Şimdi Ara

Boy kısalığını takmayın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyum 1.80 şöyle bi 5 cm daha olsa süper olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Senin sorun boydan değil karakterden.Saygı duyulmaz kazanılır oda karakterle olur.Buradakiler gelmiş hala kavgadan bahsediyor.3 günlük dünya zaten onla bunla dalaşıp mok yoluna niye gidesin hiç haber izlemiyorsunuz galiba siz can sıkıntısına adam deşiyorlar yolda.Kafayı yemişsiniz bence...

kardeş herkes beni sevip saygı gösteriyor zaten kimseyle de kavga etmem zaten edemem bulaşmam da ama çocuk olarak gördükleri için boydan dolayı dalga geçiyorlar haliyle bir gün adam akıllı konuşurken başka bir gün dalga felan geçiyorlar saygı duyulmuyorsun yani saygınlığın istesende olmuyor
  • Ben 1,81 e kısa diyorum. Neler varmış neler xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah boy vermiş gerisini koyvermiş. Tipler kesin şırnak

• Deathless07 D kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmada sana saygı duyan insan gelipte seninle dalga geçmez.Sen saygıyı oluşturamamışsın o yüzden çocuk gibi görüp eziyorlar kendilerince ego tatmin ediyorlar.Neyse aynı düşünceleri paylaşmıyoruz bence yanlış yoldasın.

• fastmustaine kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım olsan yanımda bu konuyu konuşurken bana bunu desen kafana kürekle vura vura 1.65 e düşürürüm boyunu

• Allah başka dert vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareksisi

Beyler boy problemini kendime çok fazla dert ediyordum, o da bir kızla çıkmama boyumun engel olmasıyla başlamıştı.
    Her gördüğüm insan benden uzundu, herkes sanki 1.90 olmuş ben 1.70 olarak kalmışım...

Bu sorunu nasıl aştın diye soracak olursanız;

Kesinlikle bu duruma alışmalısınız, arkadaşlarınızla toplu fotoğraf çekinirken biraz parmaklarınızın üzerinize kalkmanın hiçbir zararı yok, topuğu yüksek ayakkabılar giyin hatta ayakkabının içine konan tabanlıklardan alın (ben kullanmıyorum) en önemlisi ise kendinize güvenmeniz, şahsen kendimden uzun bir kızla konuşuyorsam veya tanışmış isem ona uzun boylu kızlardan hoşlandığımı söylüyor hatta uzun olmasıyla dalga geçiyorum ve doğal olarak kız genellikle sizden uzun olmasını hiç problem etmiyor. Şu anki sevgilim benden uzun, ondan önceki de uzundu, yeri geliyor 'uzunum' diye seviyorum kızı.

Sonuç olarak uzun olmak nasıl bir vücut özelliği ise kısa olmak da aynı şekilde, siz buna bir dezavantaj gözüyle değil de özelliğiniz olarak bakarsanız hiçbir problem kalmayacaktır. Kendinizden uzun birisini gördüğünüzde içinize hiç dert etmeyeceksiniz zamanla.

Ek olarak; saçınızı uzatın, bu size 2-3 santim kazandıracaktır.

O kadar yanlıs seyler anlatmıssın ki herkese, nereden baslasam dıye dusundum.
    Oncelıkle karsınızdakı uzun diye dalga gececeksınız, karsınızdakı bunun altında kalmayıp kısa olmanızla dalga gecınce moralınız bozulacak tek basınıza aglayacaksınız.
    Baskası kısa boyumla dalga gecmesın ama ben onların uzun boyuyla dalga geceyım, arkanızdan gulerler sızınle daha cok dalga gecerler, lısede de boyle bırı vardı seneler once kımse sevmezdı bunu. Ego tatmını yapmaya calısırsanız ortamda ezılırsınız sevılmeyı gectım saygı bıle gormezsınız
    Dıkkat ettıysenız, ısın komık tarafı once karsınızdakının uzun boyuyla dalga gecın dıyor ama sonra da ayakkabınızda taban kullanarak fotograflarda parmak ucunda durarak daha uzun gorunmeye calısın dıyor.

Edit: oo şunu yeni gordum. Hem kendinden uzun kızları sevdıgını soylemek hem de kızın uzun boyuyla dalga gecmek, yazı tamamen ofsayt. O elemanı dınlemeyı bırakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 16 Kasım 2014; 18:29:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Güldürme beni boyun kavgadaki avantajını bilmiyosan utan kendinde ustte yazdım benim 165 190 adama kafa dahi atamıyorum kavgada uzun boyun hertürlü avantajı vardır bi alttan vurmak var kısalarınki gibi bide ustten çakmak var uzunlarınki gibi.tabi sen 185 olup 50 kilo olursan faydası olmaz.sana yemin ederim boyum senin boyunda olsa bi yıl fitness sonra hocalara bile dalarım şuan kendi npyumdakileri arıyorum kavga etmek için sen bi o boyla fitnessa git 1 yıl hem giydiğinin hemde vucudunun nasıl yakıştığını görürsün benim vücudum fid 63 kiloyum evde vücut çalışarak iyi sonuçlar alıyorum kolum 35 cm omuzlarım 118cm belim 68cm gidip üstüme xs thisort alıyorum ustume otursun kaslar dışarı çıksın diye ama xs bile bol geliyo anladınmı demek istediğimi.

Şunuda unutmaki uzun insanların kasları kısalara göre daha gelişmiştir.yani 2mt biri beni belki kaldırıp yere çalabilir hiç vücut çalışmasa bile.

Tamam Zeus, şimdi elindeki şimşeği yere bırak.

• 195 im sadece kalabalikta fark ediliyorsun fazlasi olmuyor

• 1,81 im ve çok kissayim uzanan gerek

• 1.85 boyla bazen kısa hissettiğim oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

kısa boylulara saygı duymuyorum ya hep dalga geçesim geliyor

185 boyum var kendimi kısa hissediyorum

aynı şekil ya =D
  • 180im kısa hissediyorumcular gelmiş vakit kaybetmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

quote:

Orijinalden alıntı: kareksisi

Beyler boy problemini kendime çok fazla dert ediyordum, o da bir kızla çıkmama boyumun engel olmasıyla başlamıştı.
    Her gördüğüm insan benden uzundu, herkes sanki 1.90 olmuş ben 1.70 olarak kalmışım...

Bu sorunu nasıl aştın diye soracak olursanız;

Kesinlikle bu duruma alışmalısınız, arkadaşlarınızla toplu fotoğraf çekinirken biraz parmaklarınızın üzerinize kalkmanın hiçbir zararı yok, topuğu yüksek ayakkabılar giyin hatta ayakkabının içine konan tabanlıklardan alın (ben kullanmıyorum) en önemlisi ise kendinize güvenmeniz, şahsen kendimden uzun bir kızla konuşuyorsam veya tanışmış isem ona uzun boylu kızlardan hoşlandığımı söylüyor hatta uzun olmasıyla dalga geçiyorum ve doğal olarak kız genellikle sizden uzun olmasını hiç problem etmiyor. Şu anki sevgilim benden uzun, ondan önceki de uzundu, yeri geliyor 'uzunum' diye seviyorum kızı.

Sonuç olarak uzun olmak nasıl bir vücut özelliği ise kısa olmak da aynı şekilde, siz buna bir dezavantaj gözüyle değil de özelliğiniz olarak bakarsanız hiçbir problem kalmayacaktır. Kendinizden uzun birisini gördüğünüzde içinize hiç dert etmeyeceksiniz zamanla.

Ek olarak; saçınızı uzatın, bu size 2-3 santim kazandıracaktır.

O kadar yanlıs seyler anlatmıssın ki herkese, nereden baslasam dıye dusundum.
    Oncelıkle karsınızdakı uzun diye dalga gececeksınız, karsınızdakı bunun altında kalmayıp kısa olmanızla dalga gecınce moralınız bozulacak tek basınıza aglayacaksınız.
    Baskası kısa boyumla dalga gecmesın ama ben onların uzun boyuyla dalga geceyım, arkanızdan gulerler sızınle daha cok dalga gecerler, lısede de boyle bırı vardı seneler once kımse sevmezdı bunu. Ego tatmını yapmaya calısırsanız ortamda ezılırsınız sevılmeyı gectım saygı bıle gormezsınız
    Dıkkat ettıysenız, ısın komık tarafı once karsınızdakının uzun boyuyla dalga gecın dıyor ama sonra da ayakkabınızda taban kullanarak fotograflarda parmak ucunda durarak daha uzun gorunmeye calısın dıyor.

Edit: oo şunu yeni gordum. Hem kendinden uzun kızları sevdıgını soylemek hem de kızın uzun boyuyla dalga gecmek, yazı tamamen ofsayt. O elemanı dınlemeyı bırakın

doğrudur hocam.

• Hergün Nesquik süt içiyorum sabah akşam , spor yapıyorum vs. 1.80' im şuan , .85 olurum galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Kusura bakmada sana saygı duyan insan gelipte seninle dalga geçmez.Sen saygıyı oluşturamamışsın o yüzden çocuk gibi görüp eziyorlar kendilerince ego tatmin ediyorlar.Neyse aynı düşünceleri paylaşmıyoruz bence yanlış yoldasın.

kardeş sen 1.65 boyla nasıl saygı kazanmayı düşünüyorsun acaba ? karşında ki kişi seni zayıf ve küçük görüyor e haliyle kendisini senden üstün olarak görüyor.anlat bakalım karşındaki kişi kendini senden üstün görüyorsa o kişiye karşı nasıl bir saygı kazanabilirsin sevgi duyabilir onu karıştırma saygı çok farklı bir şeydir bence sen saygıyı başka şeyler ile karıştırıyorsun
  • Deathless07 D kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşım psikopat falan mısın? Allah Allah. Karşımda ki kişi neden durduk yere kendini üstün görsün? Dünyanın neresine gidersen git işinle geldiğin mertebenle karakterinle saygı görürsün.Birisi senin boyun posun var diye saygı göstermez gösteriyorsa muhtemelen korkuyordur.Sen bence bu zamana kadar hep ezilmişsin arkadaş ortamlarında kız ortamlarında o yüzden takmışsın kafaya boyda boy diye.Özellikle bu ülkede kimse sana boyun posun için iş vermez aş vermez eş vermez saygıda duymaz gececeksin o işleri.Yaş biraz ilerlesin anlarsın.

• boyum 1.83 cüceymişim gibi hissediyorum. ciddiyim
  • Ben henuz kendımden uzun kız gormedım.Anca voleybolcu,basketbolcu denk gelırse.Fakat kızdan kısa olmayı yedıremem kendımı sanırım.Erkek dedıgın bana gore fızıksel olarak kadından ustun olmalı..Kısa olsaydım bıle yıne kendımden kısa kızlar bulurdum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.