Şimdi Ara

BOYA KORUMA İLE İLGİLİ OLARAK (MEGUIARS) ANKARA BURAYI DENEYEN VARMI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu kadar anlattınız bizde gidelim,

bide telefon, tam yeri(adres olarak), ilgili kişi adı ve varsa diğer detayları yazsaydınız...
  • Ne demek tabiki....Orda Servis Müdürü Müslüm bey var onlada görüşebilirsiniz...birde İbrahim bey var Korumayı ani işçiliği yapan kişi ben onunla hallettim...Cumhurbaşkanlığında Murat Bey derseniz hatırlarlar

Adres:  İran Caddesi No: 6/D (Karum İş Merkezi karşısı)
    Kavaklıdere / ANKARA / TÜRKİYE

Telefon: 0312-466 32 26 (Pbx)

Net içinde
    http://www.kavaklidereoto.com
  • Herkeze selam ben ibrahim ün kavaklıdere fiat servisinden oto koruma bölümü uygulama ustasıyım sizlere meguers hakkında eğer edinemeyen varsa bilgi vermek istedim ilkönce kendimden kısaca söz edeyim ben 15 yıldır profosyonel olarak oto koruma sistemlerinde usta ve usta başı olarak görev yaptım sırasıyla sonax-autowax ve 3m 'in ürünlerini kullandım hepsinin kendine göre özellikleri olan ekipmanlar ama takriben 8.5 yıldır meguers kullanıyorum ve zamanla anladımki beni yormayan ve bana göre yüzey temizliğinde ve cizik gidermede ben tam not almıştır ayrıca meguers ürünlerinde şu farkıda anladım her uygulama ürünün ayriyeten parlatma özelliğine sahip ve bu aşamalar sıralandıkca parlaklık dahada artıyor ve son aşamada atılan 21 kodlu parlatma koruma cilası içerisinde bulunan maddeleri inceledim cilanın icerisinde bulunan çok küçük kapsüller var ve öğrendimki her yıkamada bu kapsüller patlama yapıyor bu kapsuller nano çiçeğinin tohumlarından yapılıyor bildiğiniz üzere nana çiçeği bataklıkda yetişir ve üzerine yağan yağmurlardan sonra gelen kirleri ken polenleri sayesinde kendi kendini temizliyor bu özeliğinden faydalınarak bu otomotiv sektöründe kullanılmaya baişlayan meguers 21 adını verdiğimiz korucu cilada'da kullanmışlardır ve aracınız her yıkandığınızda parlaklık ilk teslim aldığınız anki paralılıkla aynı kalır.... kısacası nerde yaptırırsanız yaptırın meguers yaptırın

• OTO KORUMA SİSTEMLERİ HAKINDA BİLGİ EDİNMEK İSTEYEN HERKEZE YARDIMCI OLAMKTAN KIVAÇ DUYARIM BOYA KORUMA -DETAYLI İÇ TEMİZLİK-İÇ KORUMA -MOTOR TEMİZLİK VE KRUMA- KAPUT KORUYUCU FİLM- AMERİCAN ÇİZİLMEZ CAM FİLİMLERİ -SES YALITIMI-
  • ufak bir onarım işim vardı, sigorta üzerinden yaptıracağım,

hazır o yaptırılırken komple iç - dış bakım yaptırayım dedim ve kavaklıdere otoya aracımı götürdüm.

ufak bir yanlış anlaşılmadan aracım zamanında hazır olamayınca aracım yerine işimi görmem için başka araç tahsis ettiler(40bin km'de linea sıfır gibiydi)..

Nihayetinde işlem tamamlandığında, temiz bir iş çıktı, ilgilendiler sağolsunlar...

İbrahim Usta'nın eline sağlık..

Rakam veremiyorum çünki onarım da yaptırdığım için fiyatta daha uygun geldi bana..

Ama iç-dış komple 250 tl civarında olur, ancak gitmeden önce randevulaşın eğer sırada araç varsa 2. güne sarkar..

Giderseniz benden de İbrahim Ustaya selam yollayın ( Ali - Scenic)
  • Valla arkadaşlar ben Kavaklıdere oto'dan memnun kaldım hem ikili olarak ilgileniyorlar hem aracınıza iyi bakıyorlar...zaten 4 ay filan oldu hızlı cila için yakın bir zamanda gidecem...
  • Merhabalar..
    Bizde Şaşmaz'da Bar Honda servisinde Meguiar's ürünleri ile oto boya koruma yapıyoruz..
    Gerçekten meguiars bu konuda inanılmaz.. Bazen boyaları çok kötü durumda araçlar geliyorlar ve meguiars ürünleri sayesinde yep yeni ayrılıyorlar.. İbrahim Bey'in de dediği gibi nerde yaptırırsanız yaptırın Meguiars yaptırın..

Uygulamalarımızdan br kaçını örnek olarak sunuyorum yorum size kalmış :)

'98 Model honda accord..
     BOYA KORUMA İLE İLGİLİ OLARAK (MEGUIARS) ANKARA BURAYI DENEYEN VARMI

Eski kasa Honda Civic..

'06 model Honda Accord

Range Rover Sport

Honda Jazz..
    Öncesi.. (kaputun ortasından maskeleme bancı ile kaputu iki bölgeye ayırıp yarısına uygulama yapıldı)

Sonrası..

Daha bir çok uygulamamız var ancak şimdilik bu kadarı yeterli olur herhalde

• HERKEZE TEŞŞEKKÜR EDEREK SÖZE BAŞLAMAK İSTİYORUM BİRİRİNCİ VE ASLİ GÖREVİMİZ SİZLERE EN

İYİYİ VE MÜKKEMMELİ SUNMAK BUNUN İÇİN SİZ DEĞERLİ SİTE KULLANICILARIMIZA ÖZEL YAPMIŞ

OLDUĞUMUZ (99 TL ) BOYA KORUMA VE PARLATMA İŞLEM KAMPANYAMIZA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ

YOĞUN İLGİ VE ALAKAYA TEŞŞEKKÜR EDER MALUM GELMEKTE OLAN KIŞA MERHABA DEMEDEN

ARAÇLARINIZIN İÇ DETAYLI DEMİZLETMEK İSTEYENLER İÇİN İŞTE FIRSAT MEGUİARS ÜRÜNLERİ İLE

DETAYLI İÇ TEMİZLİK +KOLTUK KORUMA + VİNİL KORUMA SİZ FORUM KULLANICILARINA SADECE GENE 99 TL

KAVAKLIDERE FIAT YETKİLİ SERVİSİ
    İRTİBAT NUMARAMIZ :0321 466 32 26
    ADRES :İRAN CADDESİ (KARUM AVM KARŞISI) NO :6/D K.DERE/ÇANKAYA
  • MERHABA DONANANIM FORM KULLANICISI ARKADAŞLAR SİZLERE EN İYİYİ HİZMETİ VERMEK İSTEYEN BİZ

KAVAKLIDERE FIAT YETKİLİ SERVİSİ OLARAK FORMU KULLANAN TÜM FIAT KULLANICILARINA YEDEK

PARÇADA %10 İŞCİLİKTE İSE % 20 OLMAK ÜZERE KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR HERKEZE SELAMLAR...

KAVAKLIDERE FIAT SERVİSİ ( SERVİS MÜDÜRÜ MÜSLÜMKAYMAK )

ADRES:İRAN CADDESİ NO:6/D (Karum AVM) KARŞISI

TELEFON:0312 466 32 26
    ACİL:0532 558 50 57

NOT: LÜTFEN SERVİSİMİZE GELDİĞİNİZDE FORM ÜYESİ OLDUĞUNUZU BELİRTİN
  • Amasyalım;
    Bir soru sormak istiyorum.2003 metalik gri astram var.
    Araçta ufak tefek çizikler var.Ve aracı her ne kadar temiz kullansamda 2003 model olduğu için boyasında matlık söz konusu.
    Bu araca yapabileceğiniz işlem nedir ? Ve tutar olarak ne kadar tutar?
    tşk.
  • GÜNAYDIN HERKEZE SELAM

ZANNEDİYORUM ARACINIZDA ZAMANLA OLUŞMUŞ OLAN KILCAL ÇİZİKLERDEN BAHSEDİYORSUNUZ ARACINIZA MEGUİARS ÜRÜNLERİ İLE 4 AŞAMADAN OLUŞAN BOYA KORUMA İŞLEMİ İLE ARACINIZA İLK GÜNKİ PARLAKLIĞINI VE CANLILIĞINI KAZANDIRIP ARACINIZI TEKRAR SEVEREK,BEĞENEREK BİNMENİZİ SAĞLAYACAĞIZ BUNUNDA İŞLEM OLARAK ÜCRETİ SİZ FORUM KULLANICILARIMIZA ÖZEL FİYATIMIZ 99 TL .

TABİKİ TAKDİR BUYURURSUNUZKİ ARACIMIZI GÖREREK Bİ EKSBERTİZ YAPARSAK DAHA SAĞLIKLI SONUCA VARIRIZ....FİYATTIMIZDA DEYİŞİKLİK OLMAZ

ADRES: İRAN CADDESİ 6/D KAVAKLIDERE/ÇANKAYA
    TELEFON: 0312 466 32 26
    CEP : 0533 233 26 67

SERVİS MÜDÜRÜ
    MÜSLÜM KAYMAK
  • Cevabınız için teşekkür ederim.Cevap bekliyordum...Evet kılcal çizikler var , ayrıca parktaki aracımın tamponuna ufak tefek 2 yerinden de sürtmüşler.. Ve tampon plastiği koyu renk gözüküyor... Aracımın orjinal boyasıda elimde. Buna birşey yapmak mümkün mü?
    Ayrıca aracıma aldığımdan beri hiç pasta yaptırmadım. Artık zamanı geldi diye düşünüyorum.
    Pasta yaptırmamamın da bir nedeni metalik gri araçlarda boya değil de üst zeminde vernik oluyormuş.Vernik pasta attıkça inceliyormuş.. Bu yüzden pastada çiziklerde giderilemiyormuş ne derecede doğrudur bilemem.Ama sizin anlattığım kadarıyla aracıma neler yapabilceğinizi çok merak ediyorum..
    Birde aracı sabahtan bırakırsak akşamına almamız mümkün mü ?
    Teşekkürler..
  • TABİKİ ARACINIZI SABAH BIRAKTIĞINIZDA AKŞAM TESLİM EDİLİR

İKİNCİSİ ELİNİZDE BULUNAN BOYA NUMUNESİ İLE ARACINIZ GEREKLİ OLAN YERLERİNE RUTUJ İŞLEMİNİ YAPARAK BOYASI KALKMIŞ YERLERİN DOLGUSU YAPILIR..

DİĞER Bİ SORUNUZA CEVAP OLARAK HİÇ ARAÇTA OPAK VEYA VERLİKLİ BOYA OLSUN ZAMANLA VERNİK KALINLAŞMASI DİYE BİRŞEY OLUŞMAZ ARAÇ BOYA ÜZERİNDE ZAMANLA OLUŞAN O KATMAN SADECE YÜZEYDE TAMAMMEN OKSİT TABAKASI OLUŞUR ONUN OLUŞUM NEDENİ İSE HAVA ŞARTLARI YANİHAVADAKİ KÜKÜRTÜN TABAKA OLUŞTURMASI VE BİRDE ARACINIZI YIKAMALARDA KULLANILAN SUDAKİ KİRECİN BOYA YÜZEYİNDE OLUŞTURDUĞU BİR TABAKA EĞERKİ BİRDE SİZİN İFEDENİZLE UZUN ZAMANDIR BAKIMSIZ (BOYA) ARAÇLARIN BOYA AKSAMI DAHA ÇABUK BİR ŞEKİLDE EROZYONA UĞRAR UMARIM BU BİLGİLER SİZE BİR NEBZE OLSUN BİLGİ AKTARMIŞTIR...

NOT: SAKIN ARACINIZA PASTA VURDURMAYIN BİLİNDİĞİ ÜZERE PASTA KALIN BİR MALZEME OLDUĞU İÇİN BOYA YÜZEYİNDEN BELİRBİ MİKRON KALINLIKLA ALIR BU ARACINIZDA İLERLEYEN ZAMANLARDA TAMİRİ OLANAKSIZ TAHRİBATA YOL AÇAR....

• Açıkcası araştıracak o kadar şey var ki malesef aracım bunun dışında duruyor.
    Sadece çok temiz kullanırım titizimdir bu konuda.
    Ayrıca daha önce rutuş yaptırmıştım.Fakat aracımın rengi metalik gri olduğu için boyadaki simli yapı zamanla gitti ve boyanın gri rengi kaldı. Sanırım böyle olmasının sebebi aracın boya tabakasının üstündeki vernik. Vernik olmayınca aracın metalik boyanın rengini veren simlerin zamanla kaybolması...
    Tabi siz daha iyi bilirsiniz ben sadece düşünerek buralara varıyorum. Eğer aracın rutuşunu yaptıktan sonra koruyucu bir madde ile komple kaplanırsa rutuşun kalıcı olacağını düşünüyorum.
    Size güvenmemin nedeni de burdaki bir çok kişinin referans göstermesi.
    Yukardaki resimler de cabası..
    Ben aracımın yıpranan boyasını canlandırmak, boyada oluşan kılcal çizikleri gidermek, asit yağmuru ve reçinelerin,kışa hazırlık, güneş ışınlarının yarattığı deformasyonu silip atmak ve yeni bir görünüme büründürmek için yaptırmak istiyorum.
    Bunlar için yapacağınız uygulama sizin kampanya dahilinde 99 tl dediğiniz uygulama öyle değil mi?
    Öyleyse bu hafta içi işlerimi ayarlayabilirsem, olmadı diğer hafta içi sizleri ziyaret etmek isterim.
    Saygılarımla..

• İLK ÖNCE KİŞİLERİN YAPTIRACAĞI İŞLEMLER HAKKINDA BU KADAR BİLGİYE SAHİP VE MERAKLI OLMASI BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ NEDEN DERSENİZ MERAKLI İNSAN TİTİZ VE AYRINTICI OLUR VE BEN BÖYLE KİŞİLERE HİZMET ETMEKTEN SON DERECE MUTLU OLURUM NEDENİ İŞTE OZAMAN KİŞİ İŞİN EHLİNİ BULUR VE DEVAMLILIK DAİM OLUR GELECEK YILLAR İÇİN BENCE ..... DEDİĞİNİZ GİBİ SİZ DEĞERLİ FORM ÜYELERİNE ÖZEL BOYA KORUMA 99 TL +DETAYLI İÇTEMİZLİK VE İÇ KORUMA'DA 99 TL

SAYGILARIMIZLA
    KAVAKLIDERE FIAT YETKİLİ SERVİSİ
    SERVİS MÜDÜRÜ

MÜSLÜM KAYMAK

ADRES: İRAN CADDESİ NO:6/D KAVAKLIDERE/ÇANKAYA

İLETİŞİM :0312 466 32 26

FAX :0312 428 33 83

CEP :0533 233 26 67

ACİL CEP : 0532 558 50 57

• Bu işlemi profesyonel olarak yapacak kişi en azından benim kadar titiz olmalı diye düşünüyorum.
    Yoksa yaptığı işten hayır gelmiyor. Bu yüzden bu zamana kadar aracıma dokundurtmadım. Eğer sizin yaptığınız işlemler yukarıda saydığım işlemleri kapsıyorsa müsait olduğum ilk zamanda servisinize gelmek isterim.
    İyi çalışmalar
  • Kavaklıdere fiat servisinde kendi aracıma boya koruma yaptırdım (siyah opel astra). İşçilikten ve titizlikten memnun kaldım. ibrahim usta yapmıştı boya koruma işlemini işini gerçekten severek yapıyor, aracıma yapılan işlemler sırasında ustanın yanındaydım ve gözlemlerim gayet iyi yönde . Aracınızı gördüğünde zaten ne yapılabileceğini ve ne yapılamayacığını söyler kendisi.Boya koruma yapılmış haliyle aracımın fotolarını koymaya bir türlü fırsat bulamadım. Hizmet olarak kesinlikle önerebileceğim bie firma ve insan pişman olmazsınız.
    Bu arada ibrahim usta yanına uğrayacam korumanın yanilenmesi için aynı zamanda carbon clean yaptırmayı düşünüyorum. Kolay gelsin
    (not: fiyat olarak gayet uygunlar)
  • TABİKİ YUKARIDA BELİRTİLDİĞİ GİBİ UYGULAMALARIMIZI YAPIYORUZ..
  • amasyalım slm. bende 2009 opel astra var. beş aylık araba. her hafta yıkatıyorum veya bizzat ben yıkıyorum. fırça hiç kullan(dır)madım ancak o dairesel kılcal çizikler ufak ufak oluşmaya başladı. güneş vurunca farkediliyor. titiz olduğum için rahatsız ediyor beni. önceki mesajında pasta vurdurmayın araca demişsin. sen tam olarak ne yapıyorsun peki? sonuçta kullandığın malzeme boyanın verniğini inceltmiyor mu? yani dikkatli bakılınca belli olan dairesel çizikler için yılda bir kez senin yaptığın işlemi yaptırtsak verniğin zamanla ortadan kalkmasına sebep olacak mı? tam olarak bilgi verebilirsen nisanda yıllık iznimde ankaraya geldiğimde uğrayacağım yanına. (erzincanda çalışıyorum). bu arada meguiar's NXT generation wax gibi bi ürün var onu kullanıyorum. ayda bir onu uyguluyorum. bu ürün için ne dersin? boşa mı para veriyoruz bu ürünlere? kolay gelsin.
  • aklıma gelmişken, amasyalım ismi nerden geliyo? amasyalımısın? oyleysen hemşehriyiz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.