Şimdi Ara

Boykot derken Starbucks zirve yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Starbuck'a maksimum 2 defa gitmişimdir oda çalıştığım şirketin binasında vardı. Oda arkadaşlarım ısmalardığı için falan.

Bu kahve içen insanlara saldırdıklarında bende protesto için bir çok defa gittim.

Protesto tabi ki yapabilirsin önünde durursun bir bildiri veririsin insanlara veya bilgilencirici bir şey yazarsın.

• Takunyalilar saldirdikca ben de gitmeye basladim. Maksat tarafimiz belli olsun. Sanli Israil devletinin radikal islam ile ettigi mucadeleye tam destek hep destek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik bes ayda 90 kahve icmisim. Kahvesi cok mu guzel hayir. Suprizle karsilasmiyorum. Sube cok spesifik bir sube degilse odeyecegim tutari biliyorum. Icilebilir bir kahve. Tepemde durmadan dolasmayan bir garson . Insan gibi muamele.

Hobi olarak bisiklet suruyorum. Cubukludan istinyeye arabali vapurla gecerken vapurda yagmura yakalandim. Bebege kadar mecbur pedalladim Sirilsiklam oldum ve dondum. Beni o gun bebekte iceri alan, bisikletimi de sokmama izin veren tek yer bebek starbucksdu.

Boykot vs saygi duyarim ama ben giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tla776 -- 27 Eylül 2024; 17:9:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu boykot konusunu umursamayan insanların düşüncesini merak ediyorum !

Tüm dünyada boykot hareketi başlamıştı, niye hep beraber adım atmamıştık ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.