Şimdi Ara

Yüzme boy uzatır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
40.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 17,boyum 1.76 . Boyumun biraz daha uzamasını istiyorum. 1.80,1.82 civarı olsam yeter.Basketbolun dışında boy uzatan başka bir alternatif var mı? Çünkü basket oynarken sıkılıyorum.
    O yüzden yüzmek aklıma geldi.Yüzme boy uzatır mı?

• basketboldan daha iyi uzatır
  • Kasları sertleştirir diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz9696

Kasları sertleştirir diye biliyorum.
    17 yaşından sonra pek fazla uzayacağını sanmıyorum en fazla 2-3 cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

Alıntıları Göster
    Erkeklerin 21 e kadar yolu var . Yüzme , Basketboldan daha iyi uzatır diye biliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Erkeklerin 21 e kadar yolu var . Yüzme , Basketboldan daha iyi uzatır diye biliyorum .

Alıntıları Göster
    Uzatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

Alıntıları Göster
    annenin boyu kaç bananın boyu kaç ?

doktorun sana soracağı soru bu..

bunun doğrultusunda vereceği vecap 5-10 arası cm uzarsın..

ne basket ne yüzme nede barfix bunlar %15-20 lik ihtimal yardımcı boy uzatmasına..gerisi genetik bilimine kriminolojiye girer..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettunc

Uzatır.

Alıntıları Göster
    Bende 17 Yaşındayım Boyum 1.78 Bende Boyumun 1.82 Olsun İstiyorum . Bakalım Bende Denicem İnşallah Uzar Boylarımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Alıntıları Göster
    2-3 sene amatör olarak basketbol oynadım, 1.70'den 1.85'e çıktım..

Basketbol oynarken sıkılıyorsan teke tek oyna arkdaşında, bol bol atış yapıp turnikeye kalkarsın. Hem zevkli olur hem yararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: édizort

2-3 sene amatör olarak basketbol oynadım, 1.70'den 1.85'e çıktım..

Basketbol oynarken sıkılıyorsan teke tek oyna arkdaşında, bol bol atış yapıp turnikeye kalkarsın. Hem zevkli olur hem yararlı.

Alıntıları Göster
    18 de falan uzamazmı ya boy 4 cm cik daha uzasam yeter bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ettunc

Uzatır.

Alıntıları Göster
    Geçen sene boyum daha hızlı uzuyordu,şimdi yavaşladı.Ama dediğiniz gibi erkeklerin 21'e kadar devam ediyormuş.İyi bu yaz bol bol yüzerim artık :) Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

Alıntıları Göster
    boy uzatır fakat fazla heveslenme basket oyna daha iyi olur senin icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

21 yaş hikaye 18 yaşından sonra taş çatlasa 1-2cm boy uzar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

Alıntıları Göster
    bende uzamak istiyorum. akraba olan erkeklerde amca cocukları kuzenlerden filan en kısası benim, boyum orta sayılır 1,83cm boyum var ama akrabalarım arasında en kısa benim 17yasındayım 6ay sonra 18 olucam max daha ne kadar uzar şöyle 1,90-1,95 olsam yeter
    annem 1,70
    babam 1.95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 8 Haziran 2010; 23:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu

Bende 17 Yaşındayım Boyum 1.78 Bende Boyumun 1.82 Olsun İstiyorum . Bakalım Bende Denicem İnşallah Uzar Boylarımız

İnşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

bende uzamak istiyorum. akraba olan erkeklerde amca cocukları kuzenlerden filan en kısası benim, boyum orta sayılır 1,83cm boyum var ama akrabalarım arasında en kısa benim 17yasındayım 6ay sonra 18 olucam max daha ne kadar uzar şöyle 1,90-1,95 olsam yeter
    annem 1,70
    babam 1.95

senin boyunun 195 olma ihtimali annesin boyu 165 babasının boyu 175 olan bir çocucktan kat kat daha yüksek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

annem 1,70
    babam 1.95

Alıntıları Göster
    bende 17 yaşındayım

boyum 190

195 olmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

bende 17 yaşındayım

boyum 190

195 olmak istiyorum

1.90 yeter sana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

annem 1,70
    babam 1.95

senin boyunun 195 olma ihtimali annesin boyu 165 babasının boyu 175 olan bir çocucktan kat kat daha yüksek...

onun yüksek oldunu biliyorum ama yastan dolayı sorun olurmu işte, bide ben biraz geç ergenliğe girdim herkes 6.-7.sınıfta anlatırken ben 8.sınıfta girdim su an lise 3üm

hep biyoloji derslerinde kemik ucları kapanmadıysa uzarsınız diyiyorlar, doktora gidip kemik uclarına baktıra bilme ihtimalimiz varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: exerion

boy uzatır fakat fazla heveslenme basket oyna daha iyi olur senin icin

Ya da şöyle yaparım;yazın bol bol yüzerim.Baktım 3 ayda herhangi bir değişiklik olmamış,kışın basket oynarım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.