Şimdi Ara

Boy kısalığını takmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler boy problemini kendime çok fazla dert ediyordum, o da bir kızla çıkmama boyumun engel olmasıyla başlamıştı.
    Her gördüğüm insan benden uzundu, herkes sanki 1.90 olmuş ben 1.70 olarak kalmışım...

Bu sorunu nasıl aştın diye soracak olursanız;

Kesinlikle bu duruma alışmalısınız, arkadaşlarınızla toplu fotoğraf çekinirken biraz parmaklarınızın üzerinize kalkmanın hiçbir zararı yok, topuğu yüksek ayakkabılar giyin hatta ayakkabının içine konan tabanlıklardan alın (ben kullanmıyorum) en önemlisi ise kendinize güvenmeniz, şahsen kendimden uzun bir kızla konuşuyorsam veya tanışmış isem ona uzun boylu kızlardan hoşlandığımı söylüyor hatta uzun olmasıyla dalga geçiyorum ve doğal olarak kız genellikle sizden uzun olmasını hiç problem etmiyor. Şu anki sevgilim benden uzun, ondan önceki de uzundu, yeri geliyor 'uzunum' diye seviyorum kızı.

Sonuç olarak uzun olmak nasıl bir vücut özelliği ise kısa olmak da aynı şekilde, siz buna bir dezavantaj gözüyle değil de özelliğiniz olarak bakarsanız hiçbir problem kalmayacaktır. Kendinizden uzun birisini gördüğünüzde içinize hiç dert etmeyeceksiniz zamanla.

Ek olarak; saçınızı uzatın, bu size 2-3 santim kazandıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kareksisi -- 16 Kasım 2014; 17:32:44 >

• boy kaç ?
  • kısa boylulara saygı duymuyorum ya hep dalga geçesim geliyor

185 boyum var kendimi kısa hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

boy kaç ?

mesajda belirtmiştim hocam, 1.72-73 gibi
  • La olm bunun için konumu açılır ben 1,85 imde neye yarıyo boyun ne kavgada be kız meselesinde ne de meslekte önemi var aksini söyliyen ağır gerizekalıdır. Önemli olan Kafanızı çalıştırmak zekanın herşeyin üstünde olduğunu unutmayın haaa bide 2side yoksa ozaman çek vur oğlum kendini sevaptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGizemi -- 16 Kasım 2014; 17:34:56 >
  • Boy 165, kız arkadaşım 167 felan nasıl koyyo sen biliyonmu bilip bilmeden salmamayalım inş 175 felan olurum benden uzun kız görünce çıldırıyorum.

• Ya abicim insan kendi anasını babasını genini seçemiyor işte ağlayıp zırlamanın yakınmanın ne manası var.Eldeki malzeme bu yapacak bir şey yok.Bende hobitim 1.65 falan.Ne yapayım kendimi mi keseyim? Çatıya mı çıkayım? Bonzai mi çekeyim napayım? Boyu boyuna huyu huyuna demişler.Boyuna göre bulursun olur biter bu kadar basit.Amerikayı yeniden keşfetmenin alemi yok.Napayım boyum kısaysa sağlığım yerinde mükemmel bir ailem işim evim arabam istediğim herşeye sahibim.İyi bir insanım hem kalben hem madden hem manen.Napalım yapacak birşey yok şükredip hayırlısını dilemeye devam.Kızlar konusunda boy sıkıntısı yaşamadım nasıl uzun kızlar varsa çok güzel benim boylarımda kızlarda var.Sen manken gibi olsun taş gibi olsun uzun olsun diyorsun da öyle kız sırf boyun var diye sana niye baksın? Karakter tip ve vaad ettiklerin daha önemli.Kasmayın rahat olun abi tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kısa boy sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Annem babam benden çok çok kısa ben de 1.72 olabildim anca
  • kiz topuklu giysin hobbit olarak gezersin yaninda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

kiz topuklu giysin hobbit olarak gezersin yaninda

Arabaya binince problem olmuyor, bi mekana gidince de en fazla 50 metre yürürsün. + topuklu giyip daha da uzun olduğunda ayrı bir hoş oluyor hocam, hobbit gibi falan hissetmiyorum.
  • Güldürme beni boyun kavgadaki avantajını bilmiyosan utan kendinde ustte yazdım benim 165 190 adama kafa dahi atamıyorum kavgada uzun boyun hertürlü avantajı vardır bi alttan vurmak var kısalarınki gibi bide ustten çakmak var uzunlarınki gibi.tabi sen 185 olup 50 kilo olursan faydası olmaz.sana yemin ederim boyum senin boyunda olsa bi yıl fitness sonra hocalara bile dalarım şuan kendi npyumdakileri arıyorum kavga etmek için sen bi o boyla fitnessa git 1 yıl hem giydiğinin hemde vucudunun nasıl yakıştığını görürsün benim vücudum fid 63 kiloyum evde vücut çalışarak iyi sonuçlar alıyorum kolum 35 cm omuzlarım 118cm belim 68cm gidip üstüme xs thisort alıyorum ustume otursun kaslar dışarı çıksın diye ama xs bile bol geliyo anladınmı demek istediğimi.

Şunuda unutmaki uzun insanların kasları kısalara göre daha gelişmiştir.yani 2mt biri beni belki kaldırıp yere çalabilir hiç vücut çalışmasa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 16 Kasım 2014; 17:43:52 >

• 1.70 boymu olur la.

• önemli olan boyu degil islevi

• bütün cücüler toplanmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Güldürme beni boyun kavgadaki avantajını bilmiyosan utan kendinde ustte yazdım benim 165 190 adama kafa dahi atamıyorum kavgada uzun boyun hertürlü avantajı vardır bi alttan vurmak var kısalarınki gibi bide ustten çakmak var uzunlarınki gibi.tabi sen 185 olup 50 kilo olursan faydası olmaz.sana yemin ederim boyum senin boyunda olsa bi yıl fitness sonra hocalara bile dalarım şuan kendi npyumdakileri arıyorum kavga etmek için sen bi o boyla fitnessa git 1 yıl hem giydiğinin hemde vucudunun nasıl yakıştığını görürsün benim vücudum fid 63 kiloyum evde vücut çalışarak iyi sonuçlar alıyorum kolum 35 cm omuzlarım 118cm belim 68cm gidip üstüme xs thisort alıyorum ustume otursun kaslar dışarı çıksın diye ama xs bile bol geliyo anladınmı demek istediğimi.

Şunuda unutmaki uzun insanların kasları kısalara göre daha gelişmiştir.yani 2mt biri beni belki kaldırıp yere çalabilir hiç vücut çalışmasa bile.

Bak o meselede teknik önemlidir 2.10 cm tabiri caizse izbandut gibi adamlada karşılaştım adam 130 kg ben ise 98 kgdım adam beni tam kavrayıp parça pinçik edicekken boğazına çaktığım bir darbeyle etkisiz hale getirip üstünde tepindim ve yeri geldi 170 boyundaki elemandan ömrüm boyunca yemediğim dayağı yedim kısacası kavgada zeka ve teknik önemlidir.

• kandırmayın kendinizi 1.65 boyum var boyu kısa olana çocuk gibi bakılıyor saygı duyulmuyor çok kötü bir durum ayrıca sevgilinin senden uzun olması da çok feci koyar
  • 1.70 boymu olur hobbit misiniz

• 170 boyu olan var 170 boyu olan var yani. biri çocuk gibi biri gayet 180 gibi yapılı duruyor. omuzlar ve kilo gercekten önemli. yapılı olun.

• 190 ımda noluyo bi faydasını göremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathless07 D kullanıcısına yanıt
    Senin sorun boydan değil karakterden.Saygı duyulmaz kazanılır oda karakterle olur.Buradakiler gelmiş hala kavgadan bahsediyor.3 günlük dünya zaten onla bunla dalaşıp mok yoluna niye gidesin hiç haber izlemiyorsunuz galiba siz can sıkıntısına adam deşiyorlar yolda.Kafayı yemişsiniz bence...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.