Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.392
Cevap
63
Favori
909.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

Orijinalden alıntı: Luti

quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Sonax turuncu şampuan mı Meguiras wash wax sarı olanı mı tavsiye edersiniz.

Sonax turuncu konsantre ph nötr bir şampuandır.

Araçta boya koruma varsa buna bir zarar vermez.

Cilalı değildir.

Meguiarsınki ise adı üstünde cilalı şampuandır.

Aracı yıkadıktan sonra üzerinde cila tabakası olur.

Tabi uzun süreli değil.

Sizin kullanım amacınıza göre değişir.

cilalı olsun fısfıs cilalardan kullanamam diyorsanız meguiars, yoksa etkin temizlik boyaya zarar vermesin diyosanız sonax turuncu.

Sonax o kullanıyorum zaten sorun eksik oldu.

araç boya koruma var meguiars ultimate quik esc var sonax a devam mı edeyim meg sarıya ya mı geçeyim şeklinde soracaktım.

teşekkürler ilginize.

birede meg cleaner wax var quik wax la aynı mı.

farklı bi özelliği var mı.

Ben meguiars cilalı şampuan ve sonax hızlı cila uyguluyorum, çok memnunum.

İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: secospacos

istanbulda killeme-pasta-cila-boya koruma -detaylı iç ve motor temizliği'ni hakkıyla yapan ama 300tl'nin altında olan bir yer yok mu ya?
    sonax 500 istiyor

Hakkiyla yapiyorlar ama cidden,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Yeni bir araç aldım, ve genelde 2. köprü yolunda kullandığım için boyasını koruma amaçlı ön kaput, çamurluklar ve belki tampon u film ile kaplatmak istiyorum.

Bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilir mi? tahmini fiyat verebilirseniz o da çok faydalı olacaktır. Ayrıca İstanbul Anadolu yakasında güvenilir yer bilen varsa çok iyi olur.

İstanbulda yaşıyorum, Sonax ve Ziebart tan fiyat aldım. Ziebart ın fiyatı çok yüksek geldi bana (1750TL). Sonax ondan çok daha ucuz, ancak kalite olarak nasıldır?

Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden.
  • arkadaşlar facebook yarışması var, soruları yanıtlayıp en çok puan toplayanlara ücretsiz boya koruma ve benzeri bakım hizmetleri veriyorlar 'başka kasko' diye aratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjar -- 11 Ocak 2014; 23:57:20 >
  • musaozcan M kullanıcısına yanıt
    ankara'da olsaydınız yardımcı olurdum komple nano teknoloji boya koruma 300 civarı kaput yanlış hatırlamıyorsam 300 ile 350 arası aracın altına komple pütür 200 civarıda o tuttu arkadaşa yaptırdık sıfır hyundai İ30 araca servis bu işlemlere normal boya koruma olmak üzere 1900tl fiyat vermişti biz nano yaptırdık.
  • Özelikle herkese merhaba
    Forumda yeniyiz firma olarak.
    Firmamız 2005 den bu yana aktif olarak Detaylı iç temizlik, Dış pasta cila oto boya koruma sistemlerinde hizmet vermektedir.
    Önceliğimiz her zaman 1 kerelik müşteri kazanmak değil müşteri memnuniyeti ile daima hizmet vermektir.
    Firmamızda araçlarınıza ücretsiz olarak demo yapmaktayız, demo sonrası ortaya çıkan sonuç ile aracınıza işlem yaptırabilirsiniz.
    Yapmanız gereken sadece telefon numaralarımızdan bize ulaşıp aracınıza randevu alıp mesai saatleri içinde demo ve sonrasında işlem yapabiliriz. Araç ayrımı yapılmadan tüm araclara hizmet vermekteyiz. Firmamızda kullanılan ürünler dünyada kalitesini ispatlamış markalardır.
    Uygulama yaptıgımız araçları facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.
    irtibat bilgilerimiz :
    Siyavuşpaşa Mahallesi Eski Londra Asfaltı
    No: 71 / 1 Bahçelievler / İST
    Telefon: (212) 442 00 99
    GSM: (530) 604 37 55

ilgi ve alakanız için simdiden teşekkrür ederiz

• Arkadaslar boya koruma bir aliskanlik haline geldi bende, senelerdir boya koruma yapmadan arabaya binmedim. faydasina inaniyorum. Hep Sonax da yaptiririm. Uygulama yapilirken de bir kac kez seyretme imkanim oldu. sorum su:

Simdi bilmem kac mikron kalinliginda nano koruma su kadar lira daha kalin tabaka istersen su kadar lira deniyor. Gectigimiz agustos ayinda nano uygulama yaptirirken oyle bir hassas olcum bicim isi gozlemleyemedim. Adam sungerle bezle fisfisla yapiyor geciyor. Simdi bu uzerindeki korumanin etkisi dolunca "hadi bu sefer daha kalin tabaka at" desem daha cok para versek, bunlar nasil tabakanin her noktada mesela 10 mikron olmasini saglayacaklar? Hadi diyelim onlar sagladigini iddia ediyorlar, ben nasil saglamasini yapacagim? Sizce bu isin mikron mikron ayarlanmasi mumkun mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni araç aldım beyaz renkte boya koruma yaptırmak istiyorum ama 400 tlden aşağı bir fiyat veren yok. Cila alıp kendim otoparkta yapayım diyorum. Bir çok forumda da kendiniz yapın çok farklı bir şey olmaz yazmışlar. Bunun üzerine bauhausa gittim cilalara baktım iki tanesi gözüme çarptı. Forumlarda herkes meguiars diye bir markayı övüyorlar ama sanırım satışı pek yok internetten sipariş etmek gerekiyor. Bauhausta turtle wax diye bir marka var nasıldır kullanan var mıdır acaba? Bu iki waxtan hangisini kullanmak daha mantıklı olur acaba?https://store.donanimhaber.com/8e/a3/2e/8ea32e73cc4e617165ad0192639be11a.jpghttps://store.donanimhaber.com/8e/a3/2e/8ea32e73cc4e617165ad0192639be11a.jpg

• Gökhan Göçer kullanıcısına yanıt
    mümkündür yalnız boya koruma yapılır yapılmaz ölçüm tespiti yapmak biraz daha zorur akşam uygulanan boya korumanın ölçümü sabah yapılırsa daha sağlıklı olur. ölçüm parça parça yapılır eksik olan kısımlara yeniden uygulama yapılır..... yalnız bu zaten yapılması gereken işlemdir bunun için ek ücret ödemeye gerek yoktur. her uygulama sonrası ölçüm yapılmalı zayıf bölgelere yeniden yapılmalıdır bu normal uygulamadır. sonax türü yerlere değilde forumda önerilen başka yerlere gidebilirsiniz.
  • aliemree A kullanıcısına yanıt
    hocam bulunugunuz il'de oto boya malzemeleri satan yer varsa oralardan almanız daha uygun olacaktır. yaptıgım araştırmalar sonucunda daha kaliteli veya madül ürünler var neredeyseyarı fiyatına. malco amerikan ve 3D önerebilirim malcohemen hemen aynı 3D, meguiars'dan çok daha kaliteli teknolojik olarakda çok ilerde
  • Yapilan yere gore degistigini biliyorum ancak ortalama bir pasta cila fiyati ne kadar olur?
  • mertgüven M kullanıcısına yanıt
    İstanbul avrupa yakasındayım bahçelievlerde. Nerede bulabilirim bu tarz malzemeleri acaba bilen biri yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemree

Merhaba arkadaşlar. Yeni araç aldım beyaz renkte boya koruma yaptırmak istiyorum ama 400 tlden aşağı bir fiyat veren yok. Cila alıp kendim otoparkta yapayım diyorum. Bir çok forumda da kendiniz yapın çok farklı bir şey olmaz yazmışlar. Bunun üzerine bauhausa gittim cilalara baktım iki tanesi gözüme çarptı. Forumlarda herkes meguiars diye bir markayı övüyorlar ama sanırım satışı pek yok internetten sipariş etmek gerekiyor. Bauhausta turtle wax diye bir marka var nasıldır kullanan var mıdır acaba? Bu iki waxtan hangisini kullanmak daha mantıklı olur acaba?https://store.donanimhaber.com/8e/a3/2e/8ea32e73cc4e617165ad0192639be11a.jpghttps://store.donanimhaber.com/8e/a3/2e/8ea32e73cc4e617165ad0192639be11a.jpg

Hocam ptfe 10 numaradır, yanlız el ile uygulayacaksanız panel panel uygulayın, daha sonra kuru bir microfiber bez ile silin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aliemree A kullanıcısına yanıt
    hocam ben ankaradayım malzeme satışı konusunda ankarada boya koruma malzemeleri toptancısı var benim aldıgım yer istanbulda isterseniz eger özelden telefon numarası verirseniz sizi satış yapan yerlere aratayım. yardımcı olsunlar doğru kullanımı anlatırlar.
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    ankaradaysanız yardımcı olayım çok uygun fiyata nano teknoloji veya normal işindebir numara diyebileceğim ustalar tanıyorum. kimse yanlışanlamasın amaç sadece yardım etmek forumda şuan güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum eski çevrem boya koruma malzeme satış eğitim sorumlusuydum ama bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgüven

ankaradaysanız yardımcı olayım çok uygun fiyata nano teknoloji veya normal işindebir numara diyebileceğim ustalar tanıyorum. kimse yanlışanlamasın amaç sadece yardım etmek forumda şuan güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum eski çevrem boya koruma malzeme satış eğitim sorumlusuydum ama bıraktım.

Antalya`dayim bir yerden 250 lira fiyat aldim. Normal mi bu fiyat?
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    aracın durumu nasıl kaç model. iç detaylı temizliğe giriyorsa normal önemli olan işini iyi yapması fiyat piyasaya göre anormal değil. yeterki işini iyi yapsın
  • quote:

aracın durumu nasıl kaç model. iç detaylı temizliğe giriyorsa normal önemli olan işini iyi yapması fiyat piyasaya göre anormal değil. yeterki işini iyi yapsın

Araci gostermedim sadece marka model ve rengini belirttim. Yanlis hatirlamiyorsam `3 kat cila atiyoruz` dedi oyle bir sey soyledi.

Goturecegim yerin facebook sayfasina baktim sifir araclardan S serisine 5 serilerine kadar bir suru arac yapmislar. Ben piyasa fiyatlarini bilmedigim icin sormak istedim. Arac 2007 siyah E200. Elle cizilmis bir suru yer mevcut derin degil ama. Tas izleri cok. Musait oldugum bir zaman goturecem nasip olursa.
  • Autoking'de bana telefonda araç bilgisi alıp 270 tl premium boya koruma ve detaylı iç temizlik fiyatı verdi.
    Aracımın kaskosunu sordular.Başak Groupama diyincede %20 indirim filan yaptılar.Ama her sigortaya yapıyolarmı bilmiyorum.
  • quote:

arkadaşım arabamı güneş yanıgından korumak istiyorum yani kelleşsin istemiyorum tek derdim bu siz hanigi ürünü tavsiye edersiniz ankaradayım gidip alayım saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.