Şimdi Ara

Fitness mı Boks mu?+Vücudum Nasıl..! [BOL SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
16.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk olarak şunu belirtmek isterimki hiçbir sporu yapmıyorum.Ne fitnes ne başka birşey.Elime bir dumbell almışlığım yok. Sadece 3 4 aydır geceleri 1saat felan ısınma hareketleri, yerde karın için bazı hareketler, mekik, şınav ve evde bulunan bir tabure ile ağırlık çalışması yapıyorum Ayrıca doğalgaz borusunda gün içersinde ne kadar geçersem o kadar ters ve düz barfiks çekiyorum.

Küçüklüğümden beri kendi işimizde çalışıyorum(ufaktan amelelik). Altyapımı burdan aldığımı düşünüyorum Yiyecek ayırmam ne bulursam saat kaç olursa olsun yerim.Hatta ayıptır söylemesi şuan akşamdan kalan 1 dilim extravaganzzayı kola eşliğinde yiyorum.Uyku düzenim dengesiz bazen hiç uyumam bazen 3saat bazen 12saat.

Kafamda fitnes veya boksa başlamak var ama vücudum boksa uygun mu diye beni düşündürüyor.Sizce hangisini seçmeliyim?

Not:19 yaşındayım, 1.73 boy, 62kiloyum

• memleket afrika mı
  • Biz dededen somaliliyiz aslında ama göç etmişler işte zamanında.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla iki seçeneğide hakkıyla yapman için önce biraz kilo alman gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SS'li] Vücudum Nasıl?????
    10 yıl önce açıldı
    vücudum nasıl? (ss'li)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 19 yaşından sonra boks zor bence.
  • Şuan zaten kilo almaya çalışıyorum ama nasıl bilmiyorum. Geçen birinden şu cicibebelerle ilgili birşey duymuştum ramazan bitti ona başlıcağım bakalım sonuç ne olucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeetah

bildiğim kadarıyla iki seçeneğide hakkıyla yapman için önce biraz kilo alman gerekiyor.

ne alaka?

• Body öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

quote:

bildiğim kadarıyla iki seçeneğide hakkıyla yapman için önce biraz kilo alman gerekiyor.

ne alaka?

çelimsiz bi şekle girmek istiyorsan buyur dostum aha orda fitness salonu aha orda boks salonları hemen git kayıt yaptır sonra kürdan gibi kal

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeetah -- 20 Ağustos 2012; 2:50:31 >
  • vücudun zaten var fitness gereksiz bence boks akar +olarak barfiks olayını biraz geliştirirsin olay tamamdır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

quote:

ne alaka?

çelimsiz bi şekle girmek istiyorsan buyur dostum aha orda fitness salonu aha orda boks salonları hemen git kayıt yaptır sonra kürdan gibi kal

edit : imla

aha orda salon demissinde benim zaten elimin altinda o dediklerin spor egitmeniyim ayrica kaldiki boks yapcaksa neden kilo alicakmis?50 kusur kgda dovusen adamlarda var seninkine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak deniyor masallah 2-3 sene spor salonuna giden herkes hoca olup millete ogut veriyor.

• Bence fitness yap.Yaşın 19 boks için biraz geç.Bence kilo alma vücudun iyi.Zaten bodye başladıgında ister istemez kilo alıcaksın ve bunlar kas halinde olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarVan

vücudun zaten var fitness gereksiz bence boks akar +olarak barfiks olayını biraz geliştirirsin olay tamamdır

Bende bokstan yanayım açıkcası. Çünkü fitness da nere kadar gidebilirsin ki. Yaparsın yaparsın güzel bir vücut olur eyvallah ama başka? Boksun bu yönden daha verimli olucağını düşünüyorum.Geç olabilir belki ama en azından bir lisans alıp ufaktan maçlara çıkma gibi fikirlerde kafamda yok değil hani.

Barfiks işini dahada geliştiricem.Şuan bir duruşta 27 yaptığım oldu. Ama dahada ilerleticem.
  • Amele vucudu var dedim yaziyi okudum ve hakli ciktim. Kickbox ve fitness yapan biri olarak soyluyorum ki boksa git. box da sinqv falan cektirirler zaten biraz da evde calisirsin sinav olur biter. O dosundeki killari da al

• Omuzlar be boyun pek de estetik görünmüyor bence. (Kıskandığımdan falan değil, görüşüm bu yönde.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YhY_

Biz dededen somaliliyiz aslında ama göç etmişler işte zamanında.

/>
  • boks yapamazsın yapsanda bıseye yaramaz fıtnes ıcınde kılo alman lazım yanı olup olacagın hepsı bu dostum buda zayıflıktan olmus yanı herkes senınle aynı kıloda olsa aynı sekıl olur tahmınımce
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.