Şimdi Ara

boya koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabama kaput koruma ve boya koruma yaptırmayı planlıyorum servis solargard marka ile ön tamponu ve ön kaputu 1000 tl ye komple yaparım dedi ayrıca motor koruma ve cam su iticileri bedavaya yapıyor amakaput korumanın mikronu 140 mış birkaç yerde okudum düşük gibi geldi mikronu bana sizce kaç olmalı?

• Fazla paran var galiba hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet3536

arkadaşlar arabama kaput koruma ve boya koruma yaptırmayı planlıyorum servis solargard marka ile ön tamponu ve ön kaputu 1000 tl ye komple yaparım dedi ayrıca motor koruma ve cam su iticileri bedavaya yapıyor amakaput korumanın mikronu 140 mış birkaç yerde okudum düşük gibi geldi mikronu bana sizce kaç olmalı?

komple kaput, 2 yan çamurluk ön tampon, ön direkler, boya koruma (nano değil sadece meg. ürünü sürdüler onu belirteyim) motor koruma, döşeme temizliği,iç temizlik 500 tlye yaptırdım bu sana fikir verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiFANBOY -- 13 Haziran 2013; 18:02:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

arkadaşlar arabama kaput koruma ve boya koruma yaptırmayı planlıyorum servis solargard marka ile ön tamponu ve ön kaputu 1000 tl ye komple yaparım dedi ayrıca motor koruma ve cam su iticileri bedavaya yapıyor amakaput korumanın mikronu 140 mış birkaç yerde okudum düşük gibi geldi mikronu bana sizce kaç olmalı?

komple kaput, 2 yan çamurluk ön tampon, ön direkler, boya koruma (nano değil sadece meg. ürünü sürdüler onu belirteyim) motor koruma, döşeme temizliği,iç temizlik 500 tlye yaptırdım bu sana fikir verir.

ilaveten araç alt koruma da yaptırdım nissan yeni aldığımız juke için 500 lira, imzadaki araç için 700 lira aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

ilaveten araç alt koruma da yaptırdım nissan yeni aldığımız juke için 500 lira, imzadaki araç için 700 lira aldı.

peki bu yaptırdığınız yer servis yoksa başka bir yer mi ?

• 1 çok fazla hocam kazık resmen
  • Nissan yetkili bayii Yüzbaşıoğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 14 Haziran 2013; 9:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Nissan yetkili bayii Yüzbaşıoğlu

mikronu kaçtı ? markası neydi bide bu solar gard en iyilerinden biriymiş internette öle yazıyor. bide ben izmirde ikamet etmekteyim.
  • samet3536 S kullanıcısına yanıt
    Meguiars ürünleri kullandılar ama kalınlık kaç mikrondur bilemem.
  • sitelerde bir sürü satılıyor kendin al yap paran cebinde kalsın. ben (sarı) vosvosa yaptım süper oldu. meguiars gold class carnauba cila uyguladım sadece. bu şişe bitince nano alacağım.

500 veririm yaptırırım dersen olur ama 1000 aşırı yüksek.
  • Araç yeni ise,kil+ag srp 500,fk1000p,süngerler dahil maksimum 100 tl tutar.Birazda bilek gücü,yarım günde araç pıırıl,pırıl.Araç yıkamayı dahi bilmeyen kişilere boya koruma diye araç teslim etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 14 Haziran 2013; 17:36:23 >
  • Bu gibi konularda laf dönüp dolaşıp şu ürünleri al kendin yapa geliyor; ama bu iş hakikaten ince işçilik, yatkınlık ve el becerisi isteyen bir iş bence. Arabaya boya koruma yapacağım, dışarıya vereceğim paraya göre devasa kara geçeceğim diye aracınızı mahvede debilirsiniz ki bunu benim bir tanıdığım yaptı.

Büyük bir hevesle malzemelerli aldı, arabaya girişti ve aracı mahvetti. Sonra profesyonel ellerde araç kendine geldi..

Bahsedilen rakam bana da fazla geldi, bir de bu işlerde peşin para oldu mu ciddi pazarlık şansı oluyor, fiyatı kırmaya çalışın ya da başka yerlerden de teklif alın.
  • 0 km araç teslim alacagım kısa bir süre sonra sonax da boya koruma yaptırmayı düşünüyorum 290 tl imiş koltuk koruma ile birlikte kaput filmide çektirecektim ama vazgeçtim daha çok olumsuz yorumlar var...daha önce sonax da yaptıran arkadas varmı..
  • Acemi bir kişi polisaj kullanmadığı sürece problem çıkmaz.Ayrıca 0 km araca boya koruma nedir anlamış degilim.
  • ben 7 ay önce arabamı 0 aldım 60 bine yanında boya koruma verdiler boya koruma 0 arabalarda sadece üzerine bir tabaka sıkıp siliyorlar asıl boya korumaya arabayı belli bir süre kullandıktan sonra polisaj makinasıyla yapıp küçük çiziklerden aırıyorlar.1000 tl çok dediğiniz gibi kim parasını sokağa atmak isterki ama araba zaten yeni sayılır kaput koruma filimlerini belli yerlerde yaptırmak lazım sağlam olsun işimiz sonra atma falan yaparsa tepki göstericek brilerini bulalım karşımızda ziebartden fiyat aldım ön tampon ön kaput komle ayrıca boya koruması falan 1200 dedi sadece telfonda tabi gittiğimde pazarlık olur.Sonaxa da gidip fiyat alıcam izmirdeki nasıl bilmiyorum bilgisi olan varsa ziebart yada sonax söylerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

0 km araç teslim alacagım kısa bir süre sonra sonax da boya koruma yaptırmayı düşünüyorum 290 tl imiş koltuk koruma ile birlikte kaput filmide çektirecektim ama vazgeçtim daha çok olumsuz yorumlar var...daha önce sonax da yaptıran arkadas varmı..

Hocam istasyondan istasyona bile fark eder. Hangi istasyonda yaptırmayı düşünüyorsanız yazarsanız tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

0 km araç teslim alacagım kısa bir süre sonra sonax da boya koruma yaptırmayı düşünüyorum 290 tl imiş koltuk koruma ile birlikte kaput filmide çektirecektim ama vazgeçtim daha çok olumsuz yorumlar var...daha önce sonax da yaptıran arkadas varmı..

Hocam istasyondan istasyona bile fark eder. Hangi istasyonda yaptırmayı düşünüyorsanız yazarsanız tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapacaktır.

ist eyüp veya küçükköy de düsünüyorum en yakında onlar var....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

ist eyüp veya küçükköy de düsünüyorum en yakında onlar var....

http://www.youtube.com/watch?v=TC5_BGWOf2s

sıfır arabaya yapılan boya koruma bu olması lazım polisajla yapılan belli bir kullanımdan sonra bu boya korumanın süresi daha kısa oluyo ama ben alırke nserviste bedavaya yaptırdım bence dursun 4-5 ay sonra yaptırın adam gibi boya koruma ama kaput koruma filmini yaptırmanızı tavsiye ederim sonra rötuş falan uğraşmak gerekiyo sorun oluyo büüyk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.