Şimdi Ara

Fitness mı Boks mu?+Vücudum Nasıl..! [BOL SS'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
16.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CanerReyiz

bu saatden sonra boksu boşver body yap bence

Çok mu geç ya. Sonuçta gidip olimpiyatlara katılmıcam. Ufaktan amatör maçlara felan çıksam yeter. Amaç enerjimi boşaltmak.
  • fitnessdan bi zaman sonra sıkılırsın boksa git
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

quote:

Orijinalden alıntı: YhY_

Biz dededen somaliliyiz aslında ama göç etmişler işte zamanında.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

konu dışında gördüğüm en sağlam vücut olabilir. takdir ettim kendi çalışmanı

Eyvallah sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

2side iyi fakat beslenme ve uyku düzenini sağlaman lazım.yoksa bir şey bekleme.

En zor bölümde o zaten benim için. Bazen günde 1 öğün yediğim bile oluyor. Hiç uyumadığım felan. Sıkıntı yani o konuda önemli tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BarVan

vücudun zaten var fitness gereksiz bence boks akar +olarak barfiks olayını biraz geliştirirsin olay tamamdır

Bende bokstan yanayım açıkcası. Çünkü fitness da nere kadar gidebilirsin ki. Yaparsın yaparsın güzel bir vücut olur eyvallah ama başka? Boksun bu yönden daha verimli olucağını düşünüyorum.Geç olabilir belki ama en azından bir lisans alıp ufaktan maçlara çıkma gibi fikirlerde kafamda yok değil hani.

Barfiks işini dahada geliştiricem.Şuan bir duruşta 27 yaptığım oldu. Ama dahada ilerleticem.

Bizim salondada 2-3 tane abi var senin gibi onlarda üniversiteye gidiyor.Yaşın çok geç değil ancak prof. işler yapamazsın sadece amatör maclara cıkarsın.Eger boksa filan başlayacaksan tavsiyem şimdiden esneme hareketleri,squata vs. başla antremanlarda gereginde cok yorulursun yoksa.Birde tavsiyem asla kilo alma.

Ramazan bitti ve yeniden başladım antremanlara.Her zaman esneme hareketleri yapıyorum hamlamamak için.Kondisyonumda gerçekten iyidir yani kolay kolay yorulmam. Kilo konusunda bilmiyorum 65 olsam iyi olucak sanki ama almıyim mi?

Boksa başlıyıcaksan alma derim.Çünkü amatör olarakda az buçuk bir kariyerin olucak.Çoğu boksörün kariyerine bakarsan ilk önce en düşük sikletten başlarlar zamanla yavaş yavaş agırsiklete geceler.Ben 16 yaşındayım 1.80 boyum var 60 kiloyum.kilo almamaya çalışıyorum.Çünkü bu sene büyük ihtimal turnuvalara çıkıcam.benim tavsiyem bu yöndedir.Bide eger 2-3 ay sonra filan başlayacaksan şimdiden ip atla,internette gölge boksunun nasıl yapılıdıgını araştır.Daha dogrusu yumrukların nasıl cıkış yaptıgını sonra ayna karşısına geç ve başla kendinle dövüşmeye Yapın bana kalırsa müsait tahminimce yediğin herşeyi kasa dönüştürüyorsun

Birde bulundugun bölgede muay thai varsa muay thai o yoksa kick boks oda yoksa boks yap derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edriyınnn -- 22 Ağustos 2012; 3:34:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MJoNuRr

O vücudu dahada geliştirip göğsünüzü gere gere gezmenin havası başkadır ben fitness yada body hangisini yaparsanız kısaca vücut geliştirmeyi öneriyorum.Dövüş ve kavga içinde istiyorsanız gene vücut geliştirme derim çünkü zaten sağlam kaslı vücudu sokakda gören adamlar pek yanaşamaz yanaşsada vücudunuz güçlü olduğundan bir yumrukla karşınızdaki adamı yıkma şansınız olur.Bu devirde nerde saatlerce kum torbası yumruklar gibi kavga edip dövüşmek caddede orda burda %95 olarak sağlam yumruğu yiyen oracığa yığılıveriyor.

Ben birazda ufaktan işin tekniğini öğrenip hani amatör maçlara çıkmak enerjimi boşaltmak istiyorum.Tabi vucüt olursa iyi olur ama boksunda inceliklerini öğrenip öyle vucüt yapma daha iyi olur diye düşünüyorum.

• YALARINN !1!11!!111!!!!

Dememizi mi bekliyordun
  • Aynaya bakıp gerçekten şükrettim hayatımda böyle biçimsiz vücud görmedim. Omuz yap biraz one öyle balık gibi . O göğüs arasındaki kıllarda tamam neyse susuyorum
  • beyler bende boks ve body arasında kaldım boy1.86 kilo 60 yaş 18 açıkçası boks yapmayı daha çok istiyorum ama boksta da bodyde ki gibi kas yapabilirmiyim ve izmirde bildiğiniz boks salonları var mı ?
  • Benim boy 178, kilo 60. Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Kilo için.

1 yıl taekwondo ya gitmisligim var. Antremanları cog agırdır. Ama cok iyi oluyordu. Bacakların esnekligi falan. Boksun yanında bunu da degerlendirebilirsin. Ama yaş ilerledikçe daha zor oluyo tabi.
  • karın kasını nasıl yaptığını söylede nasıl yapılmaması gerektiği hakkında bilgi sahibi olalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.