Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.391
Cevap
63
Favori
910.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu iş meraklısına bir meditasyon gibidir, belki bedenen yorulursun ama kafaca rahatlarsın yaptığın işe konsantre olarak...
  • İrf@n hocam da olmasa halimiz duman.
    Kendisinden bir çok şeyi öğrendik. Kendisine tekrar teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.
    AjanHaKaN, size de şimdiden hayırlı teskereler dileyeyim.
    Bende 231. Dönem olarak yaptım askerliğimi, bitmez bu askerlik diyordum.
    Bitti de, yoklamadan bile düştüm.
  • Estağfurullah, elimden geldikçe, dilim döndükçe...
  • Teşekkürler iyi dilekleriniz için :) Şafak sayıyorum gitmek için :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

bu ürünü kullanan var8 mı

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3015&pCategoryId=3807&pSubCategoryId=3810&pBrandId=239289&pInstanceId=339980

Adamların ülkesinde yollar tertemiz, çamur yok, adamların garajları var, çok kirlenmiyor.

Bizim çamurumuzla susuz yıkama yapmayın sakın, zımparalanmış gibi olur, linkte yazdığı gibi test Almanya'da yapılmış, bir de bizim ülkeden kirli bir arabayla yapın bakalım. Basınçlı su artı köpükle bile çıkmayan kirler, çamurlar oluyor...

Zaten showroom cilası diyor, arabanın sadece tozunu almak için bu ürünler...

En sağlam metotla bile araba yıkayan farkeder ki 6 ay sonra hafif de olsa dairesel çiizkler oluşur yıkamaya bağlı olarak. Ürünün reklamındaki araç zaten temiz

Meguiars forumunda "Mike Philips" var, bu konularda belki de şu an en deneyimli adam, o bile susuz araba yıkamayın diyor...

irfan hocam cevabın için teşekkürler.bu cilayı almanyadan bir arkadaşım hediye olarak getirdi.peki bunu normal olarak yıkadığım ve temizlediğim araca cila niyetine kulanbilir miyim?bir sorun oluşturur mu?nano tekholojiden bahseriyor.yani sonaxsın veya diğer firmaların olduğu gibi nano teknolojik cila olarak sattıkları cila gibi kulanabilir miyim?cila etkisini gösterir mi?bir de bimde satılan mikrofiber bezler işe yarıyor mu?selamlar

• BİM'deki MF bez işe yarar, sanırım ebatları daha küçük oluyor ama iş görür. Spreyi elbette cila olarak kullanabilirsin (bu sayede su-çamur vs. daha kolay akar, yüzey kaygan olur), onun dışında diyelim ki aracı yıkadın, ertesi gün hafiften bir toz tabakası var üzerinde, susuz olarak en fazla onu bir MF bez yardımı ve spreyle alabilirsin, daha fazla kirliyse boyayı çizer inceden...

For You mağazalarında da vardı bir ara MF bez, ben aracımı yıkadıktan sonra 2 tane MF bez kullanıyorum, ilkiyle kabasını alıyorum, ikincisiyle sildiğimde ıslaklık hiç kalmıyor, ebay'de ebat olarak daha büyükleri mevcut, mesela 60x60 cm gibi, aracın ilk ıslaklığını çok kolay alıyor, sakın boyayı silecek veya benzeri ürünle silerek fazla suyu almaya çalışmayın, elinize geçecek te şey yeni çiziklerdir...

MF bez ağırlığının 7 katı su emebiliyor, keza parlatma, cam silme ve toz alma işeminde de başarılı, arkasında toz-iz bırakmıyor...

Camları silerken içeriden dikey olarak, dışarıdan yatay olarak siliyorum, iz kaldığında bu çizgilerin yönü sayesinde kolayca içeriden mi dışarıdan mı diye anlıyorum, zaman kazandırıyor...

• İrf@n hocam, izninizle bir soru sormak istiyorum.
    Siz aşağıdaki ürünü önermiştiniz koltuk koruma için. Ben şimdilik koltuk korumayı bayinin verdiği ziebart kuponuyla yaptırdım. Tabi sizin önerdiğiniz ürün ilerde gerekli olacak.
    Sorum şu, önerdiğiniz ürünü taban halısına ve tavana uygulasam ne olur.

Düzeltme: Yanlış link ve yanlış fotoğraf vermişim. Özür.
    irf@an hocam aşağıda doğrusunu belirtmiş. Kendisine tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayen -- 8 Mart 2009; 10:31:19 >
  • Koltuk koruma için önerdiğim ürün o fotodaki değil, fotodaki ürün plastik ve vinil yüzeyleri temizlemek, beslemek ve daha iyi gönmesi için...

Benim önerdiğim CG Fabric Guard Protectant...

Bu ürün tük tekstil yüzeylerde iş görür, tavan, taban döşemesi, koltuk, bagaj içi...

Kirlenmeyi azaltır, kir, sıvı vs. döküldüğünde emilmesini zorlaştırdığı için kumaştan kolay temizlenir...

Ben aracıma uyguladım, senede 1 koltuk ve tavana uygulamayı tekrar ediyorum, ürün 3 kez tüm iç mekana uygulamaya yetiyor...

Şu ürün de çok tavsiye edilen bir ürün, UV koruması da var, güneşten solmaya karşı da koltuklara koruma sağlar, diğerinden pahalı ama elimdeki ürün bittiğinde bundan alacağım...

http://www.cleanyourcar.co.uk/engine-amp-exterior/303-high-tech-fabric-guard/prod_175.html

• irf@n hocam,http://www.cleanyourcar.co.uk 'da,http://www.performancemotorcare.com'da olduğu gibi "DetailingWorld" gibi kupon kodu var mı? Ne de olsa indirim indirimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rayen

irf@n hocam,http://www.cleanyourcar.co.uk 'da,http://www.performancemotorcare.com'da olduğu gibi "DetailingWorld" gibi kupon kodu var mı? Ne de olsa indirim indirimdir.

Hayır yok, ama orada alışveriş yaptıkça puanın birikyor, bonus gibi, bir sonraki alışverişinde düşebiliyorsun yekünden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 8 Mart 2009; 18:03:35 >

• Teşekkürler. Sayenizde gözümüz hep açık kalıyor.
  • Arkadaşlarwww.performancemotorcare.com sitesinde alışveriş yapmak istiyorum. Bu siteden daha önce alışveriş yapanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    --Aldığınız ürünlerin ödemesini nasıl yapıyorsunuz?
    --Sanal kredi kartımı kullanabilir miyim?
    --Kredi kartları £ i hangi yöntemle hesaplıyor?
    --"Enter any special delivery instructions:" yazan kutuya birşey girmek gerekir mi?
    --"Post Code/Zip Code: *" yazan kutu zorunlu bir alan. Buraya kendi posta kodumuzu mu yazacağız?
    --Ben istanbulda oturmuyorum. Posta bir sorun çıkarır mı?
    --Daha önce alışveriş yapanlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.

• Yazmayı unuttum. Ürünlerin sorunsuz gönderimi ve fiyat bakımındanwww.cleanyourcar.co.uk sitesini mi yoksa www.performancemotorcare.com sitesini mi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: family guy

Arkadaşlarwww.performancemotorcare.com sitesinde alışveriş yapmak istiyorum. Bu siteden daha önce alışveriş yapanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    --Aldığınız ürünlerin ödemesini nasıl yapıyorsunuz?
    --Sanal kredi kartımı kullanabilir miyim?
    --Kredi kartları £ i hangi yöntemle hesaplıyor?
    --"Enter any special delivery instructions:" yazan kutuya birşey girmek gerekir mi?
    --"Post Code/Zip Code: *" yazan kutu zorunlu bir alan. Buraya kendi posta kodumuzu mu yazacağız?
    --Ben istanbulda oturmuyorum. Posta bir sorun çıkarır mı?
    --Daha önce alışveriş yapanlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.

1. Kredi kartı ile. Ancak kredi kartınızın uluslararası alışverişe açık olması gerekiyor.
    2. Kullanabilirsiniz.
    3. Siz alışverişi tamamladığınız anda hangi bankanın kartını kullanıyorsanız TL karşılığı hesabınızdan çekiliyor
    4. Hayır. Bu özel mesaj kutusu onlara istediğiniz birşey varsa onu yazıyorsunuz.
    5. Evet. Kendi posta kodunuzu yazacaksınız
    6. Oturduğunuz yer sorun değil Türkiye'nin her yerine zaten ptt aracılığı ile gönderiliyor.
    7. Alışveriş çok kolay. Birinci sayfada sadece soldaki ülke kısımlarından Turkey' seçin. İkinci sayafada adresinizi tam olarak yazın. Coupon Code kısmına aynen burda gördüğünüz gibi DetailingWorld yazın küçük büyük harfe dikkat edin birleşik yazın size %7 indirim sağlıyor.
    8. Paket size gönderildiğinde mailinize mesaj geliyor bu yüzden mailinizi doğru yazın. Bu mesajın geldiği tarihten itibaren 7. günde paket elinize ulaşıyor.
    9.www.cleanyourcar.co.uk bu siteden henüz alışveriş yapmadım. Ama, aynı ürünlerin diğer siteden biraz daha ucuz olduğunu gördüm.

• Rayen nickli arkadaşımız gayet güzel açıklamış...

8-10 kere ben oradan alım yaptım o siteden, başka arkadaşlar da yaptı, postada gönderi kaybı duymadım.

KK yerine PayPal ile ödeme yapıyorum, en azından KK numarası vermemiş oluyorum başka bir yere daha.

www.cleanyourcar.co.uk firması TR için imza karşılığında teslim metoduyla yoluyor (Royal Mail International Signed). Bazı ürünlerde bazen indirimler yapılıyor, hangisinde ucuzsa oradan alıyorum. Üstelik alışveriş yaptıkça biriken bonuslarınız indirim sağlıyor bu sitede. Bu site alışverişin ertesi günü postaya veriyor, ayrıca haber vermiyor e-maille, 7-8 gün sonra eline geçiyor.

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    Coupon Code bölümüne girilecek olan "DetailingWorld" ibaresi sanırım daha sonraki alışverişlerde indirim sağlıyor. Bu hafta sonu şiparişlerimi vereceğim. Yanlız paket içeriği ağır olursa "small packet" olarak kabul etmiyor ve hata veriyor. Artık iki seferde tamamlarım ürünlerimi.
    Tekrar sağolun...
  • DetailingWorld anında indirim sağlıyor, daha sonra değil. Zaten aldığınız ürünler listelendiğinde bu indirimi görüyorsunuz. Alışverişi yaparken yazmayı unutmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: family guy

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    Coupon Code bölümüne girilecek olan "DetailingWorld" ibaresi sanırım daha sonraki alışverişlerde indirim sağlıyor. Bu hafta sonu şiparişlerimi vereceğim. Yanlız paket içeriği ağır olursa "small packet" olarak kabul etmiyor ve hata veriyor. Artık iki seferde tamamlarım ürünlerimi.
    Tekrar sağolun...

İndirim anında oluyor, kodu yazında update ettikten sonra indirim görülüyor.

Ürünün ağırlığı önemli tabi. Küçük ıvır zıvırlarla 4-5 tane şey de almak mümkün. Ama 2 tane şişeli ürünle de kota doluyor "small packet" için.

Öncelik sırasına göre zaman içinde almak en mantıklısı...

Örneğin 1 polish 1 de wax ile pedini tek seferde almak mümkün oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 12 Mart 2009; 14:18:59 >

• Autoglym markalı ürünleri TR'den alıyorum, fiyat farkı olmuyor orasıyla, distribütörü var
  • Öncelik veya uygulama sırasına göre alım konusunda ben de aynı fikirdeyim. Bir de şu döviz habire hoplayıp zıplamasa!

Bir de Auotglym ürünlerini online satan Türkiye sitesi var mı acaba? Ben bulamadm.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.