Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.392
Cevap
63
Favori
909.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle cevaplarınız için Çok teşekkür ederim,

dediğiniz gibi kaplatmayı deneyebilirim 800 liraya komple siyah 1400 liraya komple siyah karbon fiber kaplıyorlar renk atmasına karşı 10 yıl garanti veriyor firma. Arabanın tek bölgesinde böyle bir sıkıntı var boya atması tarzında (evlerin duvarı rutubetten şişer bi yerden çatlar onun gibi birşey) muhtemelen aracın o bölgesi hasar almış orayı tekrar toparlarken belli ki boya ile ilgili bi hata yapılmış haftasonu macun/cila çektim çatlağa iyice yedirdim şimdi çatlak gibi durmuyor fakat boyamadım çok büyük bir alan olmadığı için şimdilik sorun oluşturmuyor ama ileride ne olur bilemem.. maksat denemek olsun :)

Muhtemelen bu aracı hiç satmayacağım zamanı gelince kardeşlerime devrederim çok paramda yok ama olsun sevinsin çocuklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By PaCHa

arkadaslar ıyı gunler onumuzdekı hafta sıfır c180 alacagım.. alacagım bayıdekı arkadas omrunun uzun olması ıcın ıc dıs koruma yaptırmamı onerdı ama fıyatlar cok kazık geldı bana dıs 700 ıc 450 tl..

sızce yaptırmama gerek varmı , gerek var ıse sızın onerebılecegınız ıscılıgı duzgun bır yer var mı ?

hocam alın bir fk1000p 6 ayda bir uygulayın 700 tl vermenize gerek yok. zaten işin uğraştırıcı kısmı çizik gidermedir aracı mikrofiber eldivenle yıkatırsanız senelerce parlaklığını kaybetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgüven

yaptırmanızı kesinlike tavsiye ederim özellikle sıfır araçlara şiddetle tavsiye ederim. araç alıyorsunuz muhtemelen borcunuzda olacak yaa tüm paranızı araca vereceksiniz bu rakam çok ise size 1 kaç ay beklesin sonra yaptırayım diyorsanız malzemesini kendiniz alın ve kendiniz uygulayın daha ekonomik olur. sıfır araçlarda bunu önerebilirim ikinci ellerde önermem 700+400 tl parayı boya koruma için vereceğinize o paraylada tavan kaplaayı şiddetle tavsiye ederim :) kuş pisliklerine boya koruma malesef tavanda çaresiz kalıyor özellikle çiftleşme döneminde bol sulu kuş pislikleri :) uygulamasını istersen özelden yazabilirim.

ıyı aksamlar arkadaslar

mertguven kendım yapmam ıcın hıc vaktım yok buyuk bı ıhtımal dısarıda yaptıracagım.. 3m ıle anlasmalıymıs bayı 3m 700 tl ıstıyor... sonax ıse 500 tl ıstıyor ıkısı arasında kaldım... sıgara vs ıcmedıgım ıcın ıc doseme koruması yaptırmayacagım... ama dıs koruma ıcın bende kararsız kaldım..

okuduklarım duyduklarımdan anladıgım kadarı ıle malzemeden cok ıscılık onemlıymıs bu konuda daha onceden yaptırmıs tecrubesı olan arkadaslardan yardım beklıyorum.

• elazığ ve erzincan sonax veya autoking nasıl bilen var mı
  • Herkese merhabalar
    Hobi olarak pasta-cila,boya koruma,detaylı temizlik yapıyorum.Haftasonları uygulama yaptırmak isteyen kişilere de uygulama yapıyorum.Detailing konusunda oldukçanbilgili ve tecrübeliyim.Marka olmuş firmalara uçuk fiyatlar vermeniz taraftarı değilim çünkü çoğu firma paranızın karşılığını veremiyor malesef ki.İstanbul Anadolu yakasında isteyen kişilere severek yardımcı olurum.Kapalı uygulama yerim ve her türlü techizatım mevcut.Yaptığım uygulamaları kendi aracımda gösterdiğim hassasiyeti göstererek yapıyorum çünkü bu işi seviyorum.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atarlarsa uygulamalarımı gösterebilirim.
    Hepinize iyi forumlar dilerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseride iç-dış yıkama ve boya koruma yaptırmak için tavsiye edeceginiz bir yer var mı ?
  • Selam arkadaşlar,

Benim araçta kapı kısmında sürtmeden kaynaklı yüzeysel, çokta derin olmayan çizikler var. Kendim pasta cila alarak kapatmayı deneyeceğim. Bu konuda birçok topik okudum ve genel bir fikre sahip oldum. Ben sadece şunu merak ediyorum : pastayı kapının tamamına değil de, sadece çiziklerin üstüne uygulasam, sonra arabanın tamamına cila uygulasam olur mu ? Aracımın rengi gri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasolet

Selam arkadaşlar,

Benim araçta kapı kısmında sürtmeden kaynaklı yüzeysel, çokta derin olmayan çizikler var. Kendim pasta cila alarak kapatmayı deneyeceğim. Bu konuda birçok topik okudum ve genel bir fikre sahip oldum. Ben sadece şunu merak ediyorum : pastayı kapının tamamına değil de, sadece çiziklerin üstüne uygulasam, sonra arabanın tamamına cila uygulasam olur mu ? Aracımın rengi gri.

Aracınızda kılcal çizik tabir ettiğimiz çizikler varsa cilalar aracın boyasına tutunamaz. Onun için ben imkanınız varsa pastayı tüm aracınıza uygulamanızı öneririm. Tabi bunun için kil ile aracın üzerindeki kirleri almanız gerekir, ipa ile yağları sökmeniz gerekir. Ondan sonra pasta. Tabi elle yapılan pasta pek iyi sonuç vermeyecektir makineyle yapılması gerekir.
    Tavsiyem ise illa araçla uğraşmak istiyorsanız, bu pasta ile aşındırma işlemini işi bilen birisine yaptırmanız (kil+ipa vb aracın durumuna göre değişir) sonrasında ise cilayı kendiniz uygulamanız. Zira aşındırma işi ciddi tecrübe gerektiren işler. Böyle daha tatmin edici sonuç alırsınız.

• merhabalar
    2009 model gri renk honda civic hb aracıma boya koruma pasta cila tarzı işlemler yaptırmak istiyorum. izmitte tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
    aracımda boya yok çizik pek yok ufak tefek hariç. nerde ne yaptırmalıyım sizce?
    şimdiden teşekkürler ilgilendiğiniz için...
  • Sonax turuncu şampuan mı Meguiras wash wax sarı olanı mı tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Sonax turuncu şampuan mı Meguiras wash wax sarı olanı mı tavsiye edersiniz.

Sonax turuncu konsantre ph nötr bir şampuandır. Araçta boya koruma varsa buna bir zarar vermez. Cilalı değildir. Meguiarsınki ise adı üstünde cilalı şampuandır. Aracı yıkadıktan sonra üzerinde cila tabakası olur. Tabi uzun süreli değil. Sizin kullanım amacınıza göre değişir. cilalı olsun fısfıs cilalardan kullanamam diyorsanız meguiars, yoksa etkin temizlik boyaya zarar vermesin diyosanız sonax turuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luti

quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Sonax turuncu şampuan mı Meguiras wash wax sarı olanı mı tavsiye edersiniz.

Sonax turuncu konsantre ph nötr bir şampuandır. Araçta boya koruma varsa buna bir zarar vermez. Cilalı değildir. Meguiarsınki ise adı üstünde cilalı şampuandır. Aracı yıkadıktan sonra üzerinde cila tabakası olur. Tabi uzun süreli değil. Sizin kullanım amacınıza göre değişir. cilalı olsun fısfıs cilalardan kullanamam diyorsanız meguiars, yoksa etkin temizlik boyaya zarar vermesin diyosanız sonax turuncu.

Sonax o kullanıyorum zaten sorun eksik oldu.araç boya koruma var meguiars ultimate quik esc var sonax a devam mı edeyim meg sarıya ya mı geçeyim şeklinde soracaktım.teşekkürler ilginize.birede meg cleaner wax var quik wax la aynı mı.farklı bi özelliği var mı.

• merhaba arkadaşlar. boya koruma ve cila konusuna meraklı biriyim .ama gördüğüm kadarı ile çok fazla bilgi kirliliği var.o kadar marka ve ürün varki hangisi aradığımız ürün bulamıyorum.
    (collinite 476s,meguiars,autoglym hd wax,aquartz,zr53,Nano Acryl ) bu marka ve ürünlerini inceliyorum bir süredir.tech wax 2 aldım çok etkili bir ürün ama kalıcılığından memnun deilim.tecrübeli arkadaşlardan boya koruma-wax tavsiyesi istiyorum.nano olabilir mümkünse kalıcılığı üst düzey olsun...
    şimdiden teşekkürler....

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterf -- 9 Aralık 2013; 1:36:45 >
  • Konu için teşekkürler güzel bilgiler mevcut bilmediğim birçok şey öğrendim bilginize sağlık:)

eğer İstanbul için tavsiye isteyen ve düzgün bir uygulama merkezi arayan var ise kendi gittigim ve sahibini yakından tanıdığım Etiler'deki Bedicar'ı öneririm meguiars ürünlerini kullanıyor işçiliği güzel fiyatı makul sohbeti doyumsuzdur hatta bazen boşvakitlerimde hiçbirişlem yaptırmasam bile sırf zaman öldürmeye oraya gidiyorum
  • Geçen yıl boya koruma yaptırdığım firma bu yıl pasta-cila, boya koruma ve motor bakımını 150tlye yapabileceklerini söylüyorlar. Fiyat çok iyi ama kararsız kaldım yinede..
  • kvnccelik K kullanıcısına yanıt
    pastaya gerek olmayabilir hatta 6 aydabir yaptırırsanız her defasında pasta yapılmasın sadece cila boya koruma yeterli olur fiyat normal
  • Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2562.Sokak Erceylan OTO BOYA -- Tek Geçerim.
  • arkadaşlar far temizleme şilemi yaptırmka istiyorum varmıdır önerebileceğiniz bir yer istanbul beylikdüzüne yakın
  • istanbulda killeme-pasta-cila-boya koruma -detaylı iç ve motor temizliği'ni hakkıyla yapan ama 300tl'nin altında olan bir yer yok mu ya?
    sonax 500 istiyor
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.