Arkadaşlar 18e gireli 1 ay oldu boyum 178.Lise 1den lise 3e kadar neredeyse 3-4 cm uzamıştım.Lise 4te balık yağını kullandım 4ay geeçen sene 7 cm kadar uzadım.Şu sıralar bakıyorumda son 3.5 aydır boyum uzamadı sizce 183 olabilir miyim ? 5-10 cm arası uzayabilir miyim 21e kadar.Yada siz 18den sonra ne kadar uzadınız ?
hangi marka balık yağını kullanmıştınız acaba?
reklam yapmış olmayayım Türk malıydı kullandıgım
up up up
quote:
Orijinalden alıntı: alfatim
up up up
up up
Arkadaşlar biraz fikir yardımı yapın lütfen,görüp boş geçmeyin
Kilo kaçtı balık yağını kullanırken? Benimde boy 1.72 lise 4 e gidiyorum. Lise 1 deyken 1.70 di :(
Arkadaslar yasim 16 subatta 17 olacak Babam 1.90 Annem 1.63 Amcalarimin en kisasi 1.75 civari en uzunu babam kadar var Dayilarimin en kisasi 1.65 ama onu gectim digerleri hep 1.80 civari 1 aydir hergun barfix cekiyorum bar a asiliyorum hayatim futbol ile gecti hep spor yaptım suan balya denilen balik yagini kullanmaya basladm 2 gundur Boyum 1.70-1.72 arasi sizce lise 4 de seneye yada 18 e kadar 1.80 olurmiyum
quote:
Orijinalden alıntı: diwac123
Arkadaslar yasim 16 subatta 17 olacak Babam 1.90 Annem 1.63 Amcalarimin en kisasi 1.75 civari en uzunu babam kadar var Dayilarimin en kisasi 1.65 ama onu gectim digerleri hep 1.80 civari 1 aydir hergun barfix cekiyorum bar a asiliyorum hayatim futbol ile gecti hep spor yaptım suan balya denilen balik yagini kullanmaya basladm 2 gundur Boyum 1.70-1.72 arasi sizce lise 4 de seneye yada 18 e kadar 1.80 olurmiyum
Kardeş süt yoğurt falan önerirmisin?
Kg 70di başladıgımda.Arkadaşlar 18den 21e kadar 5cm uzayamaz mıyım? up up up
quote:
Orijinalden alıntı: Cimbom old boys
Kardeş süt yoğurt falan önerirmisin?
Gunde 1lt süt tüket mutlaka sonuc verir
up up up
up
up
quote:
up
Hiç mi ilgilenen cevaplayan olmaz arkadaşlar yapmayın
quote:
Hiç mi ilgilenen cevaplayan olmaz arkadaşlar yapmayın
Alıntıları Göster
beslenmenize dikkat edin.
unlu ve şekerli gıdalar yemeyin.
ev yapımı yoğurt tüketin. kefir için ,
spor yapın.
quote:
Orijinalden alıntı: yusufziya
beslenmenize dikkat edin.
unlu ve şekerli gıdalar yemeyin.
ev yapımı yoğurt tüketin. kefir için ,
spor yapın.
Alıntıları Göster
18'den sonra 5-6 cm uzamak mümkün mü yani ?
quote:
18'den sonra 5-6 cm uzamak mümkün mü yani ?
Alıntıları Göster
up up up
quote:
up up up
Alıntıları Göster
ben lise1deyken boyum 1,82 idi. yaş 23 oldu hâlâ aynı. o yaşta beni görenler 2metre olcan sen diyolardı ama sonra hiç uzamadım. hatta geçen gün ölçtüm 1,80 çıktı. moralim bozuldu. yanlış mı ölçtüm bilmiyorum
0110engin
kullanıcısına yanıt
Sabah ölçtüğünde ve akşam ölçtüğünde farklı çıkar doğaldır :). Dostum ben 17 yaşından 18 yaşıma uzadım ama baya acaba bir 5 cm daha atar mıyım