Şimdi Ara

Yüzme mi? Basketbol mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsomebody

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: handsomebody

Hangisi daha cool diyince değişiyor biraz işler.

Mesela arkadaşlarla toplanıp basket oynarsınız kız arkadaşlarda izler ne biliyim, ay nasıl atıyosun öyle, uff filan derler. Sonra daha da bir havalanırsın smaca kalkarsın filan.

Ama yüzmede, "off nasıl kulaç attı ya öyle" gibi bir olay olamaz. Arkadaşlarla toplanıp yüzmek te , basket oynamaya nazaran daha nadir bir durum.

Yani git basket oyna.

İlk defa kullanıyorum bu repliği

liseli detected

Başlığı açan insanın yaşına inmeye çalıştım hacı.

Güzel savunma

• yüzme
  • 2 hece tek kelime yüzme
  • Bende o çelişkideydim ama basketbolu seçtim acayipte mutluyum. Basketbol oynama diyenler sokakta sürten çocuktan farkları yok bana göre.
    Basketi çok kolay bişey olarak görüyorlar ama basketbolda bir yerlere gelebilmek için iyi bir vücuda ihtiyacın var. Bunun içinde antrenmanların olucaktır.
    Evet liseliyim ama okulda acayip faydasını gördüm ,görüyorumda.
  • Basketbol tabii ki
  • atletizm
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

beyler bende yazın 2 ay yüzmeye gitcem günde 3-4 saat yüzmeye çalışacağım. sizce 2 ayda vücut olarak gözle görülür bir değişme olur mu ? yaş :16 boy :171
  • Yüzme ile başla, daha sonra koşu ve bisikletle devam eder triathloncu olursun
  • BEN 4 AYDIR YÜZÜYORUM ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM HATTA 3 AYDIRDA TEKVANDO YAPIYORUM BİRAZ KİLOM VAR KAÇ AYDA VÜCUDUM ŞEKLE GİRER BİDE TEKVANDOYU BIRAKIP YÜZMEYE AĞIRLIK VERİYİM DİYORUM HAFTANIN 2 GÜNÜ 1,5 SAAT YÜZME (TEMPOLU YÜZÜYORUM) HAFTANIN 2 GÜNÜ TEKVANDO 1 SAAT TEKVANDO YERİNE HAFTANIN 4 GÜNÜ YÜZMEYİMİ TERCİH ETMELİYİM SÖLERMİSİNİZ ARKADAŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: validem60

BEN 4 AYDIR YÜZÜYORUM ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM HATTA 3 AYDIRDA TEKVANDO YAPIYORUM BİRAZ KİLOM VAR KAÇ AYDA VÜCUDUM ŞEKLE GİRER BİDE TEKVANDOYU BIRAKIP YÜZMEYE AĞIRLIK VERİYİM DİYORUM HAFTANIN 2 GÜNÜ 1,5 SAAT YÜZME (TEMPOLU YÜZÜYORUM) HAFTANIN 2 GÜNÜ TEKVANDO 1 SAAT TEKVANDO YERİNE HAFTANIN 4 GÜNÜ YÜZMEYİMİ TERCİH ETMELİYİM SÖLERMİSİNİZ ARKADAŞLAR

Yüzmede iyi bir şeyler istiyosan düzenli her gün idman yapmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: validem60

BEN 4 AYDIR YÜZÜYORUM ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM HATTA 3 AYDIRDA TEKVANDO YAPIYORUM BİRAZ KİLOM VAR KAÇ AYDA VÜCUDUM ŞEKLE GİRER BİDE TEKVANDOYU BIRAKIP YÜZMEYE AĞIRLIK VERİYİM DİYORUM HAFTANIN 2 GÜNÜ 1,5 SAAT YÜZME (TEMPOLU YÜZÜYORUM) HAFTANIN 2 GÜNÜ TEKVANDO 1 SAAT TEKVANDO YERİNE HAFTANIN 4 GÜNÜ YÜZMEYİMİ TERCİH ETMELİYİM SÖLERMİSİNİZ ARKADAŞLAR

nerden buldun hocam bu konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver be hocam cevabını ver sen :D ne diosun
  • nasıl yani hiphopes sölermisin ??? şimdiden teşeürler peki ne diyosun yüzmeyemi ağırlık vereyim
  • SÖLERMİSİN ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR
    [>: ]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.