Yüzme ya da basketbola başlayacağım ama kararsızım. Sizce hangisine başlayayım? Hangisi daha havalı?
Her ikiside.
Yüzme her türlü, fakat düzenli yüzüceksen. Yani öyle yazın 2 ay bira içmeden önce yüzüceksen yapma fakat gerçekten yüzüceksen 3 yıla muhteşem bi vicida sahip olursun
Bende de yüzme daha ağır basıyor ama sizlerinde fikirlerinizi almak istedim
başka fikri olan?
Bence yüzmeye git. Vücudunu geliştirirsin. Vücudunu geliştirirsen basketi de daha rahat oynarsın. İmkanım olsa hiç durmaz yüzmeye giderdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
Yüzme her türlü, fakat düzenli yüzüceksen. Yani öyle yazın 2 ay bira içmeden önce yüzüceksen yapma fakat gerçekten yüzüceksen 3 yıla muhteşem bi vicida sahip olursun
beyler bende yazın 2 ay yüzmeye gitcem günde 3-4 saat yüzmeye çalışacağım. sizce 2 ayda vücut olarak gözle görülür bir değişme olur mu ? yaş :16 boy :171
Hangisi daha cool diyince değişiyor biraz işler.
Mesela arkadaşlarla toplanıp basket oynarsınız kız arkadaşlarda izler ne biliyim, ay nasıl atıyosun öyle, uff filan derler. Sonra daha da bir havalanırsın smaca kalkarsın filan.
Ama yüzmede, "off nasıl kulaç attı ya öyle" gibi bir olay olamaz. Arkadaşlarla toplanıp yüzmek te , basket oynamaya nazaran daha nadir bir durum.
Yani git basket oyna.
quote:
Orijinalden alıntı: handsomebody
Mesela arkadaşlarla toplanıp basket oynarsınız kız arkadaşlarda izler ne biliyim, ay nasıl atıyosun öyle, uff filan derler. Sonra daha da bir havalanırsın smaca kalkarsın filan.
Ama yüzmede, "off nasıl kulaç attı ya öyle" gibi bir olay olamaz. Arkadaşlarla toplanıp yüzmek te , basket oynamaya nazaran daha nadir bir durum.
Yani git basket oyna.
İlk defa kullanıyorum bu repliği
liseli detected
quote:
Yani git basket oyna.
Kanka emin misin böyle diyeceklerinden?
quote:
Orijinalden alıntı: garintsi
quote:
Yani git basket oyna.
Kanka emin misin böyle diyeceklerinden?
yerden yazıyorum
basketbol işi benim için çoluk çocuk rapçi işi....ben yüzme diyorum 3 evetle uğurluyoruz
Yüzme. Çünkü vücudunun tüm kaslarını çalıştırıyor.
Havuz basketbolu
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Havuz basketbolu
İkisine de başla. Ben baskete kendi imkanlarımda başladım haftaya kursa yazılıyorum geliştireceğim kendimi. Bana kalırsa da sokakta yüzme imkanın yok, baskete başla her an oynayabilirsin yaz akşamları falan güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Yani git basket oyna.
İlk defa kullanıyorum bu repliği
liseli detected
Başlığı açan insanın yaşına inmeye çalıştım hacı.
basketbol oyna ama body de yap vücutsuz zevkini alamazsın basketin bence
Basketbolu şu yönden tavsiye ediyorum,yoksa yüzme ve bisiklet asıl spor dallarıdır bana göre;
Neyse bence basketbol oyna çünkü takım olarak bir şeyleri başarabileceğini görürsün.Yüzmeye oranla daha az emek ister,yoksa yüzme çok sıkı idman gerektirir.Zorlanırsın
Başlığı açan insanın yaşına inmeye çalıştım hacı. Muhaha