Şimdi Ara

BOYA KORUMA İLE İLGİLİ OLARAK (MEGUIARS) ANKARA BURAYI DENEYEN VARMI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk önce söylediklerimi dikkate aldığınız için tşklr ben amasya'lıyım taşova ilçesinden boya koruma işlemleri sırasında kullanılan ürünlerde ne boyada nede vernikte incelme sözkonusu olmaz nedeni ise pasta gibi kalın bir malzeme deyildir kullanılan meguaiers ve ya muadili olan kaliteli ürünlerde tamamem polisaj makinası ile boya yüzeyinde oluşan ısı yoluyla sizinde belirtiğiniz kılcal çizikleri kaybediyor boya koruma işlemi yapılmayan araçlarda zamanla oluşan kılcak cizikler zamanla üzerinde oksit tabakası oluşturdukca oda zamanla boyada açılma meydane gelir diğer biadıyla boya yanması denir
    saygılarımla....
  • Arkadaşlar herkeze selam kavaklıdere fıat servisinden yılın son kampanyası (meguiers ) ürünleri ile boya koruma ve parlatma (nano teknoloji'si ile) şimdi siz alfa romeo (mito) kullanıcılarına kasım ayı sonuna kadar 1(bir) yıl garantili ayrıca 6 (altı) ay sonra ücretsiz revizyon bakımı dahil olmak kaydıyla sadece 99tl+kdv lütfen randevu alınız yılın son fırsatını kaçırmayın şimdiden ilgilerinize teşekkürler....
  • Arkadaşlar yukarıda yazılı olan kampanyamız tüm marka araçlar için geçerlidir bilgilerinize....
  • İbrahim yakında bir daha geliyorum....Umarım hatırlamışsındır....2005 Gri Astraydı...ama artık değişti BMW'yi getiriyorum en kısa zamanda...görüşmek üzere
  • İbrahim Usta merhaba, Chevrolet kullanıcısıyım ama şans eseri forumları dolaşırken sizinle ilgili yorumları ve yaptığınız işi öğrendim. Bende 2 hafta kadar önce Şaşmazda aracımın tamponunu boyatmıştım. Boyayan usta iyilik olsun diye araca pasta cila da yapmış. İyimi yapmış kötümü yapmış karar veremedim ama şuan araç pırıl pırıl. Sizce şuan boya koruma yaptırmam gerekir mi? Eğer gerekir derseniz yukarıdaki kampanyanız dahilinde aracımı bu hafta getirmeyi planlıyorum. Gerekmez derseniz de kış sonu getirmeyi planlıyorum. Bu arada aracım metalik gri 2006 model Chevrolet Aveo Sedan.

Ayrıca bir arkadaşımın 1999 Model Palio'su var. Ve araçta güneş yanığı diye tabir edilen boya bozulmaları oluşmuş. Ben geçen gün tavanını parmağımla ovaladığımda hafif hafif temizlendiğini gördüm. Acaba boya koruma ile bir miktarda olsa bu yanık giderilebilirmi? Araç metlik gri renk.

İbrahim usta ilgi ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ayrıca Chevrolet forumunda da bu işlere yoğun ilgi gösteren arkadaşlar var onlara da ulaşırsanız sevinirim.

İyi Günler,

Mehmet Dursun GÜL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdursungul -- 4 Kasım 2009; 10:59:50 >

• Herkeze günaydın Mehmet'bey sizin sorduğunuz sorulara gelince birincisi sizin aracınızdan başlayalım aracınıza yapıldığını iddaa ettiğiniz pasta işleminde bilindiği üzere kullanılan malzeme'nin kalın olmasından mütevellit boyanızda bir bölüm tabaka incelmesi sözkonusu benim bakış açıma göre tabi bu bazı kesimler tarafından kabul görmesede bunedenlerden dolayı arkadaşınızın aracında olduğu idda ettğiniz boya yanmasının ana nedenlerinden biri aracınızın boyasında incelme olacağı ve incelmeden sonra aşırı sıcaklarda ve soğuklarda boyanın daha'da yıpranactır.Ama boya koruma işleminde kullanılan ürünlerde kesinlikle boyada yada vernikte herhangi bir incelme söz konusu olmadığından aracınızın boyası ilk günki canlılığını koruyacaktır.
  • Mehmet bey bahsttiğiniz form sitesinin adresini yazarsanız bilgil akışını oradaki arkadaşlarada ietelim
  • Abi hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kulan...
  • Arkaaşlar İbrahim Ustaya bugün arabayı buraktım....hemde mor bi renk....İbrahim Usta çok güzel olacağını hatta parıl parıl parlayacağını söyledi..akşam aldığımızda yandığını göreceğim inşallah.....burdan yazarım....İbrahim Ustayada selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotodijii

Arkaaşlar İbrahim Ustaya bugün arabayı buraktım....hemde mor bi renk....İbrahim Usta çok güzel olacağını hatta parıl parıl parlayacağını söyledi..akşam aldığımızda yandığını göreceğim inşallah.....burdan yazarım....İbrahim Ustayada selam

resim bekleriz yalnız.
  • Arkadaşlar aracı aldım harika olmuş çok güzelde yalıtımını yaparak ibrahim usta yapmış (yani boya korumanın verdiği beyaz renkteki maddeler hiç yoktu) gerçekten çok beğendim mor renkteki bir araç ancak bu kadar parlar ve tabiki motor koruma filan mükemmel......ve tabiki resim göndereyim...göndereyimde bu yağmurdan sonra araç nasıl durur merak ediyorum.....saygılar
  • az önce aradım ve ibrahim usta ile görüştüm..
    kampanyanın devam ettiğini söyledi.
    99TL+Kdv (%18 den #118 lira)
    yılbaşına kadar bedne götürmeyi düşünüyorum ancak sadece iç temizlik yaptırcam. kış bi bitsin hele bakarız dışına da :)
  • Herkeze Selamlar

Yazın Gelmesiyle Araçlarını Boya Koruma Yaptırmak İsteyen Siz Değerli Form Kullanıcılarına İşte Bahar Kampanyası (Meguiars) Ürünleri İle Komple Boya Koruma 149 tl. Ayrıca Boya Koruma Yapılan Araçlara Motor Koruma Hediye....

*Kampanyamız Kısa Bir Süre İçindir Lütfen Randuvu Alınız..

Müslüm Kaymak
    Servis Müdürü

ADRES: İran Caddesi No:6/D Çankaya/Ankara

TELEFON: 0312 466-32-26

CEP: 0533 233-26-67 - 0532 558-50-57
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasyalım

Herkeze Selamlar

Yazın Gelmesiyle Araçlarını Boya Koruma Yaptırmak İsteyen Siz Değerli Form Kullanıcılarına İşte Bahar Kampanyası (Meguiars) Ürünleri İle Komple Boya Koruma 149 tl. Ayrıca Boya Koruma Yapılan Araçlara Motor Koruma Hediye....

Müslüm Kaymak
    Servis Müdürü

Hocam merhaba size boya koruma yaptırmıştım. 6 Ay sonra tekrar gelin demiştiniz biraz geçirdim zamanını yanınıza ne zaman uğrayalım.

• Tabiki arayıp randevu alırsanız revizyon için gereken yapılır..
  • Sivas'ta tavsiye edebileceğiniz yer var mı?
  • 26 Nisan 2010; 17:16:02

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39367670

--------------------------------------------------------------------------------

Herkeze Selamlar

Müslüm Kaymak
    Servis Müdürü

• Merhabalar bende Nissan Qashqai marka aracıma kaput koruma filmi yaptırmak istiyorum, maliyeti ne kadar olur?..Bildiğim kadarıyla 3M kullanıyorsunuz..Bu nedenle ve araştırdığım kadarıyla tercih edilen ve memnun kalınan bir yersiniz..Birde forum üyesi olarak bütün konuları takip etmeye çalışıyorum..Sizden güzel bir fiyat bekliyorum :)
  • hort :D

hala kampanyalarınız devam ediyor mu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.