Şimdi Ara

boy uzatma ürünü satogrowth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
26.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satogrowth Avustralya menşeeli doğal içerikli boy uzatma ürünüdür. Satogrowth vücutta dengeli ve kalıcı bir boy uzaması sağlar. Doğal olması nedeni ile herhangi bir yanetkisi yoktur. Satogrowth ürünlerinin en büyük özelliği, gelişme çağını tamamlamış, boy uzaması durmuş kişilerde dahi, belirli oranlarda boy uzaması sağlamasıdır.
    Satogrowth ile birlikte "özel boy uzatma egzersiz ve diet kitapçığı" ücretsiz olarak verilmektedir. Satogrowth düzenli kullanım sonucunda hedeflediğiniz boya ulaşmanız için dört ayrı paket olarak kullanıma sunulmaktadır.

Etkili sonuçlar için ürünü talimatlara uygun düzenli bir şekilde kullanmak gerekir. Boy uzama seviyesi kullanıcının yaşına ve bünyesine göre değişir. Hedeflediğiniz boy uzaması ve yaşınızı dikkate alarak ürün seçimini yapmanız uygun olacaktır.

BİLGİ Almak ve Ürün SİPARİŞ Etmek için aşağıdaki iletişim kanalarını kullanabilirsiniz.

Emre Urak
    Gsm: +90 534 933 82 55
    boyuzatma.us@hotmail.com
    www.naturalboyuzatma.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-urak -- 12 Aralık 2009; 11:41:59 >

• Biraz daha detaylı bilgi versen ?? Ne kadar bunun fiyatı ..mesela ben kendi adıma soriytim.. 23 yaşında biri için ne kadar etkili olur.... benim boyum 1.75 ama mümkün olsa daha da uzamak isterim... açıkcası ben bu tür şeylerin uydurmaca old.nu düşünüyorum .. en azından 23-24 yaşından sonra büyüme olmayacağı için uzamanın da olmayacağını düşünüyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Biraz daha detaylı bilgi versen ?? Ne kadar bunun fiyatı ..mesela ben kendi adıma soriytim.. 23 yaşında biri için ne kadar etkili olur.... benim boyum 1.75 ama mümkün olsa daha da uzamak isterim... açıkcası ben bu tür şeylerin uydurmaca old.nu düşünüyorum .. en azından 23-24 yaşından sonra büyüme olmayacağı için uzamanın da olmayacağını düşünüyorum ...
    Kendisi hormon değil ama, "Büyüme hormonu salgılatıcısı" diye biliyorum.

Ancak bütün hormonların oldukça hassas bir dengesi vardır. Her hormon uygun dönemlerde uygun miktarlarda salgılanırsa vücut dengemiz idame ettirilebilir.

Büyüme hormonunun ergenlik döneminde aşırı salgılanması "devlik" denilen aşırı boy uzamasına neden olur.
    Ergenlik çağı sonrası aşırı salgılanması ise daha kötü, çünkü uzun kemiklerin büyüme plakları kapandığı için kollarınız, bacaklarınız uzamazken, ellerinin, ayaklarınız, kafanız, burnunuz, çeneniz büyür ve genişler.

Bence çok iyi araştırılması gerekir. En doğrusu gidip bir ortopediste sormak olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraq

Kendisi hormon değil ama, "Büyüme hormonu salgılatıcısı" diye biliyorum.

Ancak bütün hormonların oldukça hassas bir dengesi vardır. Her hormon uygun dönemlerde uygun miktarlarda salgılanırsa vücut dengemiz idame ettirilebilir.

Büyüme hormonunun ergenlik döneminde aşırı salgılanması "devlik" denilen aşırı boy uzamasına neden olur.
    Ergenlik çağı sonrası aşırı salgılanması ise daha kötü, çünkü uzun kemiklerin büyüme plakları kapandığı için kollarınız, bacaklarınız uzamazken, ellerinin, ayaklarınız, kafanız, burnunuz, çeneniz büyür ve genişler.

Bence çok iyi araştırılması gerekir. En doğrusu gidip bir ortopediste sormak olur.

Alıntıları Göster
    hormon ya da kimyasal madde yok ama 35 yaşın altında ki herkesin boyunu uzatıyor ilginç

istediği kadar hormon olsa bile büyüme yaşı bitmiş bireyde büyüme hormonu kullanılırsa kemiklerin orantısız büyümesi gibi bir hastalık ortaya çıkar kolunuz sabit kalır el parmaklarınız büyür vücut sabit kalır kafanız büyür gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltRider

hormon ya da kimyasal madde yok ama 35 yaşın altında ki herkesin boyunu uzatıyor ilginç

istediği kadar hormon olsa bile büyüme yaşı bitmiş bireyde büyüme hormonu kullanılırsa kemiklerin orantısız büyümesi gibi bir hastalık ortaya çıkar kolunuz sabit kalır el parmaklarınız büyür vücut sabit kalır kafanız büyür gibi

Alıntıları Göster
    Evet sakat bişi ... anormal bi gelişme olup de biyerimizde bazı yerlerde olduğu gibi kalrısa o zaman ...

• quote:

Evet sakat bişi ... anormal bi gelişme olup de biyerimizde bazı yerlerde olduğu gibi kalrısa o zaman ...

Alıntıları Göster
    ben 15 yaşındayım boyum 180 , 18 e gelince kullanıcam..
    185 sınırını aşamassam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

185 sınırını aşamassam..

Alıntıları Göster
    Harryblade 15 yaşındaysan ve 180 isen hiç zorlama kendini ve kafanı da takma bence.... 15 çok erken... büyüme 23 e kadar sürüyo... bu yüzden sen uzarsın daha .. süt içmeyi ihmal etme... sabah akşam süt iç 1 bardak... ayrıca proteinli şeylerden ye sürekli... et,süt,yumurta ,yoğurt vs. ye... inan bana o zaman bu tozlara gerek kalmaz.. 1.85 i bulabilirsin ama 1.83 bile olmayı bırak 1.80 bile kalsan dua et bence... ama insan hep daha fazlasını istiyo bilirim... benim boy da 1.75 ama yetmiyo kardeşim ..

• quote:

Harryblade 15 yaşındaysan ve 180 isen hiç zorlama kendini ve kafanı da takma bence.... 15 çok erken... büyüme 23 e kadar sürüyo... bu yüzden sen uzarsın daha .. süt içmeyi ihmal etme... sabah akşam süt iç 1 bardak... ayrıca proteinli şeylerden ye sürekli... et,süt,yumurta ,yoğurt vs. ye... inan bana o zaman bu tozlara gerek kalmaz.. 1.85 i bulabilirsin ama 1.83 bile olmayı bırak 1.80 bile kalsan dua et bence... ama insan hep daha fazlasını istiyo bilirim... benim boy da 1.75 ama yetmiyo kardeşim ..

Alıntıları Göster
    böyle bir ilaçla mumkun degıl arkadaşlar bıraz daha gerçekci olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

böyle bir ilaçla mumkun degıl arkadaşlar bıraz daha gerçekci olalım

Alıntıları Göster
    Valla ben garanti olan... ve anormal bi etki göstermeyen bişi bulsam alırım ... ama güvenemiyorum + param yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

185 sınırını aşamassam..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

185 sınırını aşamassam..

1,80 boyun var ve hala sorun mu yapıyosun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

185 sınırını aşamassam..

1,80 boyun var ve hala sorun mu yapıyosun

Alıntıları Göster
    ya açıkcası bana pek inandırıcı gelmiyo bu tür şeyler kalıcı bi hastalık yapmica ne malum hem boyunuzu uzatuyo hemde hiç bi yan etkisi yok acayip bişi söleyen akadaş kullanmışmı acaba biraz bilgi verirse seviniriz

• www.geyiq.com
    HugeDomains.com - Shop for over 300,000 Premium Domains
    http://www.geyiq.com/forum/didher-sporlar/boy-uzatma-21283.html

bodyforumtr vücut geliştirme forumu
    BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/satogrowth-t8847.html?s=3896e7139b5ce81c7ad14fbbbe626210&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Şubat 2008; 23:05:15 >

• quote:

www.geyiq.com
    HugeDomains.com - Shop for over 300,000 Premium Domains
    http://www.geyiq.com/forum/didher-sporlar/boy-uzatma-21283.html

bodyforumtr vücut geliştirme forumu
    BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/satogrowth-t8847.html?s=3896e7139b5ce81c7ad14fbbbe626210&
    bunlar para tuzakları ya doğal yöntemlerle boy uzatin sağlikli besleniin süt ürünler yiyin bide düzenli spor

• quote:

Orijinalden alıntı: unalkoc

bunlar para tuzakları ya doğal yöntemlerle boy uzatin sağlikli besleniin süt ürünler yiyin bide düzenli spor

Alıntıları Göster
    quote:

BİTKİSEL YANETKİSİ YOK - FİYATI NEKADAR

AVUSTRALYA İthalimi

Simdiye kadar boy uzatma iddialarinda bulunan hicbir hap, ilac ya da urun bir bilimsel arastirmadan gecmemistir. "Yan etkisi yok" diye tabir edilen olgu gercek degildir. Besinlerden gelen dogal proteinler bile sindirildikten sonra toksin olusturuyor iken, bu sentetik haplarin vucutta yan etki olusturmadigini soylemek cok sacmadir. Kisa donem yan etkisi olmamasi demek, uzun vadede yan etkisi olmayacagi anlamina gelmez. Bu "Sato"nun sitesine gittim:

a) 4 inch (~10 cm)'e varan boy uzamasi
    b) Kemik gelisme hizinda %38-45 arasinda artma
    c) 40 hatta 50 yaslarinda dahi boy uzamasi

..gibi sacma sapan iddialari destekleyen tek bir bilimsel veri yok. Hele hele posturu duzeltmesi iddiasi en komigi. Sen 8 saat masa basinda calis, egzersiz yapma, dogru beslenme, yeterli uyuma, bir hap at agzina her gun posturun duzelsin, olacak is mi bu?

sana tavsiyem, vucudunu kobay olarak kullanmadan once dogru yeme ve yasama onerilerini hayata gecirmeye calis.

Söylediklerine katılmamak elde değil

• quote:

quote:

BİTKİSEL YANETKİSİ YOK - FİYATI NEKADAR

AVUSTRALYA İthalimi

Simdiye kadar boy uzatma iddialarinda bulunan hicbir hap, ilac ya da urun bir bilimsel arastirmadan gecmemistir. "Yan etkisi yok" diye tabir edilen olgu gercek degildir. Besinlerden gelen dogal proteinler bile sindirildikten sonra toksin olusturuyor iken, bu sentetik haplarin vucutta yan etki olusturmadigini soylemek cok sacmadir. Kisa donem yan etkisi olmamasi demek, uzun vadede yan etkisi olmayacagi anlamina gelmez. Bu "Sato"nun sitesine gittim:

a) 4 inch (~10 cm)'e varan boy uzamasi
    b) Kemik gelisme hizinda %38-45 arasinda artma
    c) 40 hatta 50 yaslarinda dahi boy uzamasi

..gibi sacma sapan iddialari destekleyen tek bir bilimsel veri yok. Hele hele posturu duzeltmesi iddiasi en komigi. Sen 8 saat masa basinda calis, egzersiz yapma, dogru beslenme, yeterli uyuma, bir hap at agzina her gun posturun duzelsin, olacak is mi bu?

sana tavsiyem, vucudunu kobay olarak kullanmadan once dogru yeme ve yasama onerilerini hayata gecirmeye calis.

Söylediklerine katılmamak elde değil

Alıntıları Göster
    gercekten işe yaradıgını dusunuyorum param olsa alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Bu tur seyler hikaye bana gore. Boyu dogal olmayan yollardan uzatmak diye bir sey bence olamaz. Olsa bile yan etkileri vardir. Herseyin en iyisi dogal olani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Bu tur seyler hikaye bana gore. Boyu dogal olmayan yollardan uzatmak diye bir sey bence olamaz. Olsa bile yan etkileri vardir. Herseyin en iyisi dogal olani.

Alıntıları Göster
    boyum 1.92 2m olamazsam 24 e kadar (18 yaşındayım) alırım walla:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Geekking

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GeeKKiNG

valla 15 yaşındayım boyum 1.84 boy konusunda tek dileğim 1.90 ı geçmemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Dent

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_

quote:

KaLıp oLursa ßoy Ne Kadar Uzun oLursa O Kadar GüzeL Görükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: hawaiigal

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    acıkcası ben pek ınanmıyorum bu uzama ısıne.yanı ne kadar etkı edebılrkı pek sanmıyorum.bı de orantısız sekılde bır buyume olursa:S bı yerlerın uzar bı yerlerın sabıt kalır falan.cok sakat ıs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.