Şimdi Ara

Boyadan anlayanlara... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
89
Cevap
6
Favori
209.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Masum beyaz renk duvarda nasıl duruyor acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar boya konusunda bilgim yok. plastik boya ile silikonlu boya arasındaki fark nedir ? Daha önceki evimizde silikonlu kullandık küf sorunu yaşadık.Hava alan basit bir boya istiyoruz , silinmesi önemli değil.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

• Dyo ıhlamur nasıl bir renk , onu almayı düşünüyorum?

Hazırı var mı yoksa makinede mi yapılıyor? 🤔

• Merhaba evin içini beyaza boyamak istiyorum ama mat olsun istiyorum, boyacıya gittim direk filli boya verdi pek bir bilgim yok ama genelde polisan-marshal falan alınırdı, boyacı bu onlardan daha iyi dedi mat beyazda bu iyidir dediler ama ben emin olamadım, nasıldır bu boya? iade veya değişim şansım var başka birşey ile değiştireyim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiyok

merhaba kendim insaat muhendisiyim ve ailem 20 yildir boya bayisi sahibi.Sicaklik sogukluk farkindan dolayi duvarda kuf olusmaz.Kufun olusmasi icin ortamda su (nem) olmasi gerekir.o da mutlaka disardan veya tesisattan kaynaklanmaktadir.Boyayla suyu durduramazsiniz.Oncelikle suyun kaynagi bulup izalasyonla kesip duvar kuruduktan sonra boya uygulamalisiniz.
    Duvariniz alciysa teknoplast veya dinamik oneririm.alci yoksa dyoplast idealdir.
    Tempo nasıldır acaba filli boyanın 2.kalitesimi

• Polisan Elegans

Dyo Teknoplast

Dyo Dinamik ipek mat

Bunların arasında seçim yapamadım🤔

• Beyler konuyu hortlamış oluyor ama bir şey sormam lazım. Biboya diye marka var sizce nasıl bir boya sosyal medyada çok fazla boyayan gördüm. Tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cool_psy kullanıcısına yanıt
    dyo,filli boya,jotun,marshall,polisan harici markalar kumar olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar polisan extra yarı mat yaptıran var mı hangi rengi önerirsiniz resim atabilecek olan varsa sevinirim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.