolar uzamak için ben bu yaşıma kadr hep süt içtim ama pekte işe yaramadı böbrk rahtszlığı gibi hastalıklardan dolayıda boy uzamıomuş onunda etkisi wardır boyumun kısa olmasında. çok değil biraz daha uzun olmak isterdim .........
  • valla hiç iyi bişey degil kızlar şaşırıyo
    lise 1 1.70 dim
    simdi okul bitti
    yaş 20 boy 1.93
  • 17'yim 172 boy şuan. Bakalım uzuyor ufak ufak...
  • süt baya etkilio ama bnde fazla bi etki yaratmadı sanırım :D son 2 ayda bi uzama warmı boyunda:D
  • uzun süredir forumda yoktum boyumu ölçmedim,bu hafta içinde ölçücem, buraya yazarım bakalım uzamış mı evde metre olsa evde ölçerdim ama yok en iyisi akıllı teraziler onlar en doğru uzunluğu veriyorlar
  • benimde 170 fln 185 olan arkadaşlarım var bu arada daha uzarsın 6-7 cm
  • 19 yaşımdayım 185 boyum ama son 1-2 aydır hiç uzamıyomuşum gibi hissediyorum
    192 olmak benimde hakkım
  • yaşım 13 boyum 1.70 civarı
    bizim sınıfta bi çocuk 1.87 bu senenin 2. sezonunda geldi bizim okula
    herkez ona bakıp bakıp özeniyo
  • 188 boy 16 yaş
    annemgil falan 20 yaşına kadar uzamaya devam edersin sonra durar diyor şuanda saten uzamam durmuş gibi nerdeyse 1.90 ancak olurum gibime geliyor

kendimi uzun hissediyorum saten arkadaşlarda uzun diyor ama bizden bir sınıf yüksek bi çocuk var okulda omzuna geliyorum
  • boy varda kilo yok.. şu sorunu bir türlü halledemedim :D fazlalık kilosu olan var mı
  • ya herkez uzun herhalde yada kısalar çekinip mesaj mı yazmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

17 ye giriyorum 24 kasımda, boy 1.71

Bu yaz nasıl oldu 3cm uzadım ama arkadaslarımın hepsi 10ar cm uzadı

18 e giriyorum 5 ay sonra boy 1.72 oldu anca Sigarada kullanıyorum arada,inş etkilemiyordur
  • quote:

quote:

17 ye giriyorum 24 kasımda, boy 1.71

Bu yaz nasıl oldu 3cm uzadım ama arkadaslarımın hepsi 10ar cm uzadı

18 e giriyorum 5 ay sonra boy 1.72 oldu anca Sigarada kullanıyorum arada,inş etkilemiyordur

hocam eğer olanağınız varsa bu yaz yüzün, basket oynayın ben öyle yapıcam. inşallah faydasını görürüz

• 16 yaşındayım 1.81 boy
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

19 yaşımdayım 185 boyum ama son 1-2 aydır hiç uzamıyomuşum gibi hissediyorum
    192 olmak benimde hakkım

bu arada kardeşim benden 4 yaş küçük ve 176 boyu var
    o beni baya geçicek gibi

• 1.70'den fazlaysa önemsemeyin.Çünkü 1.70-1.85 arası boy orantılı bir kilo ile gösterişli olur.

Zaten harp okullarında fiziksel olarak aranan ilk şart boy-kilo orantısıdır.
  • 24-05-92 doğumluyum,17 yaşındayım.1.80 boy var,şükür diyorum.Daha da uzama çabam yok ama aslında 1.88 her zaman hedefim.Olmazsa da üzülmem.Devedikeni gibi olup ne yapacaksın.Şimdiden kafam arabanın tavanına değiyor.Bu arada bu konu 3-4 sene sonra unutmazsam hortlatıalacak ve sonuç yazılacak.
  • bende hortlatıcam konuyu her okul bitişi ve okul başlangıcı merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukluk -- 8 Haziran 2009; 23:35:46 >
  • 15 im 1.73
    süt iç :P :8D :D :D
    koşu yap(ben genelde uyumuyorum sabah 6 dan 7-8 e kadar koşarım),basketbol oyna,bol bol ye ama göbeğe biriktirmeden erit ;)
  • 4 yıldır 1 cm uzamadım

boy 1.65 lise 2 bitti uzama şansım %?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.