yaş 25 boy 1.76 keşke 1.80 olsaydım .. ama yaşı20 ve altı olanlar bence hiç ağlanıp durmayın yerinizde olsam evin salonuna bi demir boru koyup bütün gün asılırdım yada barfix çekerdim boyum uzasın diye bence yaşınız erkenken hiç durmayın herşey sizin elinizde
quote:
Orjinalden alıntı: ufukluk
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
şükret ben 22 yaşımda 165cm min
20 22 ye kadar uzarsın sonra durur gelişme.
Evet bunada şükretmek lazım Acaba sizin 16 yaşınızdayken boyunuz kaçtı?ne kadar artış oldu merak ediyorum da
artmadı
17 ye giriyorum 24 kasımda, boy 1.71
Bu yaz nasıl oldu 3cm uzadım ama arkadaslarımın hepsi 10ar cm uzadı
ya Allah aşkına 1.70 normal bi boy hele 17 yaşındasınız. Niye bukadar takıyorsunuz anlamıyorum belanızı mı istiyorsunuz mis gibi işte tam normal 170 cm. Bana bakın 22 yaşında 160 cm mim 165 yanlışmış şimdi ölçtüm moralim yerle bir oludu. Asıl ben takayım kafama.
Nette bi araştırdım böyle forumlarda konular var adam dio 183 cm mim 190 olmak istiyorum. Ya da yazmış 170 im 190 olacam, yuh arıtk diyorum başka bişey demiyorum.
Kafayı bozdum bende çok fena ilaç milaç alacam artık umudum yok gerçi ama denemekte fayda var.
Usta 1.70 iyimii! Gözünü seeyim,evde iyi tamam hoşda,okulda senden 2-3 yas kucuk veletlerdeki 175,183 gibi boyları gorunce kötü oluyor insan Ben kendimi uzun hissediyorum,okulda benden 3-5cm uzun arkadasla bile yan yana gelince insanın hayalleri umutları kararıyor ya
ben su anda 22 yasima girdim boy 1.88 1.90 ve fazlasini yapmak istiyorum daha hala uzama sansim var mi ?
şimdi lise çağında böyle düşünürsünde biraz yaş ilerledi mi okadar kafana takmazsın normal yaşantında 170 175 iyidir.Kızları falan kafana takıyorsan, zaten kızlar falan 170 den kısadır çok uzun kızlar yoktur genelde.
Keşke 170 olsam başka ne isterim ya. Kilo var , boy kısa yaş 22 lanet olsun be böyle şeye be. Tek tesellin sağlığım yerinde gerisi fos. Yaşı küçük arkadaşlara tavsiyem 20 yaşına kadar çok spor yapın ve vitamin takviyeleri alın.
Benim de yaş 17, 1.82 boy var. İnş daha sonra 1.85 - 87 civarı olursa iyi olur valla
yaş 15 boy 1.73 normal oldugunu düsünüyorum artık 20 yasıma geldiğimde 1.82 falan olurum heralde
yaş 17 1.80 memnunum ama 2-3 cm daha uzasam tam süper olcak.
iyice kafaya takarsan uzarsın ben 4 ayda 9cm uzadım
yaş 15 boy 1.83
bu iş genetik hacılar kasmayın kendinizi derim ben..