Şimdi Ara

BOYA KORUMA HİKAYEMİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arabam 3.yılıı doldurdu, her yıl yaptırırm, arabamı yeni görenler sıfır zannedip hayırlı olsun kaça aldın diyorlar, iyi bir boya koruma düzenli yaptırılırsa hiçte hikaye değil,farkını yıllar sonra anlarsınız.gerçekten parlatma olduğu gibi koruma özelliği var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

arabam 3.yılıı doldurdu, her yıl yaptırırm, arabamı yeni görenler sıfır zannedip hayırlı olsun kaça aldın diyorlar, iyi bir boya koruma düzenli yaptırılırsa hiçte hikaye değil,farkını yıllar sonra anlarsınız.gerçekten parlatma olduğu gibi koruma özelliği var....

emremuslu arkdaşlar bir şeyin farkında değil. evet araba üzerine oynanan para tuzakları çok kabul ediyorum. ama senden şunu istiyorum.. boya koruma yaptırırken aracına ne yapıyorlar? mavi renkli cilayı döküp uyguluyorlar mı? başka ne yapıyorlar boya ya?
  • arkadaşım , ben 2005te yeni focusumu ilk aldığımda otokoçta yaptılar, her yıl tekrarlattım, zaten 6. aydada ücretsiz olarak bakımını yapıyorlar, nasıl yapıldığına gelince görmedim çünkü alt katta bir yere götürüyorlar, ama inan arabam sfır görüntüsünde tabii fırça ile yıkatmıyorum, sora söyleniği gibi pahalı değil 160 ytl ye hem boya hem motor koruma yaptılar.bence değer ,ancak 3.4. yıllarda arabanı satacaksan değermi tartışılr, ama bence yinede değer satarken albenisi olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

arabam 3.yılıı doldurdu, her yıl yaptırırm, arabamı yeni görenler sıfır zannedip hayırlı olsun kaça aldın diyorlar, iyi bir boya koruma düzenli yaptırılırsa hiçte hikaye değil,farkını yıllar sonra anlarsınız.gerçekten parlatma olduğu gibi koruma özelliği var....

emremuslu arkdaşlar bir şeyin farkında değil. evet araba üzerine oynanan para tuzakları çok kabul ediyorum. ama senden şunu istiyorum.. boya koruma yaptırırken aracına ne yapıyorlar? mavi renkli cilayı döküp uyguluyorlar mı? başka ne yapıyorlar boya ya?

• boya koruma ile cila farklı şeyler.

boya koruma saydam bir sıvı oluyor genelde baya sulu bişi, cila genelde koyu kıvamlı beyaz krem gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.