Şimdi Ara

Bu Boy Ve Kiloyla Basketbol Oynanır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.75 boyum 95 kilom var hani 20 kg fazlam var ama bu kalıp olarak var bende mesela genişlik ve kalınlık bakımından yani göbeğim yok bilek ve kol çalışmaya başladım malum yaz geldi
    kilo konusuna gelince biliyorum hantal oynanır böyle ama Ramazan'a kadar 10 kilo veririm amacım ise seneye okul takımı olmasa bile sınıfta bir numara olmak hatta kendi devremdekiler içinde en iyisi olmak amacım zor çünkü okulda iyi basketçiler var ama yaz ayında hemen evin yanında park var orda günlük 1.5-2 saat çalışırım arkadaş ortamıda kurabilirsem mahallede bayağı bir gelişirim okula kadar ayrıca yüzme'ye yazılabilirim bacak ve kol kaslarını güçlendirmek için.
    bu boy ile basket oynanır mı ? ve hangi mevkide oynanır ? son olarak ideal kilom kaç olmalı basket için 80 iyi gibi düşünüyorum yaz bitene kadar boyumuda napar eder 177 yaparım

• 1.95 boy 90 kg var 1.77 boyla yapabilceğin tek şey şut atmak ama zayıflarsan ve hızını arttırırsan iyi koşup mücadele edersen iyi oyniyabilirsin :D
  • Bende 1.81 94 çok şikayetciyim iyi oynayamıyorum herkes ayı diyo bana kilo vermemiz lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy 1.81 kilo 65 bende zayıfım

• Bende 1.79 59 kiloyum zayıfım kilo almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

1.95 boy 90 kg var 1.77 boyla yapabilceğin tek şey şut atmak ama zayıflarsan ve hızını arttırırsan iyi koşup mücadele edersen iyi oyniyabilirsin :D

bu yaz bitene kadar 1.77-1.78 olurum dedim zaten okul seneye kadar 1.80 bulurum ki bence yeter tek sorun kilom 80-85 aralığımı iyi olur 70-75 aralığımı basket için ?
  • yas kac acaba
    bir de kilo vermen lazim ama o kadar kolay degil
    fitness ve diyet grek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.85 boy 75 kg bende bu yaz basketbol için çalışmalara baslıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

yas kac acaba
    bir de kilo vermen lazim ama o kadar kolay degil
    fitness ve diyet grek

metabolizmam sağlam
    spor yapmadan bile abartmadan yersem kilo veriyorum şu son sınavlar bitsin basket + yürüyüş + belki yüzme de eklenirse haftada 3.5 veririm rahat
    boy atamda yeter bana
  • 184 boy 71 kilo. ALLAHa şükür uzamaya devam ediyorum yaşım 15 hızlıda koşuyorum. sınıfın en iyi basketçisiyim ve bzm snfta ii basketçiler var. okul takımı malesef oluşturulmadı. bilader ben liseye basketbol aşkı ile girdim okulun kapalı spor salonu var bedende hep basket oynardım. sonra herkes futbolla ilgilenince bende basketten soğumaya başladım futbola ısındım ve ben futbolla büyüdüm 6 7 8 .sınıfta futbol delisiydim ama 8 de basketbola yöneldim ve şimdide basket mi futbol mu diyorum kendi kendime. herkesinin ayrı bir sorunu var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıamberke

15 yaşındayım
    1.75 boyum 95 kilom var hani 20 kg fazlam var ama bu kalıp olarak var bende mesela genişlik ve kalınlık bakımından yani göbeğim yok bilek ve kol çalışmaya başladım malum yaz geldi
    kilo konusuna gelince biliyorum hantal oynanır böyle ama Ramazan'a kadar 10 kilo veririm amacım ise seneye okul takımı olmasa bile sınıfta bir numara olmak hatta kendi devremdekiler içinde en iyisi olmak amacım zor çünkü okulda iyi basketçiler var ama yaz ayında hemen evin yanında park var orda günlük 1.5-2 saat çalışırım arkadaş ortamıda kurabilirsem mahallede bayağı bir gelişirim okula kadar ayrıca yüzme'ye yazılabilirim bacak ve kol kaslarını güçlendirmek için.
    bu boy ile basket oynanır mı ? ve hangi mevkide oynanır ? son olarak ideal kilom kaç olmalı basket için 80 iyi gibi düşünüyorum yaz bitene kadar boyumuda napar eder 177 yaparım

Yapacağın tek şey 75 kilogram olmak. Bende 176 cm im 75kg ım sf oynuyorum (small forward) biraz da hızını arttirip şutunu geliştirirsen tadından yenmez. Sen sf oyna 75kg olmaya calış.

• Pota altı oyna, Ya da 4 numara oyna. şutlarını geliştir. Sırtın dönük pota altı girmeye çalış. Biraz da bacak arası geçirme çalışmaları yap. Çok zor savunulursun ve iyi bir oyuncu olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.